Puiuti de Randunici 2008!! (168)
Raspunsuri - Pagina 18
mihutza11 spune:

cam liniste pe aici.. sa inteleg ca sunteti in focuri de pregatiri pt Craciun..
BV IULIA!!

Ilincuta-fulgusor e o scumpica!
Naty imi pare rau de prietena ta.. Doamne ajuta!
nici eu nu le inteleg pe acele femei..offf..
Ursulica-umblaret!
Bubu vad ca ai de lucru cu masa aia
.. esti faina, bre!![]()
Zoze bv de bunel acasa!
Lyvy si asa deci pana la 5 dim.. Bravo!
mai ce va invidiez ca va dantzuiti.. si eu daca eram acasa mergeam la party cu colegii(si nu numai), dar aici ciu-ciu.. cred ca nici nu mai stiu sa dansez.. bine ca stie Andra
..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
adriuta spune:
Aseara m-am culcat pe la 9 ca nu m-am simtit bine. Pe la 1 m-am trezit si am coborat jos... surpiza... vasele spalate, podeaua curata, scaunul copilului lucea, ordine...disciplina.
Sotul se uita la mine MANDRU cu mesaj in ochi ceva de genul... acu' ce zici?.
Era la un pahar de vin...mie mi-a sarit tot somnul. M-a servit si pe mine cu unul
si ne-am uitat la un film (ceva cu terorismul islamic...fain filmul). La 3 s-a terminat dar somnul a figit, m-a abandonat, parasit...
asa ca mi-a ramas ...calculatorul
. Prietenul la nevoie se cunoaste, nu-i asa?
Pe la 5 se intoarce prietenul meu din delegatie si ma culc.
Ma trezesc la 9 in gangurelile lui Adrian. Aoleuuuuuuu am lasat copilul flamand de asera de la 8

, el de obicei se scoala la 7 dimineata sa pape. Ii fac repede cerealele si papa...3/4...hmmm. Sun la sotz si incep asa...mai pe langa casa nanasului... Bebe nu mi-a prea mancat cerealele, o fi ceva rau cu el...

. Smart girl!
La care el...pai cum sa manance ca mi-a baut 300ml de lapte azi dimineata, da' tu dormeai
, apoi l-am culcat la loc.
Si la sfarsit adauga :
Heee de n-ar fi tatzii ce s-ar face bietii copii...

No mai...chiar, ce s-ar face copiii fara tati.![]()
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
lyvy spune:
Gata, am reusit, am pus cateva pozici din aceasta luna:
http://community.webshots.com/album/569298709BqFrhV
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
adriuta spune:
Aseara Chrissul meu :
Eram noi toti 3 in bucatarie, eu gateam, tac-su pe acolo si vorbeam noi doi nu mai retin subiectul, vorbea asta micu'....hota mergea, ma rog va imaginati peisajul.![]()
De vre-o saptamana vorbeste intr-una toata ziua
cateoda scoate niste cuvinte gen babaligana...enteranani, papamapagi. Aaa preferatul lui e MAPA
. Buuun ...deci vorbeam noi toti 3 si tacem toti 3 in acelasi timp. Dupa un moment de tacere il aud pe Chrissu' tare si raspicat, incruntat nevoie mare la noi:
NI MAAAAAI ![]()
Am crezut ca pic pe jos de ras
Tac-su e ardelean asa ca expresia mai sus numita se mai foloseste ocazional la noi in familie.
Si inca una si ma duc, sa fi avut Adrienu' vre-o 6 luni, eram noi in magazin toti 3 si aia anunta ca inchid si invita toata lumea la casa si ca mag. se deschide maine dimineata...etc.
Eu tot stateam si ma uitam la niste chestii de bucatarie. Tacsu spune: Hai mami ca ne pun astia sa spalam pe jos, nu stii ultimul spala pe jos.
Si isi indreapta privirea catre bebe zicand: Vezi Adrian mami nu vrea sa plecam si sa vezi cum stam noi si spalam pe jos toata noaptea.
Dupa cateva secunde bebe se uita drept in ochii lui si spune SERIOS:
AI AI !!!![]()

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
mihutza11 spune:
Adriutza ce surpriza!!! Bv Cuscru!! merita un premiu!!

Ce dulce e Iris si cutzulache!
si are si margele! e cocheta domnisoara!![]()
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
lyvy spune:
Adriutza , nota 10 radunoiului!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mihutza11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriuta Aseara Chrissul meu : Eram noi toti 3 in bucatarie, eu gateam, tac-su pe acolo si vorbeam noi doi nu mai retin subiectul, vorbea asta micu'....hota mergea, ma rog va imaginati peisajul. De vre-o saptamana vorbeste intr-una toata ziua NI MAAAAAI Am crezut ca pic pe jos de ras Si inca una si ma duc, sa fi avut Adrienu' vre-o 6 luni, eram noi in magazin toti 3 si aia anunta ca inchid si invita toata lumea la casa si ca mag. se deschide maine dimineata...etc. Eu tot stateam si ma uitam la niste chestii de bucatarie. Tacsu spune: Hai mami ca ne pun astia sa spalam pe jos, nu stii ultimul spala pe jos. Dupa cateva secunde bebe se uita drept in ochii lui si spune SERIOS: AI AI !!! ![]() ![]() ![]() Asa creste mare puiul www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea! |

haios ginerica!Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Pozici
Creste gargaritza
lyvy spune:
Mihutzq
, merci mult.Dar acolo nu sunt party-uri???
Mi-e rau de oboseala, ma duc
Va pup, noapte buna
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
mihutza11 spune:
mai or fi party-uri, dar daca eu nu am lucrat aici.. numai ce ne intalnim noi pe aici cu alti romani..cand la unul cand la altul, dar nu e de dansat..
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
gbutucica spune:
salut
sunt acasa
, nu in butoi cum imi sade mie bine, pt ca am sotuul care sta cu bota sa nu cumva sa intru .
sunt bine .
am intrat sa spun LA multi ani sarbatoriti;or din zilelel astea, mari si mici, sa fiti sanatosi si sanatoase.
Normal ca nu am citit nimic ,Mai putin ultima pagina, dar am intrat sa va 

la sv nu maI am net , deci maine cred ca voi deschide calc numai sa va ur!
pina atunci toate cele bune , si vb

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....