Craciunite sexy (189)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

mhldvrc bafta multa sa gasesti serviciu

cred ca o cafea cu putin rachiu ar merge, n-am incercat, dar as vrea

"Ieri eu am facut un ostopel.Nu s-a mancat tot,ca am facut cam mult pentru cat mananca vrabiile din casa asta . Asa ca azi,mai pun ceva sos de rosii si niste piept de pui si fac spaghete. Ma italinizez si eu. "
mai, romanul totdeauna a fost inventiv, nu moare el asa usor

ma duc sa-mi pregatesc o salata de peste afumat;
mi-a trimis maica-mea 2 cozi de macrou afumat, ca nu mai mancasem de 11-12 ani, si mi se facuse o pofta de nu va spun; precis astia nu or sa manance, nici mirosul nu le place;
mai am niste caracatita murata de la rev. sa vad ce pot face cu ea, sa nu ajunga la cos!
cercetez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela roxana
mai, romanul totdeauna a fost inventiv, nu moare el asa usor

Poi cum sa arunc asa o bunatate? Ca doar sosul ce-l fac pt spaghete e aceeasi Marie dar cu alta palarie...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

miha buna idee

uitasem sa pun adresa de foto
http://community.webshots.com/user/kizukaemily27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ionelo ce familie frumoasa sinteti si ai doua fete frumoase tare. Cel putin de cucuiata mica m-am indragostit
Acum am trecut la vizionat bunataturile. Dar tu faci misto de noi ?!
Am vazut niste trandafiri de ciocolata pe un tortulet, de-mi venea sa ma dau la ei...

Revin, ma duc sa mai vizionez

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Eu cucuietele le stiu ,dar m-am mai uitat o data la pozele lor,ca tare-s frumoase. Si bucatarelile Ionelei...iam iam...Ptiu...ditai aluatul de cozonac...

Cuscra,am uitat sa-ti zic...m-am uitat si eu la torturile acelea.Foarte frumoase,dar din punctul meu de vedere...prea multa munca in primul rand. Apoi...pentru asa o opera de arta tre neaparat frisca vegetala,care e cam cah... Plus colorantii de rigoare.
Pentru asa ceva tre sa ai talent,multa rabdare si practica intensa.
De mine nu e...clar!
Pe mine mai degraba m-ai da pe spate cu un tort ca www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=21159&pid=630487&mode=threaded&start=#entry630487" target="_blank">asta de exemplu.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

danelutza, miha va multumesc mult ptr admiratia pozelor; dupa parerea mea toti copii sunt frumosi in felul lor, iar cea mica da, este altfel de cea mare, fiecare cu felul ei, dar amandoua sunt frumoase
in legatura cu bucatarelile, fac si eu ce pot; fata de acum 10 ani cand nu stiam sa fac decat oua si cartofi prajiti, de i-am afumat supa cu galuste, a mamei sa i-a ducem la spital, si muream in casa de foame singura, ca nici tigaia si cutitul nu stiam sa le tin in mana, m-am "ridicat" la un nivel destul de bun, de cred ca nici mama nu m-ar mai recunoaste

va si fuuuuuug la baie cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela roxana

danelutza, miha va multumesc mult ptr admiratia pozelor; dupa parerea mea toti copii sunt frumosi in felul lor, iar cea mica da, este altfel de cea mare, fiecare cu felul ei, dar amandoua sunt frumoase
in legatura cu bucatarelile, fac si eu ce pot; fata de acum 10 ani cand nu stiam sa fac decat oua si cartofi prajiti, de i-am afumat supa cu galuste, a mamei sa i-a ducem la spital, si muream in casa de foame singura, ca nici tigaia si cutitul nu stiam sa le tin in mana, m-am "ridicat" la un nivel destul de bun, de cred ca nici mama nu m-ar mai recunoaste

va si fuuuuuug la baie cu pitica

mamica celor doua cucuiete

Si-atunci ce varsta aveai, ca sa stiu cat imi mai trebuie pana ajung sa fac si eu ceva mancabil in bucatarie?
Sa te bucuri de printesele voastre! Sunt de poveste amandoua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sa inteleg ca mai avem o casnicuta in gasca ? Hai indrazneste si poveste cite ceva despre tine, ai taiat porcul, mai ai sorici ca tot iti fac o vizita

Cuscra am zarit si eu tortul ala, dar parca n-am rabdare sa-l fac, mi-ar place sa fac de toate, dar daca nu-mi iese, ma enervez si pierd curajul

Ionela fac si eu supa, dar cu perisoare, nu cu galuste , de aia n-am facut niciodata, sper ca nu-i una si aceeasi supa

Monico te dau in urmarire generala, ce-i cu tine de-ai disparut ?

Mihaela ce-ai facut, ai gasit ceva ?

Liano cind mergi la urmatorul control, ca eu imbatrinesc de curiozitate, nu mai pot nici sa dorm pina nu aflu sexul bebelului

Mai fetelor, de revelion unde am fost, era si o bebelusa de vreo trei luni, iar acum Isabella ne roaga in fiecare zi ca vrea o surioara , asa ca am trimis-o sa trateze cu tat'su ca eu nu pot decide singura

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
nu am disparut daneluta, saru' mana ca m-ai tras de manecuta
de 2 zile am avut o d-na in vizita si am mers cu dansa in orash, la masa la plimbare...cam peste tot...azi a plecat dar diseara imi vine alt musafir fix pana in ziua in care plecam in co la rio...deci am sa fiu prinsa ca la balamuc...
mi-e tare dor de voi si sper ca sunteti bine toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

[font=Script MT Bold][size=4]Sa inteleg ca mai avem o casnicuta in gasca ? Hai indrazneste si poveste cite ceva despre tine, ai taiat porcul, mai ai sorici ca tot iti fac o vizita

La mine te referi,asa-i?
Nu-s casnicutza, doar ca mai citesc si pe-aici,imi face placere sa mai ma delectez!

Cat despre vizita, de-abia te-astept; in felul asta am si eu motiv sa-ti intorc vizita si sa vad Elvetica, ca pe-acolo nu am fost inca!

Mergi la inceput