LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (163)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LauriciD,

Si mie-mi place fotografia aia - pe aia o sa i-o fac "ornament special".

Nu prea mai am treaba - niste rapoarte, dar le fac maine - si asa as pleca acasa, sa ma duc in parc cu buburuza mea; cateodata m-apuca depresia (da' rau de tot) ca stau si mai putin cu ea (fata de asta vara, cand ajungeam la 4:00 pm acasa).
Ma gadesc ca, dak peste ani mi-ar spune 'nici n-ai fost langa mine, cand am crescut' nici n-o sa am contra-argumente; o 'sa-mi inchida gura'.

Ehhh ... exact ce spuneam, decat sa scriu tampenii, mai bine tac.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

A propos de dormit/adormit, Adela a avut diferite "modele" de adormit: pana la 3 luni juma'te, de la 10 seara pana la 4:00 nu dormmea din cauza colicilor; o adormeam pe mine, dar la ea in camera.
Apoi, a avut o perioada cand dormea bine, pana pe la 5:00, cand i se facea foane.

A urmat perioada internarii si am invatat-o in brate. Si asa o adormeam si acasa; cam pana pe la 8 luni (de la 6). Dupa asta, adormea singura, dar se trezea noaptea, din cauza de "blocaj in table".

Acum, v-am spus, are perioade cand se trezeste si de cate 6 ori pe noapte (poate de la dinti, poate are cosmaruri, nu stiu) sau cand doarme 'shnur' - ca azi noapte.

Oricum, a dormit la ea in camera, de cand am adus-o din spital.

Un lucru este clar: eu n-am avut, n-am si nu voi avea taria s-aplic 'dresaju' cu 'lasat sa planga'. Pentru mine, dak as lasa-o sa planga ar fi ca si cum as chinui-o; si eu mereu zic "roata se-ntoarce" : nu vreau sa mi-o "plateasca" cumva, peste ani.

Macar sa raman doar cu 'plata' pentru timpul nepetrecut cu ea! O sa fie suficient

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

A propos de dormit/adormit, Adela a avut diferite "modele" de adormit: pana la 3 luni juma'te, de la 10 seara pana la 4:00 nu dormmea din cauza colicilor; o adormeam pe mine, dar la ea in camera.
Apoi, a avut o perioada cand dormea bine, pana pe la 5:00, cand i se facea foane.

A urmat perioada internarii si am invatat-o in brate. Si asa o adormeam si acasa; cam pana pe la 8 luni (de la 6). Dupa asta, adormea singura, dar se trezea noaptea, din cauza de "blocaj in table".

Acum, v-am spus, are perioade cand se trezeste si de cate 6 ori pe noapte (poate de la dinti, poate are cosmaruri, nu stiu) sau cand doarme 'shnur' - ca azi noapte.

Un lucru este clar: eu n-am avut, n-am si nu voi avea taria s-aplic 'dresaju' cu 'lasat sa planga'. Pentru mine, dak as lasa-o sa planga ar fi ca si cum as chinui-o; si eu mereu zic "roata se-ntoarce" : nu vreau sa mi-o "plateasca" cumva, peste ani.

Macar sa raman doar cu 'plata' pentru timpul nepetrecut cu ea! O sa fie suficient

Buburuza de 1 an
Albume

Roxana, eu sunt de parere ca fiecare mamica tb sa faca asa cu ii dicteaza instinctul. Informatiile din carti/net, exemplele din jur, etc, sunt ca sa ne ghideze. Dar fiecare copilas e unic si are o relatie speciala cu mama lui.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

SARA

Mi s-a stricat calculatorul ( acum sunt la mama) si nenea care se mai ocupa de el deobicei e racit.

Urez anticipat La Multi Ani clopoteilor care vor implini un anisor pe perioada cat n-o sa am calculator.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Buburuza de 1 an
Albume

Roxana, eu sunt de parere ca fiecare mamica tb sa faca asa cu ii dicteaza instinctul. Informatiile din carti/net, exemplele din jur, etc, sunt ca sa ne ghideze. Dar fiecare copilas e unic si are o relatie speciala cu mama lui.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

A, Roli, absolut, sunt de acord cu tine; n-am spus-o ca si cum as judeca pe cineva. Am spus pur si simplu, cum fac eu.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Fetelor, multumesc mult de incurajari. E posibil sa fie de la dinti, dar eu ma gandeam ca daca pana acum nu a avut probleme... nu o sa aiba nici de acum, dar habar nu am... Azi noapte a dormit mai bine, dar la 6 s-a trezit si a tinut-o in scandal pana pe la 8. Ceva e in neregula cu el, stiu si simt, dar daca nu stie sa zica mititelul...
creata, la ce concert ai fost? Scuze daca ai zis, dar citesc pe diagonala si nu am vazut.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Si uite cum am uitat, din viteza, sa te trec pe tine si pe Roli pe lista cu mamicile cu 2 copii. Deh, dupa 30 ani, memoria te lasa putin cate putin.

