Craciunite sexy (189)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
Si noi cam greu cu scrisul..are dreptate MIHA,cu burtile pline..ma simt ca un butoi fetelor...nu mai vreau sa vad mancare...

Mancarea ca mancarea,ca n-am facut cine stie ce si doar cat sa avem pe 2 zile. Insa dulciuri am facut...asa...sa fie... Acu daca trag un partz iese cu aroma de cacao,rom si vanilie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Acu daca trag un partz iese cu aroma de cacao,rom si vanilie.

Noi am trecut pe linte, conopida, salata de varza, deci... avem nevoie de dopuri

Mai fetelor, am cascat ochii pe culinar, am vazut acolo o tipa care face niste torturi, de-am ramas cu fundu'n aer. Eu sint toma necredinciosul si tot nu cred ca a invatat dupa multi ani si ca nu are o scoala de specialitate

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Mirela, noi suntem mai socati, caci e doctorul care il trateaza pe Dan, chirurgul, care nu primeste de la nimeni nici un ac...si ma intreb de ce oare el care salveaza vieti nu poate sa isi salveze copilul???am inteles ca ar avea nevoie rapid de 150.000 euro sa incerce inafara sa isi salveze copilul, nu stiu unde si cum...dar
Danelutza, unele femei au innascu asa ceva, am intalnit cateva , fara sa aiba scoala de specialitate.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Acu daca trag un partz iese cu aroma de cacao,rom si vanilie.

Noi am trecut pe linte, conopida, salata de varza, deci... avem nevoie de dopuri

Citat:
Mai fetelor, am cascat ochii pe culinar, am vazut acolo o tipa care face niste torturi, de-am ramas cu fundu'n aer. Eu sint toma necredinciosul si tot nu cred ca a invatat dupa multi ani si ca nu are o scoala de specialitate

Ia sa vedem si noi...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna fetelor sexoase
Cum stati cu silueta???
Eu nu mai vreau sa aud de mancare, dar nici sa aurunc ceea ce am pregatit cu atata truda nu-mi prea surade ideea; oricum s-au mai terminat di preparatele pe care le-am pregatit, dar vorba lui Miha mai am dulciuri, care sper sa nu ajunga la cos

ai mei sunt super satui de orice, si daca ii intrebi ce vor sa manance ne impartim in 2 tabere; urasc chestia asta; jap. cu fata cea mare ieri seara au mancat de-ale lor, iar eu cu fata cea mica am terminat ultima picatura de friptura rom.
trebui sa merg sa-mi iau niste cartofi sa-mi fac salata de peste afumat, care mi l-a trimis mama; nu mananca nimeni asa ceva, decat yo

danelutza si eu am linte si fasole, furaje de-astea, dar nu prea le plac la ai mei;
cum faci tu lintea???

of, ce mii si cu viata asta; cand tie lumea mai draga te trezesti ca apare ceva; sa dea Dumnezeu ca toata lumea sa se vindece de orice, si sa nu mai existe suferinta!!!

Danelutza yo mis toata ziua cu ochii pe culinar, soata spune ca sunt obsedata de cratita, dar......
si ce-mi pot vedea ochisorii acolo; oare de unde au unii talentul asta???

Mergi la inceput

tot yo

ieri a fost prima zi de pa acest an de smotru;
si uite asa se mai duse un an, si o luarem de la cap
copii mai au un pic de vacanta si iar la scoala si tot asa;
vreau c-a timpul sa stea pe loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA si eu vreau sa vad...unde este tipa,arata-ne s nou te rigam...de marti cred ca bag si eu fasole verde,ciorbita...vreau regim pt vreo luna macar,fara carne,ca deja vomit de la atata...sa vedem daca ne-o tine

MIHA,hihihi,sa sti ca nici eu nu facui prea multe....dar la cine am mers toti ne-au dat cate ceva de papa...si uite asa am ajuns..eu mai am un pic dintr-un tort de fructe ,ca dupa Craciun nu am mai facut nimic cu ciocolata sau altele"grele" ca eram full

DOINA...Doamne fereste pe toata lumea!..nu stiu ce sa mai zic!!!

IONELA,iar faci curatenie?...abia ai facut cu sarbatorile...eu nu mai fac nimic vreo luna...

Noi mergem la restaurant asta seara,ca doar trebuie sa mancam ceva... nu mancaram de mult...da macar e grecesc,schimbam meniul...si am sa bag seafood

pe toate,pe maine!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

crismir pai eu trebui sa fac curatenie mereu; apartamentul este fff. mic, cu doi copii in casa, dupa o zingura zi de stat in casa se vede; borba mamei mele, "parca ne curge din k...."; credema ca sunt satula de , dar daca, calc in gunoi am o stare de nervi de ma cert cu toata lumea; soata imi spune ca sunt obsedata, caci el nu se prea agita asa de tare;
ce bine de tine ca merge-ti la rest.; mai ales grecesc!!!; pe-aici pe la mine nici n-am auzit de-asa ceva(pe-aici la mine la tara!); sa-mi spui ce-ati servit!

acum pregatesc o supa de scoici in stil jap; jap. asta mi-a cerut, si fiica cea mare, muraturi jap. si orez fiert; asta da degresare!

danelutza cumva este vorba despre Lili de pe culi???

Mergi la inceput

crismir drum bun si pofta buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna craciunitelor!!!ce faceti?eu am terminat de mult cu bucatareala, a pus Gicu pachetul feteli la microbuz, acum o sa ma bag putin la tv.
Mirela , asa este sa fereasca DD pe toata lumea de necazuri!!!
Miha , eu am trecut pe varza murata la cuptor dar tot cu carnita, ciorba de legume, fara desert caci a tot fost de sarbatori.De silueta la mine nu e vorba caci am kg. in plus ...si daca nu mananc tot grasa sunt

Va pup!!!!mai revin!!!

Doina Bita

Mergi la inceput