Puiuti de Randunici 2008!! (168)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Uaaa, ce ursulet mare si voinic si insetat!De ieri (doar de ieri!) asa circula si Iulia
Tuchi, da, culmea e ca acum vreo 2 zile chiar vroiam sa va intreb daca mai stiti ceva de ea...Dalv (Nusica)!?...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Mimo, parca l-as contrazice un pic pe dr tau, dar numai asa, un pic-pic..., cu privire la diferentele Nan1-2-3. Fiecare formula e axata pe cate ceva ce-i trebuie cel mai mult bblusului la acea varsta, in cazul asta, Nan 3 e imbogatit cu mai mult fier decat 2 sau 1. D.p.d.v caloric insa (ma citesti, bubu, da?), Nan3 e cel mai slab caloric dintre toate pt. ca se presupune ca de la aceasta vrsta (10 luni), bb papa 2-3 mese diversificate si lapte mai putin. Asa ca voi continua cu:

bubu, vezi sa nu fie aceeasi chestie si cu Milumil, desi cred ca mai toate formulele respecta cam aceleasi principii.

Naty esentza ta din sticlutza mica e Si e haiosa foc asa, cu gura pana la urechi, preocupata de stickerele alea!

Cata, Ilinca e frumoasa foc si ii sta grozav in alb. Te cred ca te-au coplesit emotiile! Sa stii ca nu-i zi sa nu ma gandesc la tine, la o remarca de-a te, de fapt, si sa nu ma apuce rasul. Povesteai tu de Seb, la un mom. dat, cum "si-a infipt amaratul ala de dinte in marginea patutului" si cum Thea face asta zilnic (are si ea jumatate si un sfert de "dinti"), cum il vad pe Seb parca si imediat ma gandesc la "amaratul de dinte".

Cleme, eu am zis ca dc Thea vrea, ii dau lapte praf pana la 20 de ani...:)))Bine, ea mananca acum mai putin lapte decat manca la o luna, deci...cred ca as iesi mai ieftin. fata, incearca sa fii calma cu Lucian, eu cred ca in general, la sfarsit de an, relatiile sunt mai tensionate, asa, pur si simplu. Iar dc el trece printr-o perioada nasoala acum, e musai sa mai lasi tu de la tine, char dc lasi prea mult.

Luny, am vazut ca te simti mai bine, l-am vazut si pe Mufa in brate la Mosh, dixstractie mare pe capul vostru.

Nicoleta, ma crezi sau nu, da' eu imi imaginez mereu cum te-as "deposeda" de aspiratorul ala bengos macar o data pe luna...Si ce ochi are fii-tu, frate...

Cred ca s-a trezit deja mandra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ca acu' mi-am amintiti... cami ma bucur tare ca s-a terminat cu bine experienta nefericita a prietenei tale, ca sunt bine amandoi! puiutul puternic!

tuchi am vazut-o pe iulia- uluitoare! ce stapana e pe ea, si vesela, si frumoasa, si... e o minune de fata! pot s-o iau de model daca la bb2 iese fetita?
stii, cum zic batranii, ca de "te miri" pe ceva preia copilul.

naty, ti-am vazut bipeda! vesela si frumoasa, minunea mamei!

Mosul lui luca e luat inca inainte de Nicolae, dar oricum zice ca e de la 1 an, asa ca nu m-am grabit sa-l scot la bataie.
trabuie sa fac poza la "primul glob" sa va arat (globurile ca-s 4, numa' asa am gasit ceva mai altfel). cred ca le-ar placea fratiorilor mai mari, nu lui, dar asta e.

azi m-am sictirit si am zis ca-mi iau mainile de pe firma de decorat. aseara am stat pana la 2 sa cos din mana o husa (de aia au durat antibioticele asa mult) sa intram cu ceva nou pe piata. in februarie avem targ, unde mon mariage e partener (noi l-am initiat) si sa lansam un produs nou. iar una dintre fete a zis ca prefera sa ramanem cu husele vechi, ca ce tot trebuie ceva nou in conditiile in care tot ce am adus nou pe piata anul trecut e deja furat de ceilalti. sunt suparata si ma bate gandul sa ies de tot.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Fi-miu a dormit 3 ore legate...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Naty...ce trist...imi pare rau...

Bravo Ursulet mergaret!
Stefu nu se pune in fund din patru labe

Incarc si eu niste poze si filmulete

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

cleme, am ramas aseara cu gandul la tine si toata noaptea am visat ca am probleme cu randunoiul. ma trezeam, cum adormeam la loc cum continuam visul. m-am trezit dimineata terminata, i-am povestit, s-a amuzat un pic, m-a dragalit sa-mi treaca, dar tot am ramas cu gust amar.
am luat hotararea sa depun MAI MULTA atentie si energie pentru noi, sa nu ne indepartam.
asa ca trebuia sa-ti spun iar ce rau imi pare.
cred ca e important sa va ganditi doar la voi, ca si familie, ca si cuplu mai ales, ca celelalte se rezolva in timp.
multe

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Alice, e posibil sa fie cum zici tu...nu stiu...dar intr-adevar cutiile de Milumil 3 sunt mai mici decat 2 sau 1 tocmai din cauza asta, ca bebe papa mai putin lapte pe zi...o sa ma uit si eu la ingrediente, cu toate ca n-o sa-mi dau seama daca e mai consistent sau nu . Oricum o sa-l trec pe formula 3 si cum o fi vom vedea...

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, n-a descoperit inca. Cand va descoperi o va face.
Cleme, si eu m-am tot tinut sa-ti spun, pt ca stiu f bine prin ce treci: lasa-l mai moale pe Lucian. Si al meu e la fel zilele astea, tot timpul bosumflat si greu sa-i intri in voie, se enerveaza din orice rahat...E ff nasol mai ales pt un barbat sa nu aiba serviciu si inca asta intr-o perioada in care de jur imprejur auzi numai de dat afara si cand acasa sunt atatea cheltuieli...Ei se si inchid in ei si-si revarsa frustrare pe te miri ce tampenii. Incearca sa mai inchizi ochi, va trece si perioada asta, trebuie!
Uffff...a raspuns colega la sms, ca-mi multumeste pt incurajari si cu Dumnezeu inainte. Deci bebe traieste...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2058452260102227597xaoCuv
Poze noi cu Stef, de-aici in colo

Filmulete se incarca mai greu...sa vedeti cum a papat spanac

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2366025560102227597Fzbgcd?vhost=good-times

Si poze cu ma-sa fitzoasa in club , de-aici in colo

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput