Craciunite sexy (189)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari
Apar si eu cam tarziu...dar acum am scapat de hoarda de musafiri
si pentru toata lumea.
Si pentru dimineatza.
Mai am o tura de curatenie pe maine dimi si pot sa spun ca am intrat in vacanta.Alergaturi azi la mama(Stefania) , cumnat (Stefan) si nepot (tot Stefan).Pe seara musafiri care acum s-au carat...mese intinse...mese stranse...dar de maine....vacantaaaa
De revelion mergem la restaurant asa ca voi fi eu servita
Nu in ultimul rand multumiri de urari, pupaturi la toate si LMA sarbatoritilor vostri.Sa va traiasca si sa va fie sanatosi.
Va si ma retrag si eu la nani ca-s franta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IONELA-ROXANA...eu te epreciez mult pt ca ai facut carnati,cred ca au iesit deliciosi,deja...eu nu ma incumet la din astea ca mie frica...dar imi place la nebunie caltabosul si regret ca nu am de unde lua si manca,iar face,nici gand

MONI,hai ca eu am mers la o prietena si am baut un picut de coniac si parca mi-am mai revenit,cu tot cu rusii

GEORGI,sa va traiasca toti Stefanii si Stefaniile!!

CAMI,bei,eu as venii,am si o prietena care ma bate la cap sa vin ,ea sta in Toronto,...as venii si maine ,dar sotul meu lucreaza de sarbatori in draci,deci...nu se poate

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si o cafea pentru toata lumea, ca aia de la Ionela cred ca ati terminat-o cele care n-ati avut somn asta noapte

Deci, poftiti

Ionelo pai vin eu sa pap cirnati, ca mie imi plac, de fapt toti ai casei ii manincam, dar facuti pe jarul din camin . Felicitari pentru reusita lor, lasa ca o sa manince si sotul tau cind o simti mirosul. Si al meu e pretentios, dar cum creste domnisoara, eu sint incintata ca maninca ea si mai si lauda bucatele, ca barbatul e cam zgircit cu laudele, doar cind ma lauda musafirii se umfla in pene.

Mirela, Monico va doresc sa va vina rusii repede si sa plece la fel de repede, iar daca va doriti, sa mai vina peste vreo 9 luni

Cami vreau si eu zapada

Georgica sa va fie de bine petrecerile. Ce bine ca va duceti de revelion la restaurant, asa am programat si noi pe anul viitor, ori restaurant, ori neamuri, ca anul asta deja am luat o teapa mare si groasa . Ne-au invitat vecinii sa facem impreuna, cica mai venea inca o familie, ca acum doua zile, sa-mi spuna ca sintem 8 adulti, copii nu mai stiu citi. Si cica, tu ce prepari ?! Eu cu sotul: pai un fel de ciorbica de-a noastra cu tortellini, muschiulet de porc umplut. Si cica: nu faci si linte cu picior de porc, o specialitate de aici. Spun: bine, fac. Dar tot noi trebuie sa cumparam si lintea si piciorul de porc. Iar cind am vorbit de cartofi la cuptor de pus linga muschiulet, cica: si cum se fac cartofii ?! Asa ca, a reiesit ca nici cartofi nu trebuie sa faca. Ar fi vrut sa spuna sa fac si saratele, dar m-am facut ca ploua si nu m-am mai oferit . Concluzion: "o data vede nasul puta finei, ei n-au vazut pe-a mea, dar nici nu ma mai pupa la petreceri .

Gata, am povestit destul, fug la biserica sa ma spovedesc

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!ieri nu am avut net...
A nins si la noi, e frumos tare, dar e si ger!!!
Danelutza, ai cam luat-o, dar acum stii cum sa faci la anul.
Eu am fost la biserica cu mama, fata a plecat azi cu un prieten, amic la Curtea de Arges sa se plimbe pe la manastiri, apoi maine merge la Bucuresti.
Va pup caci mai tarziu vin cuscrii la noi la o carnita prajita, o mamaliguta cu smantana.

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cuscra,si ceilalti invitati ce mancare fac pana la urma?

Ionela,bravo fata pentru carnati. Io n-as face nici sa ma bati. Nici racituri n-am facut acu de Craciun,si cica-s usor de facut. Eu nu ma dau in vant dupa ele,doar lu' Zmeurel ii plac,da' nu i-am facut ca p-aia ma punea sa-i fac si mamaliga.

Mirela,acu am priceput de ce nu m-a durut burta zilele astea. De la rachiul ce l-am baut,ha?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Doina vreau si eu mamaliguta cu smintina . Dar friptura cine a facut-o, nora ?!

Cuscra cred ca ceilalti sint invitati sa manince . Dar de ce nu i-ai facut mai cuscrului racituri ? Trebuia sa-l trimiti la mama mea, ca avea si mamaliguta calda

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

ulutelor, unde ati disparut...

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Hello sexoaselor
bey eu va dadui mesaj(la miha) ca iar nu gaseam parola sa intru pe dc :) am reusit pana la urma n-ati scapat de mine ulutelor

Daneluta, dar zii si tu si chiar cauta un restaurant unde au si loc de joaca pentru cei mici si mergi acolo...poate mai gasiti locuri si-i lasi tu cu ochii in soare de obicei cand se fac mese impreuna...impreuna se munceste...

pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monule,pe baza mea... Bine ca ti-ai gasit parola,pune si tu una mai usoara...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput