Puiuti de Randunici 2008!! (168)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Mihutza, deie Domnul cat mai multe party-uri in viitor!
Adriutza mistoooo...da mai, ce s-ar face pruncii fara tati. sa-l intreb pe al meu daca s-ar trezi inaintea mea daca i-ar da prin cap sa faca lapte fetei...Ce zici, Stela? sau tu cuscra?Sau altele din grupul nostru (mai mic ce-i drept) cu soti putin sau mai deloc implicati?
Lyvy, cu mare admiratie ti-am studiat printesa impreuna cu Iulia care tot intindea manutele la monitor, i-i draga Iris se vede treaba...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Giani io fata fara net la sv! si bine face sotu' ca are grija sa nu intri in butoi!un premiu si pt el!

Naty .. dar tu n-ai zis de party parca.. cum a fost?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Mihutza , si io .

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

A am vazut un fulg de nea,
Am vazut dovada

am dansat cu mos craciun

am vazut bubu ,
am mai vazut ceva poze restante

si cam atata , am mai citit din urma , dar nu fac scrisoare sac

doar va

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Avem bradut! Este super frumos, l-au si impodobit baietii mari cat il culcam eu pe cel mic, fiindca Stefan nu mai putea sa astepte . Super faaaain! Va arat si poze! A, si pana sa il culc pe Matei s-a speriat de brad! De fapt l-a atins si l-a intepat la mana si s-a cutremurat copilul... sa vedem maine!

A, si sa nu uit sa laud aspiratorul! Sigur a meritat banii! Alice, serios daca nu spun adevarul!! Si mersi pentru complimentul la adresa lu fi-miu.

Tuchi, ai o fata superba! Mai mai ca-mi vine sa-mi incerc norocul la bb3 doar oi face si eu una!

Bubu, am vazut poze! In club, hai? Fain arati! Si piticul tau e un dulcel frumos!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

A, si fi-miu, care nu e mare desenator, in seara asta m-a desenat schematic, dar nu a uitat sa adauge... sanii!! Si intr-o zi m-a intrebat de ce sunt asa umflati... isi face copilul probleme...

Adriuta, ce sot! Nota 10! Si al meu este tot de nota 10! Cat se poate de implicat!

Mergi la inceput

Si poate macar in seara asta ma aleg cu un masaj... sau macar sa va ajut sa aveti motiv pentru un nou capitol...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

169

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of...abia m-am linistit cu Stefu, ce m-a zapacit
Am reusit sa pun si filmuletele, o data am inchis din greseala si a trebuit sa le incarc din nou
Iata aici cum papa Stef, azi l-am filmat si cum merge el
http://www.onetruemedia.com/shared?p=7a7e3f0faed4ac6d88c187&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Ma bucur ca Adriuta m-a declarat putin fitzoasa , da' nu sunt deloc, stiti voi

Pana va uitati voi la filmulet va fac o scrisorica mica

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

uff, in sfarsit, mufa adormit, eu dusata, fresh! am fost la ai mei putin si sa ma tund, daaa, am reusit!!! si inca tare dlagutz a iesit, cu parul nitel indrepatat, pacat ca nu asa ramane, ptr ca e ondulat...Mufa a papt in deplasare cerealele, s-a jucat vreo 30 min intr-una cu o creanga maaare de brad, a trantit-o a tarat-o dupa el prin casa, tare i-a placut!!:)) si la masa, a papat cu creanga aia in brate!:))
am vazut ursulet care se deplaseaza de-a buselea si Stef haios ce se ogindeste in geamul de la masa! si mamica lui dlaguta!
amj vazut si poze de lyvy, frumos catel, sa va traiasca!!
moaaamaa, nicol, ce ghinion!!..normal ca trebuie sa faceti plangere data viitoare, sa va dea banii inapoi, sunt chiar curioasa cum vor solutiona nemtii chestia asta!..am vazut si pozele!tari cele din gara, sa le arati nemtilor ce ati patimit!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput