Craciunite sexy (189)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ionela, au dospit cozonacii???
Danelutza, ce retete cauti? de dulciuri?sau de papici?
u am facut o prajitura CARPATI, am pus pentru salata sa fiarba, maine fierb piftiile, fac salata, inca vreo 2-3 prajituri si un tort.Tre sa fac si niste rulade de carne, niste chiftelute pentru aperitiv....mama ce ne distramce bine e sa fii femeie daca ma facea mama cu OO....ce misto era.Nu-i asa craciunitelor????

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Miha, ce ai de facut?

Mare lucru nu fac,dar tot is in criza de timp.
Am reusit totusi pana la urma sa fac blatul de la prajitura Brownie.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna dimineata la toate sexoasele
s-a facut iar dimineata; am dormit doar 4 ore, is c-am chiauna, dar trebui sa merg mai departe; maine cred ca dorm pana la 11am, daca n-oi atipi si azi

doina bine grait!!!
cozonacii mi-au dospit ffff. frumos, s-au copt, mirosea de nu se putea la mine, iar azi dimineata la prima cafeluta i-am degustat

o zi buna la toata lumea

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

la toate sexoasele!

DOINA,bine ai zis mama draga

Fug ca am si eu poftia pe foc,sa vedem ce-o iesii,ca-i prima data cand fac

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita
mama ce ne distramce bine e sa fii femeie daca ma facea mama cu OO....ce misto era.Nu-i asa craciunitelor????

Doina Bita

Cata dreptate ai, Doina!

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

si spor la pregatiri,
pe mine ma ajuta Tina , ce-o fi cu ea nu stiu, dar de ceva vreme sta la bucatarie si doar seara cu nasu-n carti sau documentare .

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!la mine fierbe pitia, am taiat cu nora pentru salata boeuf, acum pun sa fac ceva de mancare pentru azi, apoi facem o prajitura cu piscoturi, e o reteta care o fac prima data, umplem tortul, apoi facem ruladele mici de carne si chiftelute mici.Avem de joaca....voi ce faceti craciunitelor?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu am mai calcat, acum ma duc sa scot carnurile de la congelator, pe sot l-am trimis sa plateasca facturile, fac niste spaghete alla carbonara pentru prinz ca mi-a cerut domnisoara si-n rest ma pensez si-mi fac unghiile ca dupa aia nu mai am timp , ca tot ce fac de papita, trebuie sa gatesc miine

Mihaela o fi indragostita Tina si si-a propus sa se apuce si de bucatarit, ca nu se stie niciodata...

Doina spor la treburi. Dar daca pleaca nora dupa sarbatori la parinti si Catalin la Bucuresti, poate se indragostesc separat de alte persoane

Cuscra indivizii aia am sa-i fac eu, dar pe 1 ianuarie, pentru prinzul nostru, ca sigur sint deliciosi si usor de facut. L-am trimis pe sot sa-mi cumpere mozzarele .

Monico cu ce te mai ocupi prin bucatarie ?

Mirela dar unde-i sotul, de esti doar tu cu Robert ? sau am cetit eu gresit

Ionela a mincat sotul cozonac, sau doar tu si fetele ? Sa arunci si la mine o feliuta

Va tuc si va doresc spor la treburi.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

doinabita si mhldvrc ce bine de voi ca aveti ajutoare!!!
al meu sot cu cucuiata cea mare, de dimineata au fugit la soru-sa si frate-su, si nici acum nu s-au intors, acum fii ora 20.45pm; ce-or pazi frate acolo?; nu au stare sa stea acasa, si de vre-o trei zile, in fiecare zi, acolo isi pierd timpul; ma zgaraie pe cerebel; el nu poate pricepe de ce musai sa ne pregatim atat ptr. craciun , sau revelion(si fam. lui aceasi mentalitate au); nu-i mai bine sa nu mai facem nika si sa cumparam de-a gata totul
azi de dimineata i-am facut pachet cu tot ce-am dibacit cu manutele mele si au fugit, stiind fff. bine ca am o gramada de treaba, iar cucuiata cea mica n-a vrut cu nici un chip sa se uca cu ei, asa ca si treaba si copil, sunt cheauna
mainile ma dor groaznic; am c-am terminat tot; ar trebui sa mai fac o salata de beouf(asa s-o scrie?), dar ma mai gandesc, caci de craciun n-au mancat mai deloc, ci numai yo
am primit de la maica-mea foi de napolitane, si ma gandeam sa fac o napolitana dar ma indoiesc sa manance, si cred ca numai fac acum, fac de SF. ION;
acum am pus o paine la framantat in masina, caci numai pot de maini sa mai framant;

monicuto

crismir din ce faci piftia???

danelutzo sotul mananca cozonac numai cand are chef; adica lui nu-i prea plac panificatele, este ffff. orezar, iar eu invers, si de-aici mii de probleme; fata cea mare seamana cu el, parca din ce in ce mai muuuult, iar momentan cea mica o jonglez eu cum vreau, sa vedem pana cand; eu nu sunt contra sa manance orez, ci vreau sa le invat cu orice, paine, cartofi, orez, orice ce le cade in mana, pe cand ei sun cu orezul in nas de la micul dejun, iar eu nu pot inghiti orez la prima oara(mai ales dimineata), asa ca dimineata caut sa le bag paine, panificate, sau fructe, si uneori am de furca cu cea mare, cea mica nu prea comenteaza.
am facut carnati dupa stiti, si ma asteptam ca fiica-mea cea mare sa manance mult mai bine, dar....., m-am inselat; sotul stiam ca are sa faca mofturi, iar cea mica o stiu anti-carne, dar numa` ca m-am inselat groaznic; cea mica mananca cu o adevarata placere de-mi vine sa o pap cu totul, cu toate ca cea mare este lesinata dupa carne, dar acum refuza din cauza intestinului de pe carnat, ala ii face greata
cum o dau n-o nimeresc; ma dor creierii

mhldvrcprobabil ca fata se gandeste fff. serios la viitor

spor la treburi in continoare si ave-ti grija de voi

Mergi la inceput