Craciunite sexy (189)
Raspunsuri - Pagina 20
monica-elizabet spune:
hristina, nu conteaza daca esti casnicuta...te asteptam pe-aici///bine ai venit 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
hristina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet hristina, nu conteaza daca esti casnicuta...te asteptam pe-aici///bine ai venit ![]() monica Prajituri si papa bun Prajituri si Papa bun 1 Papa de post Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13. |
Si eu te pup pe tine; in putinul timp ce-mi ramane mai intru si pe-aici! cum spuneam, sa ma relaxez in oaza asta de liniste!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Danelutza Mai fetelor, de revelion unde am fost, era si o bebelusa de vreo trei luni, iar acum Isabella ne roaga in fiecare zi ca vrea o surioara |
Cat timp dispari de-acu de pe forum?
Fetelor,sa nu distrurbati activitatea cuscrei.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui hristina Cat despre vizita, de-abia te-astept; in felul asta am si eu motiv sa-ti intorc vizita si sa vad Elvetica, ca pe-acolo nu am fost inca |
Robert al meu cand mergem la cate cineva in vizita ma intreaba:"si ale un copil?"
Bine ai venit la noi.
Daca spun revenit ma insel? 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Zilele trecute incercam sa-i povestesc lui Robert de ce trebuie sa mergem intr-un anumit magazin sa cumparam ceva. "De ce mami?"
"Pentru ca acolo e mai ieftin...uite e mai ieftin cu 6lei,cu banii astia luam 2 kili (kilograme pe moldoveneste
) de lapte". La care el incepe sa rada si spune:"mami,se cheama Milli nu kili". 
georgi75 spune:
Helou gagici.
Fac ce fac si ma prinde noaptea pe net
.Mi-am instalat calc cel nou (pe care il cumparasem in aprilie
) si am tot stat pe langa el cateva eri.
Cetit tot, vazut torturi, imbolnavit 
Ionel ti-am vazut printesele.Mai cea mare chiar stie sa pozeze.Mi-a placut mult cum statea
.Vazut si cozonacii ta...si kimonourile
Danelutza baga mare ca facem galerie.Sau mai bine facem liniste? ![]()
Miha da fato l-al pupat apasat pe mustatea sa stii.Uitasem sa-ti raspund
.Si l-am mai pupat de cateva ori de-atunci dar sa nu mai spui la nimeni, da? ![]()
Va
pe toate fetelor.Ma bag la nani.Am inceput si gradi deci ora de trezire e 7 
Pupici pe botici
mariussimiuc spune:
Mai dragelor,io m-am sclerozat...Poi daca nu mai vad si io un Gras sau fo Musteata...![]()
Voiam sa va arat niste poze de la sanius.Tura1 si tura2.
Daca le-am mai pus o data,va rog sa ma iertati
si sa mi-l trimiteti pe Grasu sau pe Musteata sau pe amandoi
sa ma trateze de scleroza. ![]()
mariussimiuc spune:
Mooooamaaaa...numa ce m-am gandit la Musteata si a si aparut madama Georgi. 
hristina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Robert al meu cand mergem la cate cineva in vizita ma intreaba:"si ale un copil?" Bine ai venit la noi. Daca spun revenit ma insel? ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Nu ma lua drept pericol, ca am fata, Victoria Hristina, nascuta in iulie 2005, deci nu atentez la nora ta, doar ca prietene de joaca poate,normalmente intr-o lume virtuala, ca altminteri poate printr-o minune doar.
Cat despre "revenit", gresit nu e, ca am mai intrat parca si-n direct pe-aici, nu am stat doar dupa perdea sa ascult cum va sfaditi.
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui hristina Nu ma lua drept pericol, ca am fata, Victoria Hristina, nascuta in iulie 2005, deci nu atentez la nora ta, doar ca prietene de joaca poate,normalmente intr-o lume virtuala, ca altminteri poate printr-o minune doar. |
Sa-ti traiasca,sa fie sanatoasa.

Cat despre "revenit", gresit nu e, ca am mai intrat parca si-n direct pe-aici, nu am stat doar dupa perdea sa ascult cum va sfaditi.![]() |
In vremurile bune,adica atunci cand eram mai tanara
Sper ca de data asta ai sa ramai.