Si eu cred ca e de la dinti sau ii e foame.

La cel mai tare concert - din punctul meu de vedere - din fiecare an: Stefan Banica Jr. A fost superb!

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Fetelor, multumesc mult de incurajari. E posibil sa fie de la dinti, dar eu ma gandeam ca daca pana acum nu a avut probleme... nu o sa aiba nici de acum, dar habar nu am... Azi noapte a dormit mai bine, dar la 6 s-a trezit si a tinut-o in scandal pana pe la 8. Ceva e in neregula cu el, stiu si simt, dar daca nu stie sa zica mititelul...
creata, la ce concert ai fost? Scuze daca ai zis, dar citesc pe diagonala si nu am vazut.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Creata 1 cu Creata 2

Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna.

LA MULTI ANI, SARA! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa ii faci fericiti pe parintii tai.

Am vazut ca ati vb de felul cum adorm bb. Eu pe Ioana am obisnuit-o de la 8 luni sa doarma singura, si anume: i-am mutat salteaua la patut (deci nu m aveam cum sa o legan..sa legan patutul)..i-am dat suzeta, papusa "Ingeras" (cu care doarme si in ziua de azi) si am plecat din camera..la inceput a fost greu k plangea..dar ma duceam ii dadeam suzeta si tot asa pana adormea. Acum nu am pb..doarme singura, si ziua si noaptea, azi de ex a dormit 2 h (de la 12-14), ieri a dormit 3 h , si m dormea m mult, dar am trezit-o ca venise Dorina cu Stefi. Avem 3 poze , aici ,sunt si 2 filmulete cu Ioana :cum canta si cum mananca ciocolata, pozitia 98 si 99, daca vreti sa le vedeti.

ALBUM si Alte POZE
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
AMR= 20 ZILE

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

in sfarsit respir si eu cu fundul pe scaun....de dimineatza am zabovit 5 minute timp in care am urat si eu sarbatoritilor de azi...in rest treaba, mama...singura cu doi copii, spalat, mancare, curat, mancare, spalat, culcat, curat...am reusit sa beau o coffe si sa rad un bol cu supa cu galushte...cred ca mi-e si somn... fetelor cum reusiti sa le faceti singurele pe toate?

ca ma tot framant...se zice ca fac masa de Craciun acasa si am invitat fratele cu familionul si parintii mei...voi ce pregatiti cu ocazia asta?
pun lista mea (dak e stranie sa-mi spuneti):
-salata "bleo" (asa ii zicea Ozi cand era mica...e boeuf fara carne), salata de ardei kapia, cartofi, rosii si dovlecei coptzi,
racitura de curcan, tobitza de curcan
- sarmalutze de vita
- fripturica de curcan si pastrama de oaie (prima la tava, a doua la gratar), carnatzi de oaie cu vita cu muraturi
- tort de mere, chec cu fructe din compot, turta dulce
cafea, apa minerala, suc de portocale si mandarine (facut acasa -pt copii), vin de tzara, visinata si tzuica de pere...
Stiu ca e traditia sa se manance porc dar sotul meu este total impotriva carnii de porc asa ca daca musafirii vor pofti la un purcelus il vor inghiti seara la ei acasa...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

...vorbeatzi de cuvinte noi de bebelusi...al meu a invatat cate ceva despre papica (papa, apa, lapte)...stie la ce ma refer dar nu spune nimic cat sa si inteleg ceva...stie care-s personajele din casa (mami, tati, Ozi, meme, bubu, buni), cateva jucarii Nono, broscutza, catelul, cateva obiecte telecomanda, telefonul...stie de kk...frate dar nu zice nimic inteligibil...si la capitolul verbe stie doar "ia"...pe "da-mi" nu-l baga deloc la cap. Ce am observat: este total lipsit de interes atunci cand in jur se vorbeste araba, engleza, germana dar sta cu ochii cat cepele la filme indiene...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput