LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Nu am nimic impotriva meniului non-porc, si eu de Paste gatesc non-oaie.

Noi, in general, mergem pe produse traditionale romanesti, plus altele: adica salata boeuf (cu sau fara vita), zacusca, caltabos, lebar, toba, drob (da, drob!), friptura la cuptor si cartofi taranesti, branza, cascaval, muraturi, sarmale (poti sa le faci si cu carne de pui), piftie, icre de 3 feluri (ceapa, masline si negre), ton+ciuperci+salata verde+maioneza+usturoi, carnati, cozonac, fructe, bautura (vin fiert, tuica, vin alb, Bailey's, apa minerala si plata, sucuri de toate felurile, cafea). Iar imi ploua in gura...

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela
ca ma tot framant...se zice ca fac masa de Craciun acasa si am invitat fratele cu familionul si parintii mei...voi ce pregatiti cu ocazia asta?
pun lista mea (dak e stranie sa-mi spuneti):
-salata "bleo" (asa ii zicea Ozi cand era mica...e boeuf fara carne), salata de ardei kapia, cartofi, rosii si dovlecei coptzi,
racitura de curcan, tobitza de curcan
- sarmalutze de vita
- fripturica de curcan si pastrama de oaie (prima la tava, a doua la gratar), carnatzi de oaie cu vita cu muraturi
- tort de mere, chec cu fructe din compot, turta dulce
cafea, apa minerala, suc de portocale si mandarine (facut acasa -pt copii), vin de tzara, visinata si tzuica de pere...
Stiu ca e traditia sa se manance porc dar sotul meu este total impotriva carnii de porc asa ca daca musafirii vor pofti la un purcelus il vor inghiti seara la ei acasa...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Sara

Cand vad despre ce vorbiti o iau dec pe aici...
Eu ar trebui sa tin regim pana in martie dar... am mai tras chiulul.Adevarul e ca am mai bagat o prajeala mica si nu mi-a fost rau,dar in rest fac urat daca gust si mai bine nu...

pofta buna

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

LA MULTI ANI Sara !!!! si sarbatorire frumoasa alaturi de familie. Asteptam poze!!

PS Noi suntem ok, copilul baga in el ca intr-un spital. Aseara la 00 baga lapte iar dimineata a baut 350ml. Cred ca e cazul sa adaugam la micul dejun tartina cu branzica si seara ceva mai consistent.

Moi a ajuns azi la coafor..vopsit, suvite, pensat..tati zice ca si-a tras gagica noua.

Maine ducem coprocultura la Municipal sa vedem ce iese. Nu mai face acum decat de 3 ori pe zi. 1 scaun ..ala mare de tot e ok, celelalte 2 sunt mai mult mucus. Dar nu mai miroase.In rest e zglobie si fericita tare ca o rasfatza si buni si stra-buni.

Va pupicesc

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna fetelor

Sa-mi fie cu iertare ca nu reusesc sa intru dar sunt ocupata cum de alfel cred ca sunteti si voi .
Am resuit sa citesc cat de cat si sa mai vad filmulete , poze cu clopotei .

Urez si eu LA MULTI ANI !!!tuturor clopoteilor care au facut 1 an , sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre

LA MULTI ANI !!! pentru ELLENUTA sa fi sanatoasa sa te bucuri de familie si printesa

la multe lunite clopoteilor sarbatoriti zilele acestea

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

mirelaionut nastere usoara si bebelusa sanatoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Moni, sunt sigura ca va iesi bine coprocultura.
Ma bucur ca Clara se simte bine si a trecut peste toate cu bine.
Cat despre facut frumoasa, vreau sa te vad.Ce suvite ti-ai facut?

Si eu am fost exact acu o saptamana la coafor si mi-am vopsit radacinile.M-a costat ceva da imi place foarte mult vopseaua pe care o foloseste ca nu e din comert.Si in plus nu imi arde parul pt ca nu e oxidant.
Vopseaua o primeste din Germania.E Wella vopseaua, dar nu se compara cu cea de pe piata.
Imi pastreaza parul foarte frumos, nu-l arde si nu-l usuca.Si mai ales nu se vede diferenta de culoare dintre radacina proaspat vopsita si restul parului.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Capitol nou???????

Eu fac cornulete cu nuca si gem. Maine fac tortul si prajitura cu crema si abia miercuri fac mancarea, toata, chiar daca ma trezesc mai de dimineata. Ca sa fie proaspata.

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Mmmmm ce bun faci.Cornuletele sunt preintre preferatele mele.Mi-e nu-mi plac prajiturile in general, doar cele umplute cu frisca.

La noi s-a pus pe fulguiala.Si ninge cu fulgi mari mari si foarte tare.Sper sa se aseze si sa avem parte de un pic de zapada de sarbatori.

Eu tocmai am ramas pe intuneric ca s-a luat curentul.Noroc ca am bateria plina la laptop.Si mai pot umbla pe aici si pune un pic de muzica.Eu nu suport sa stau fara sa imi cante ceva la urechi sau macar tv sa fie deschis.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

ramo,ce frumos ca la voi nunge,la noi ploua tare de parca e toamna,chiar daca ar incepe sa ninga nu s-ar depune

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Ce frumos ca ninge, la Baia Mare ninge binisor, aici ...ioc.
Cum de s-a luat curentul? Din cauza vremii ? Sau ......?

MARINELA

P a t t y - la 11 luni

Craciunita
......www.dancingsantacard.com/?santa=448223" target="_blank">dansatoare

www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

creata, banuiam eu ca e vb de Stefan Banica Jr, de aia te intrebam. Noi am fost anul asta pt prima data (pe 16, in prima seara) si sincer am fost un pic dezamagita. Ma asteptam sa aiba mai multi invitati, desi la 7 concerte e cam greu sa te onoreze cu prezenta prea multi artisti... Mi-a placut faza cu "debutantul" Dan Bitman. Dar in rest mi s-a parut un pic plictisit baiatu'. Hai, ca sunt off-topic si in asentimentul tau, care ai zis ca ti-a placut mult. Daria, in schimb, a fost super incantata de "nenea Banica". Striga de zor (indemnata de tati, desigur...) "bine, Fane!" chiar in fata scenei...
Revenind la morocanosul meu, de la foame nu e, ca si dupa ce papa e plangacios. Cred ca de la dinti. Acum o ora urla ca naiba si dupa ce i-am dat un pic de Nurofen s-a potolit ca prin minune... Trecem si de asta

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput