Craciunite sexy (189)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IONELA,frumusete de familie ai...fetele sunt tare tare frumoase,sa va traiasca...mai,da tu nu prea mananci cred,ca arati beton...si pozele cu tortuletele si cozonacul...vorba Danutzei,am vazut niste trandafiri,hmmmm,esti modesta

MIHA,vazut saniusul...,asta ca sa ma oftici pe mine... si sunteti minunati!

Ah,si tortul ala era super interesant...ma batea gandul sa-l salvez,dar cam greu cu atatea creme...aia cu gelatina si portocale pe mine ma cam lasa rece,ca nu imi prea place sa folosesc gelatinasi prea complicat..insa daca l-ar face cineva tare as gusta

DANELUTZO,eu nu intelesei postarea ta cu bebele...vrei sa vina barza?... si sa fie cum vreti voi!!!

MONICUTZA,distractie faina cu musafirii!!

GEORGI,deci ai computator nou

HRISTINA,bine ai venit prin zona,chiar si doar sa te delectezi

Noi fugim in parc,,pe maine!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna dimineata la toata lumea
in ultima vreme numai la ora 8-9 am s-a dat trezirea, am lenevit grupa mare, stai ca o luam de la cap

danelutza nu stiu din ce parte a tarii esti tu, dar la mine acasa supa de perisoare este una, care ce face din carne si etc, iar supa de galuste este alta care se fac din gris; n-a o experta in ale bucatariei nu sunt, doar ce am stat lipita de fusta mamei cand facea mancare, si ma uitam la ea uimita, de cum poate tine minte atatea retete, cum de stie ea sa le potriveasca pe toate la gust; daca am gresit cu ceva sa ma corecteze cineva

danelutza ptr inca un bb mic, sa dea domnul cel bun sa fie cum va doriti voi; sa fie doi este bine ptr copii mai tarziu, ca se au unul pe altul, dar mai greu ptr parinti pana ii cresc sii vad cat de cat pe picioarele lor;

eu una sunt ingrozita ptr viitorul fetelor, ca din ce in ce va fi si mai grea viata asta; dar undeva sus Dumnezeu ne vede si are grija de noi toti, nu???; ramanem cu speranta si dam incontinoare din coate, ptr ca daca si speranta ar pieri ne-am duce cu totul

hai ca deja v-am plictisit

hristina bine ai sosit prin zona!; cum spun fete "bine ai revenit!";
la varsta aceea cand nu stiam de nimic, era pe la 20 ani; de ce, ptr ca acasa mama nu ma lasa la bucatarie sa fac nimic, doar sa privesc si sa bag la capatana; tata fiind o persoana mai delicata nu mananca din mana oricui, numai din ce pregateste ea!
sarmana mama, ea credea ca ma voi casatorii langa ea, si va veni sa ma ajute la multe alte treburi gospodaresti; poate unde ea cand fu tanara n-a avut nici un pic de ajutor de la nimeni, si dorea sa dea tot ce stie ptr mine, dar numa` ca viata a jucat farsa ei, si a fost tocmai pe dos; asta este viata; bine ca m-am uitat la vremea aia atenta la ea, atunci cand curatam numa` cartofii de coaja, usturoi, ceapa etc, traiasca culinarul, cartile si linia telefonica, ca ne descurcam noi

monicutzo trateaza-ti musafirii cu multa dragoste; te asteptam aici!

crismir merci mult; soatei cica nu-i sunt pe plac;
distractie placut in aer liber

miha vazut saniusul; copii sunt frumosi, dulci, dar mereu vii cu pozee cu zapada; esti o rea

georgi inseamna ca daca ai pc nou, apari mai des

fug sa aruc gunoiul si apoi plec cu fiica-mea cea mare in parc sa-si faca tema la sport

va vizitez mai tarziu
o zi buna la toata lumea, sau somn usor la alte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Poftiti la ... aici

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput