Craciunite sexy (189)
Raspunsuri - Pagina 18
Danelutza spune:
Buna ziua si de la mine pe ziua de azi, ma rog am incercat sa dorm la prinz si m-a trezit Isabella, cica gata, e ora de trezire
. As mai fi stat in pat, dar a venit vecina si l-a adus pe fecior'su sa se joace cu Isabella, dar nici macar nu a intrebat daca-l poate lasa sau nu
. Asta-i vina soatei ca nu inchide niciodata poarta 
Uitati aici torturi daca vreti http://www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/18373/TORTURILE-MELE-LISSA/ , despre astea e vorba, eu deja am inceput sa le visez si sa-mi dau palme ca nu reusesc sa fac si eu ceva cit de cit aratos 
Ionela lintea o pun in apa cu sare seara, ca sa se umfle in pene, de fapt asa fac si cu fasolea uscata. Dupa aia le pun la fiert, tai un morcovel, o legatura buna de patrunjel, in tigaie prajesc putin o ceapa mica, pun si o tira de bulion sau suc de rosii, rastorn in oala, mai las o tira la fiert si voila e gata papa
. Adica lintea e tot un fel de mincare de fasole ![]()
Doina si eu sint grasa
, abia astept sa mai treaca o saptamina sa incep gimnastica. Ce-ti mai face nora ? Cind pleaca, Catalin la Bucuresti la scoala ?
Mirela ce-ai papat bun la restaurant ?
Cuscra eu n-am mai facut dulciuri, ca nu le-am terminat nici pe cele de la Craciun, ca am avut vreo trei panettone cumparate si mai am jumatate din unul, deci sa traiasca dieta cu dulciuri
.
Monicule iar ai pierdut adresa si nu te poti loga sau te suparasi pe noi ? 
Bianco vezi ca nurorile or sa-si caute alti pretendenti, ca tu nu prea ne dai vesti despre baieti, dar pe la alte subiecte te-am spionat ![]()
Miki cind mai esti libera sa stai la povesti cu noi ?
Gata, dispar ca vorbesc singura 

Elvetia in miniatura
CRISMIR spune:
DANELUTZA,wauuuuuu,ce torturi
...foarte frumoase!!!
Ieri am papat putin
,dar bun
:scoici,calamarii,caracatita,tzatziki,salata greceasca...bune tare...dar gata,zau ca nu mai vreau nimic sa mananc in afara de salate...m-am hotarat, de maine fac fasole verde fara carne si salate
...am sa ma fac vegetariana vreo cateva luni
...sa vedem daca ma tine...trebuie s slabesc neaparat cateva kg ca m-am facut cat o purcica
![]()
,plecam la piscina,pe mai tarziu!!!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
Danelutza spune:
Eu zic sa maninci, scoici, calamari, fructe de mare, ca astea stiu ca nu ingrasa
Restul, unde sinteti ?! 

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
Helau! 
Noi am mai tras azi o tura de sanius si am mai primit o tura de musafiri.
In rest...nimic nou...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ionela roxana spune:
buna dimineata la toata lumea!
hade-ti la cafea

danelutza merci mult de tot ptr reteta; chiar aseara inainte sa intru in pat am pus la inmuiata vre-o 400gr. de fasole boabe, sa prepar azi o fasolica ceva; mi-a vazut soata ideea si m-a intrebat ce fac cu boabele alea???

asta cred ca nu-i zdravan
; l-am intreabat daca mananca si-a aruncat o privire asupra mea de numa
; precis n-o va manca si-mi vine sa urlu ca o sa ajunga la gunoi
, dar zau daca mai stiu ce sa-i fac de-ale lui mancaruri
; am atata fasole boabe si linte de mi le pot pune in cap de-acum, caci am gasit aici la un magazin brazilian si am tot cumparat, si zau ca mi se face paru ca la arici cand ma gandesc ca or sa ajunga la gunoi
; aaaaa, si am un carnat prajit gata, in frigi, de la rev, care a ramas de la friptura, si ma batea gandul sa fac cu fasole, cum facea mama acasa, dar.....

