Craciunite sexy (189)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

nu-sh de ce aveam impresia ca am urat si-aici de sf Stefan
La multi ani! tuturor celor care niverseaza astazi ziua onomastica special pentru noruca mea

cami trimite si la mine o lecutza de zapada pliz

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

LA MULTI ANI tuturor Stefanilor si Stefaniilor!
Cuscra a facut o lista tare frumoasa.

Mirela,super pregatiti ai facut tu acolo pentru Craciun! Totul arata foarte bine,felicitari!

Cami,ce faci fato?Ai reusit sa iesi de sub nameti?

Cuscra,bafta multa sa ti se strice aparatul.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA

Cum e la voi fetelor,ninge?...aici e cald,si am niste nervi,sunt tare plictisita...trebuie sa-mi vina rusii,cred ca din cauza asta am asa o stare de kk...si as vrea sa vad si eu zapada,ufff...nici anul asta nu am ajuns la zapada

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
Cum e la voi fetelor,ninge?...

Daaa...si am mers si la tavaleala prin zapada

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

v-as trimite toata zapada daca as putea.imi vine cu lehamite ori de cate ori ma uit pe geam sau ies afara
este prea multa.totul are o limita,insa in tara asta nu-i nimic cu limita

mirela,pai esti binevenita la mine oricand.pe bune.o sa-ti iasa pe nas o saptamana de zapada.
miha,sa va fie de bine.ma faci sa zambesc cu cata zapada aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

super pozele de la zapada miha...ce curioasa e amira piticutii dulci
Mirela, si eu sunt cu rusii pe venite sper totusi sa o faca cat mai repede sa scap pana de rev
pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

buna dimineata fetelor
eu sunt la cafeluta de dimineata, va ofer si voua din plin

ptr ieri celor cu numela de SF. STEFAN!!!; mult noroc si sanatate!
(nu stiu daca aici sau in alta parte am ami urat, dar in fine mai merge o data)

gabi m-am infruptat din ditoate, la mama mea, a fost o craciunita ffff. darnica, ca de obicei de altfel

si c-a sa vedeti ce-am mai facut yo!
mi-a trimis mama in pachet si 2 intestine de porc(productie personala), si-am zis sa purced la fabricarea carnatilor, logic nu?
si cum yo sunt c-am inceata la treburi, normal ca m-am apucat fffffff. tarziu de ei!
ieri am fost cu japonezul sa-mi iau ceva carne, cu cucuiete dupa mine prin magazin m-am descurcat, ptr ca domnul este anti-shoping(in fine este poveste lunga), dar m-am multumit ca m-a dus cu masina, caci ieri a fost groaznic de frig la noi, plus ca a batut un vant ca la balamuc(urasc vanturile astea in partile astea, asa-i iarna la noi, numa` vant, praf, uscaciune de te ustura gatul, si microbii isi fac de cap pe mediu uscat, zapada yok; urasc!!!)
asa am venit acasa, m-am mai invartit yo pe la pc dupa retete de carnati, le-am dat sa pape, ce mai s-a facut ffff. tarziu;
dupa baie in casa la mine "valurile dunarii" s-au calmat, cucuiata mare a adormit, iar domnul sot a fugit la somn cu cea mica
de ce-am spus ca a fugit, ptr ca yo am inceput prepararea carnatilor; cand m-a vazut cu ditamai capatana de usturoi a rupt-o la fuga;
slava domnului c-a fugit la timp, si nu m-a vazut framantand carnea, curatand carnatii, si unfland matele; cred ca divorta in 2 secunde de mine
si yo mi-am facut de cap cu matele; mi-au iesit 2 carnati babani din 2 kg de carne; i-am congelat deja, am curatat deja totul sa nu cumva sa vada ceva jap. si mai ramas o manuta de carnita pe care o voi face mititei acum dimineata, si un capatai de carnacior pe care l-am si prajit si miroase ca la mama acasa, iar jap. stramba din nas si nici nu se uita in tigaie; suta in mie nu va atinge betele de productia mea dar asta este, macar fetele sa pape, lui ii dau de-astia din comert de la ei.

hai ca v-am plictisit rau de tot cu povestile mele!; mii de scuze

Mergi la inceput

crismir ce fain v-ati distrat voi si ce de bucate ai facut; iviene sa halesc minitorul; sa va fie de bine petrecerea, si cel mai important este ca piticutii s-au distrat; mami da` arati superb;

ange vreau si yo zapada!!!
stii cand ma supar pe al meu jap. ii spun c-am sa fug intr-o tara cu muuuuulta zapada unde iarna este iarna, ca stiu ca el nu ma va urma ca lui nu-i place zapada
yo iubesc iarna, si tot ce este legat de ia, si fara zapada ma simnt ca o floare fara apa

danelutza fuuuuuugi de i-ati alt aparat!!!; vai ce fata frumoasa ai; abia acum ti-am vazut mai bine albumul; sa va bucurati din plin de ea!!!

miha si la tine abia acum am rasfoit albumul de decembrie!;(sa nu dai da?)
vai tu ai niste copii superbi, seamana muuuult unul cu altul, si dupa se vede se iubesc ffff. mult, iar tu mai mamico pe bune cati ani ai?; ce dulce a fost Robert cad spune poesia la mosh in brate

crismir, monica si mie mi-au sosit rusii intarziati, si am o stare de nu va spun!; sciar ma gandeam de ce n-or mai veni

Mergi la inceput

gabitz 78 vazut poze frumosi copii; sa va aduca numai bucurii!!!

o zi buna la toate sexoasele

Mergi la inceput

totu yo
nu v-am spus esentialul
carnatii i-am terminat la ora 2am
am avut ambitia sa-i fac si i-am facut
am gustat din capataiul pe care l-am prajit si
sper sa pape ai mei conlocatari

Mergi la inceput