Craciunite sexy (189)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Eu sunt fara nici un chef...nu stiu ce am,cred ca se schimba anul si ma ia cu depresii....ma enerveaza si sotu' asta al meu ca lucreaza toate zilele astea,uffffffff

DANELUTZO,dute la restaurant,ca e mai mare distractia,dupa un an de munca meriti macar pt o seara sa nu mai bucataresti...faza cu 9 luni tare....dar nu se intampla nimic fara voie,la mine...MONICA nu te-a bagat in seama vad,hihihi,cred ca a sarit peste randurile alea

MIHA,da da,rachiul e mai bun...am si eu de la mama ca ne-a trimis un pachetel,visinata si palinca...sa vezi ce ma imbat singura de revelion,pardon,cu fi'miu

DOINA,cum a fost cina cu cuscrii?

Am plecat la naii... pe toate!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna fetelor,
In primul rand, cu scuzele de rigoare, le urez La Multi Ani, Stefanilor si Stefaniilor!!!
In al doilea rand, va felicit pentru pregatiri. Am vazut pozicile , am tot, am vazut copilasi draguti si bucurosi , fain .
Bradutul a fost impodobit de copii, cadourile le-am luat impreuna cu Mihai pentru Tatiana, cu ea lui Mihai si amandoi mie. A fost dragut, mai ales ca Mihai a venit noaptea cu lanterna sa-si ia cadoul, exact cum facea cand era mic.
Eu am avut bafta cu Tatiana, am pregatit impreuna, mai mult ea , au iesit toate bune, din pacate anul asta n-am facut poze, am fost mai mult pe drumuri, mereu la mama la spital si apoi acasa, sper sa-si revina cat mai repede.
Nu stiu cand voi mai intra pe forum, sper sa mai intru macar sa va urez La Multi Ani!!!

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Uituca sunt , am facut pentru toate craciunitele .

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Danelutza, eu am facut friptura...te invit cu cea mai mare placere la mamaliguta cu branza si smantana!!!!si la o fipturica!!!Pentru azi am fasole cu ciolan.Cine doreste?si cu muraturi???
Mirela a fost frumos cu cuscrii caci sunt oameni de toata isprava, numai fata e de ...parca e crescuta cu guvernanta....i-au spus de fata cu noi sa faca ce e de facut treaba si ea a zis ca trebuie sa mai creasca...are un tupeu...asta este...
In ianuarie o sa plece Catalin la Bucuresti sa isi faca un curs de pizzer, caci vrea sa isi deschida o pizzerie si atunci o sa se mute ea la ai ei....nu prea vrea dar o sa vrea...atunci ma aerisesc..
Acum ma duc sa ma apuc sa fac o prajitura

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

De harnica ce sunt n-am facut nimic pana la ora asta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Miha, ce ai de facut?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

miha,mi-a placut mult mesajul tau de pe mess.acum l-am citit.merci

cat despre zapada,va invit aici,la mine cand doriti sa traiti pe pielea vostra "iarna canadiana"

noi astazi mergem la spectacol(higt school musical).sper sa nu plang dupa bani

o zi buna.

Mergi la inceput

CUCU BAU...Unde sunteti craciunitelor?la shooping?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu sint, caut retete pentru ziua sotului, care-i peste vreo 15 zile

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

fetele
yo mis liliac de noapte; este ora 1am si eu nu dorm; mi-am framantat cozonacii, sii astept sa creasca manca-iar mama lor;
acus ma dus sa-i umplu cu ceva crema de ciucalata si sa-i var in tavi sa mai faca nana putin caci apoi ii var in cuptoras
"chit fata pe lopata, chit baba de mi-arata"
brutareasa m-a facut mama
am framantat aluatul de l-am zapacit
am fuuuuuugit!
revin!!!

Mergi la inceput