Craciunite sexy (189)
Raspunsuri - Pagina 13
Liana30 spune:
Mult belsug in casa,
Painea mai gustoasa,
Datorii putine
In anul care vine.
Pace-n inimi, rod bogat,
Bucurie, gand curat,
Din a voastra casa
Binele sa nu mai iasa.
La Multi Ani fericiti, cu multa sanatate, lumina si impliniri si, mai ales, sa ne ajute Dumnezeu in toate!
Un An Nou plin de bucurii!
Cu mult drag va pupa grasu si olteanca.

luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
CRISMIR spune:
DANELUTZA
,pai cred ca scrisei pe undeva ca munceste
...ajunge dupa 12 seara acasa...avem timp sa ciocnim o cupa de sampanie si sa ne culcam![]()
IONELA,am facut din curcan...dar nu mi s-a inchegat ca lumea
,nu am pus gelatina ca am sperat ca se va intarii,s-a intarit ceva dar nu suficient...asa ca azi iar am avut de lucru,am reincalzit-o si am bagat gelatina..sa vad daca o iesii...fac prima data si se pare ca nu am fiert-o destul...desii a fiert 3 ore
...ei,am experimentat si eu ceva![]()
LIANA
si lui Grasu
,ca ne-ati urat tare frumos
Fetele mele dragi,va urez si eu un LA MULTI ANI 2009,sa fie mai bun ca cel care a trecut,mai bogat in ce vreti voi,plin de fericire si sanatate!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
monica-elizabet spune:
sexoaselor
Azi am muncit cate ceva de pe la 11-16 am stat in bucatarie, ba cu masa de pranz ba cu niste pregateli pentru pranzul din prima zi de anul nou....
am facut peste la cuptor, niste coshulete cu scoici, smochine invelite in sunca, salata de boeuf, maine vreau sa fac niste aperitive din castravete cruc/branza phildelphia si somon afumat...oricum subltirel din toate
aaa...si am facut un tortulet cu crema de branza(la rece) si fructe de padure...asta a iesit demential...am mancat din toate...inclusiv am taiat tortul...noi nu suntem normali 
maine ne intalnim cu romanashii sa ciocnim un pahar la ora 20, apoi venim acasa si ne pregatim sa plecam la paranghelie
va pupacesc pe toate si va doresc din tot sufletul inca de pe-acum(ca cine stie daca mai apuc maine sa intru sau nu) LA MULTI ANI! cu SANATATE ca-i mai buna decat toate ![]()
sa aveti un an bun cu multe, multe bucurii 

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mikiriki spune:
Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna!
An Nou Fericit!
Miki
Danelutza spune:
Io va servesc
cu o cafea 

, de urat vin mai tirziu, va las sa pregatiti colacii ![]()

Elvetia in miniatura
atelocin74 spune:
Va doresc tuturor un An nou fericit si indeplinirea tuturor dorintelor si nu in ultimul rind sanatate ca-i mai buna decit toate . 

Danelutza spune:
Aho, aho, copii si frati
Ia veniti de m-ascultati
Salata boeuf s-o lasati
Prajitura si friptura
Si-ascultati-mi uratura ![]()
Va doresc sa aveti parte
De-un an plin de sanatate
Bucurii, iubiri din plin
Sa-mi dati si-un pahar cu vin 
De urat as mai ura
Dar m-asteapta bucataria
Borsuletul, muschiuletul
Tartinuta, maslinuta 
Va doresc din inima un "La multi ani, cu sanatate", sa aveti un an mult mai bun ca acesta, fericire, iubire si pace.
Va pup pe toate din inima si va doresc o noapte de vis 

Elvetia in miniatura
ionela roxana spune:
fetelor a-ti terminat cu bucatareala???
pofta buna!
miki, daneluta 

multumim ptr. urari

ionela roxana spune:
Fetelor va doresc un nou an bun pe orice plan doriti voi, cu muuuulte realizari, muuuulta iubire si muuuuuulta sanatate!!!
LA MULTI ANI!!! 2009!!!
o seara placuta incontinoare alaturi de cei dragi!

atelocin74 spune:
O seara buna sa va aduca 2009 , adica ne vedem la anul 2009. [:D]

Distractie placuta de Revelion 2009.