dieta rina

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

vreau si eu cartile, please fetelor, mai intrati pe aici!
adresa mea: smnbarbu@yahoo.com
va rog mult, m-am hotarat de azi sa slabesc si orice ajutor e mai mult decat binevenit, deocamdata si pt. ca e vineri nu am mancat nimic, mai pe seara o sa bag ceva apa
si in plus am facut si 30 min miscare, lucru absent de cativa ani buni in viata mea....
si va mai rog postati cum merge la voi, pt. suport moral, eu nu am pe nimeni cu care sa ma indemn...
va pup

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gya1407 spune:

Buna fetelor. In zilele astea ma chinui si eu sa tin o dieta pentru ca as vrea sa dau jos in jur de 5 kg. Dar citind ce ati scris voi aici, imi dau seama ca mi-ar fi mai usor sa tin dieta Rina decat dieta pe care o tin in momentul de fata. Pana sa ma mobilizez, v-as ruga sa-mi trimiteti si mie cartile pe adresa geanina_ceica@yahoo.com (cu bara jos). Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

ma intereseaza si pe mine dieta asta, am auzit numai lucruri bune despre ea. Ma alatur si eu voua, dar cel mai probabil dupa sarbatori voi incepe cura...deocamdata va citesc, m-am apucat de aerobic si am rugat-o pe Claudia sa-mi trimita cartile pe mail.

Mult succes la kg in minus va urez

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleahimleno spune:

Buna !!! Ma bucur sa gasesc un forum vorbind serios despre dieta Rina. Eu vreau sa o tin de pe 01.01.2010, sper sa reusesc. Insa am gasit mai multe variante si nu stiu care e cea reala. Am vazut ca sunteti persoane rezonabile si voiam sa va rog sa-mi trimiteti si mie cartea, mi-ar fi de mare folos. Adresa mea este eddd4ever@yahoo.com Multumesc anticipat !!!
P.S: Daca se mai apuca cineva de slabit, mi-ar prinde bine o coechipiera !! Abia astept sa renunt la kilogramele in plus !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

BUNA FETELOR!SUPER IDEE!!!!!!!!!DAR CINE IMI TRIMITE SI MIE CARTEA?AM MARE NEVOIE CA AM RAMAS CU MULTEEEEEE KG DUPA CELE 2 SARCINI!AM 1,67 SI 93 KG SI E GREUUUUUUUUU.MAILU MEU:RALUCA_URLATIK@YAHOO.COM. PUP DULCE,CA TARE MAS INSCRIE SI EU CU VOI...

ALEXA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orion spune:

Claudia A,
Daca se poate, as vrea si eu cartile despre dieta Rina. Adresa: rtania74@gmail.com.
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Felicitari celor care au avut rezultate!

Imi doresc si eu cartea: ancaq2001@yahoo.com

Multumesc si la multi ani!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Pai haideti sa tinem dieta impreuna. sa ne ajutam cu meniurile,sa ne plangem daca ne-a trecut greu ziua,daca avem sau nu pofte de una alta

eu,vreau sa incep dieta de luni. cine se alatura,e bine venit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

si eu tot de luni incep asa ca luni ce avem la meniu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

As vrea sa incep si eu cu voi, desi nu cred ca voi tine cele 90 zile. Daca totul merge ca la carte, as slabi mult prea mult asa ca voi tine pana slabesc cat vreau. Apoi mentinerea.
Ma gandesc pana luni daca incep acum sau de la jumatatea lunii. Mai am ceva drumuri de facut luna aceasta si mi-ar fi greu sa fiu la dieta.

Imi trimite si mie cineva cartile pe email? Las adresa pe PM.

Mergi la inceput