stiu torturile Lisei de pe culi, chiar ieri i-am admirat capodoperele, si am ramas masca
; oare cum poate sa-i iasa asa ceva din manute, cand eu daca fac ceva ma chinui o zi intreaga si tot nu-mi iese ceva lumesc
; hai sa zic ca la gust le mai nimeresc dar estetic jaaaaale
; asta trebui sa fie un talent inascut sii pacat sa nu faca ceva muuuuult mai mult cu el; sunt muuuuuulte fete pe culi care sunt de nota 1000!!!; nu este zi sa nu admir ceva pe culi
ce misto suna; mirela pleaca la piscina, iar miha fuse la sanius
; doamne ce rotund este pamantul asta!
mhldvrc spune:
, buna fetelor, contribui si eu cu o
si ceai de scortisoara si lamaie. e foarte bun si merge pentru cine vrea sa slabeasca ![]()
Abia acum am
si eu mai pe-ndelete, sanatate celor bolnavi, Emmei, prietenului vostru Danelutza, copilasului doctorului care are grija de Dan si lui Dan si celor care mai au probleme 
Danelutza, Ionela am admirat si eu torturile Lissei 
, unele au talent si rabdare cu caru', altele ioc, asta-i viata ce sa faci.
Ai mei copii de astazi au inceput scoala, eu voi cauta ceva de lucru, sper sa am noroc si sa-mi gasesc repede.![]()
si

de
si
mariussimiuc spune:
Helau! 
S-un rachiu poate se mai invioreaza atmosfera? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Trag si-un rachiu si o cafea, sau mai bine le amestec sa vedem ce iese ![]()

Ionela spune-i sotului ca fasolea e un fel de orez romanesc
. Tu pune-i in farfurie, daca nu-i place, pa si pusi sa-si faca altceva. eu ii mai fac asa sotului, cind nu-i place cite ceva romanesc, ii pun in farfurie si ii explic, ca eu ma sacrific cu spaghetele, trebuie sa consume si el bucate romanesti, numai ca eu m-am cam italianizat ![]()
Cuscra cite grade are rachiul, cite sint afara, dar cu plus ? ![]()
Mihaela bafta la gasit serviciu ![]()
Eu tocmai am pus sa fac o pizza, asta pen'ca nu eram grasa destul, ca sa nu zic ca expira mozzarela si trebuie consumata ![]()
Va tuc, dispar sa mai fac cite ceva, miine e sarbatoare, poimiine la fel, asa ca dansam in familie
, ma rog miine, ca de miercuri incepe Isabella gradinita ![]()

Elvetia in miniatura
mariussimiuc spune:
Cuscra,ferita Sfantul sa fie afara atatea grade cu minus cate are rachiul meu. ![]()
Ieri eu am facut un ostopel.Nu s-a mancat tot,ca am facut cam mult pentru cat mananca vrabiile din casa asta
. Asa ca azi,mai pun ceva sos de rosii si niste piept de pui si fac spaghete. Ma italinizez si eu. ![]()
ionela roxana spune:
danelutza am facut o fasole de mori

; s-a dus deja juma` de oala; soata prima oara a strambat din nas, dar l-am lasat in pace; i-am facut vesnicul orez si pace; prima oara a servit doar supa jap. de scoici, orez si muraturi jap.
, eu plecasem cu fetele afara, cand ne-am intors noi am macat(spre uimirea mea cea mica a servit cu mare placere fasolea, ba inca inumara boabele
), si i-am oferit si lui o strachina, a mancat pana la urma spunand ca-i f. gustoasa, dar carnatul la dat pass![]()
; nui bai ca nu ramane nemancat, ma multumesc ca a servit boabele
, dar precis asta seara la masa de seara cere oua sau carnati de-ai lor prajiti![]()

azi fiica-mea cea mare a luat-o de coada; a inceput cursul de karate; ei ii mai trebuia o luna de vacanta; nu-i surade faptul ca incet-incet incepe totul
, si nici mie dealtfel
; mai vreau sa fie langa mine
, dar......
sunt nebuna nu ???
hai sa va arat cateva caricaturi "construite" de mine(torturi) si altele![]()
; sa nu rade-ti de mine da; a, si cu ocazia asta va prezint si printesele mele![]()