Puiuti de Randunici 2008!! (168)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cleme, intreaba si doctorita daca tot vine...mie mi-a zis sa-i dau NAN2 (am trecut pe 2 de la HA2) pana la 1 an si apoi ori JUNIOR ori lapte din comert din ala care are termen de garantie scurt (na, Stela parca intreba, am si uitat sa-i spun)
Cica pot sa sar linistita peste NAN 3 ca e acelasi lucru cu 2.
In alta ordine de idei, Vladutz bea cam 5-600 ml lapte pe zi si un pic de apa (max 50 ml) ...Doctorul a zis ca-i F BINE, nu stiu de ce Ioanei i-a zis ca nu bea David destule lichide in conditiile in care David bea mai mult de atat
Ca teorie generala, lapte se bea obligatoriu pana la un an ca si baza a alimentatiei (Capraru dixit ) Dar eu cred ca se bea pana nu mai vrea copilul....ca nu poti sa-i bagi pe gat cu forta daca nu vrea si nici sa nu-i mai dai daca tot cere...nuuu?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Cleme, Sebul iese intre 11 si 12 de obicei afara( cand nu e racit!) si de multe ori intre 4 si 5 cand ma duc cu el dupa Ilinca la gradi!

Lui Seb o sa ii dau lapte de vaca dupa 1 an, de-abia astept sa-l pun din cutie in bibe si sa-l incalzesc! Financiar nu e neaparat o mare scofala, daca ii dai UHT, ca e foarte scump si ala!

Mimo, ce planuri bune ai! N-am si eu prieteni cu casa sa ma invite de rev! O astept pe Liana!
Cat despre baieti...iubitul Ilincai pe care il cheama Vlad a zis foarte frumos poezia, spiridusul ala verde dintr-o poza binisor, cel care era bradut a plans si a zis ca nu vrea sa zica nimic, ceilalti au fost asa si asa!Dulci rau de tot, oricum!

Luny, cu copiii, ovcors, unde sa-i las? Mai vin niste prieteni cu o fetita de 2 ani jumate!
Bubu, cate cadouri pentru Vlad! Si eu am cam exagerat anul asta...i-am luat o rochita de catifea bleumarin cu camasa alba, o nebunie, catelusul care rade, cd cu Frumoasa din padurea adormita, carioci, creioane, puzzle de lemn...lui Seb un telefon si un costumas si o minge!

Am luat si cu mancare, macar doua zile sa nu mai gatesc si eu!

Am facut o mica pauza, ma duc sa mai fac treaba!
Randunoiul a vrut sa bata covorul, dar cica e in programul de odihna si n-are voie, asa ca s-a culcat si el!
A, si am cumparat bradut...o caruta de bani, dar pare frumos! De-abia astept!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Naty, ai zis cum a fost la petrecere?? sau nu??

Ilincai i-am dat nan junior, dar putin timp, apoi am trecut la vaca!
Si praf ii mai dau si in concediu la mare, ca sa nu ma car cu cutiile de lapte dupa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

S-a trezit Stefu si rade singur in patut
Am sunat-o pe mama si e pana in gat in bucatarie, face carnati, toba, alea-alea, asa ca am zis pas si nu ma mai duc la ea

Ma duc sa ma dragalesc cu Mosu meu si sa-i dau sa pape.
Cand era Vlad mic la "frumos" zicea "mos" , spunea doar terminatia unor cuvinte
Am un filmulet cand stergea televizorul cu un servetel si zicea "fac moasa aia zoiu" ce haios eraaa!
Si lui Stef noi ii zicem Gasu, de la Grasu sau Mosu de la Frumosu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am aflat aseara despre o fosta colega (o fata si o doctorita minunata), ce-si dorea de ani de zile cu disperare un copil si facuse nenumarate inseminari artificiale si in final FIV, ramanand gravida cu gemeni, ca a nascut la 24 de saptamaniUnul din gemeni avea 550 g si nu a avut nicio sansa, celalalt 650 g, intubat si ventilat, ieri cel putin traia, avea 2 zile. I-am dat azi mesaj colegei ca sa o incurajez si n-am primit niciun raspuns. Sa dea Domnul sa fie pt ca nu-i arde de sms-uri, nu de altceva. Desi, sincer, nu stiu cate sanse poate avea copilul...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

offf, Naty, ce greu trebuie sa fie...am si eu o amica, tot asa, tot incearca, si in vitro, dar nu se prinde, e saraca terminata...din cauza ca spermatozoizii lui nu-s buni..saraca, ieri era asa de entuziasmata la brad, cu atatia copii in jur, si finutul ei..nu mai stie ce sa-i cumpere, il vede aproape zilnic..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Luny...si chestiile astea iar te fac sa te gandesti la femeile care isi abandoneaza copiii nou-nascuti sau chiar ii arunca de vii la gunoi...pai n-ar merita arse pe rug?

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Exact!...nu stiu cum pot sa faca asta..chiar ieri, alaltaieri, la stiri am vazut o fetita supeeerba, lasata pe un scaun intr-o maternitate, undeva prin tara!..sanatoasa, frumoasa, fusese nascuta acasa, ca avea cordonul rupt... pai ma-sa aia, cum s-o simti cand o vedea-o la tv, asa frumoasa si mancacioasa si sanatoasa?..sper sa o ia o familie si s-o creasca frumos, cu dragoste..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Naty, foarte nasoala situatie!
Eu am o prietena care nu a reusit nici macar prin fiv si au adoptat o minune!
Nu va spun cat e de greu sa gasesti un copil adoptabil, ca cei mai multi abandonati nu sunt adoptabili!
Asta e o adevarata problema!
parca era o randunica ce trebuia sa adopte doi gemeni, va amintiti de ea??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://www.youtube.com/watch?v=HKRK3lSA-ac

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput