Puiuti de Randunici 2008!! (168)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:

Da, Naty, am incalzit-o! asa mi-era de pofta de chinezesc, dupa 3 saptamani de salate
si aseara nu m-am indurat sa arunc ce-a ramas si am papat acum ![]()
Am vazut-o si pe Iuli in picioare 
Tuchi, e o dulceata Ilincoasa, ranjita si frumoasa foc! ma bucur tare ca plecati la Dragoslavele, sper sa va placa! nu e ceva de fite, e mai ca "acasa" ![]()
Deci lui Stef o sa-i incalzesc spanac de ieri, ca am stat sa citesc din urma si nu i-am facut de mancare ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
tuchita spune:
Multumim de aprecieri!
Ilinca e la grupa mijlocie si e cam cea mai mica din grupa! Cei mai multi copii au deja 4 ani impliniti, mai sunt doar 3 fetite mai mititele, cu 3 ani impliniti in vara!
De aia sunt asa de mandra de ea, ca face fata cu succes si a castigat foarte mult fiind intr-o grupa cu copii mai mari!
Nu pot sa va zic ce-a fost in sufletul meu cand am vazut-o cum apuca microfonul si zice poezia!
Pentru emotiile astea merita orice!
Bubule, de-abia atept sa plec, au fost tare draguti la telefon, mai ales cand au auzit din partea cui sun!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Fetelor, i-am luat lui Vladut pt. ziua lui o lenjerie de pat, o pijama si un prosop de baie toate "Cars"
O sa fie in delir! abia astept sa i le dau! Si mai are si un pulovaras dragutel de la Zara ![]()
De Craciun i-am luat 5 trenulete Thomas(da,5
...stiu, sunt dusaaaa
) si o cutie cu 2 personaje din Spiderman. Plus ca mi-am luat tzeapa, ca le-am luat de la Metro, si aia aveau un singur pret afisat, cel fara tva
si dupa ce am platit ne-am dat seama ca am dat mai mult
...Am dat pe toate astea 2 mil
. Si ii mai luasem inainte si doua bluzite cu maneca lunga de la Wenice, dar astea au fost la super reducere si f. misto.
Si mai are de Sf. Ion un joc primit de randunoi de la servici si ii mai luasem eu un set de chilotei cu Superman
si o caciula cu manusi de la Debenham's.
Ne-a spart!!!!
Stefu, saracutu', noroc ca nu stie si are de toate
, are si el o zornaica, doua pijamalute si un set de ciorapei![]()
Nu mai pot de drag sa-i vad fatza cand o sa le primeasca 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Apropo de lenjerie de pat, eu am cautat de-am innebunit si n-am gasit...pt. pat mare. Si m-a sunat sotia unui coleg de-al randunoiului ca a gasit in Mag. Victoria si mi-a luat ea. Cica aveau pt. fetite o gramada, cu printese si personaje din Disney
. Ea are si fata si baiat si ii luase doua lenjerii fetitei si una baietelului ![]()
Daca va intereseaza, sa stiti unde sa mergeti ![]()
Si a fost 125 ron. Eu gasisem pe net, dar era 150 ron si mi s-a parut mult...
Tuchi, chiar ma bucur! va face si papa, nu?
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
bitza037 spune:
BRAVO INCA O DATA PENTRU IULIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Clau daca ii iei cadou lui Rebe sa-mi zici si mie, ca eu sunt azi la servici si nu stiu cand sa ma mai duc sa-i caut.Incerc maine dar nu stiu exact unde sa ma duc mai intai.
Ilincutza fulg de nea scump
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
cleme spune:
Voi cand mai iesiti pe afara cu copiii? Diana abia s-a trezit (de la 11), pana mananca, o schimb se intuneca. Plus ca tb sa apara si pediatra. Si ma tot macina o intrebare: pana cand le dam lapte praf copiilor?
mimonix spune:
Hehe, ce fulg de nea mic si scump
si cu cata incredere in sine apuca ea microfonul
F frumosi pantofiorii si fustita
Astea sunt Tuchi sentimentele despre care ziceam eu la ceremonia de absolvire a Teodorei...bineinteles ca sunt din ce in ce si "si mai si"...totusi, eu am nostalgia serbarilor de la gradi ...abia astept sa merg din nou, desi baietii sunt mai mormoloci asa 
Iulia YES!!!!! E un copil clar decalat cu doua luni din cauza prematuritatii, si atat ![]()
Bubuuce de cadouri mami , acusi plecam si noi...adica Mimu e deja calare, sa caute ceva pt Teo ...pt Vladutz am luat o tricicleta de lemn fara pedale (de mult, inainte de mos Nicolae) iar eu i-am scris mosului ca vreau genta de piele-piele neagra , simpla dar frumoasa rau...si un portofel asortat
si plin daca se poate ![]()
De Craciun avem musafiri (acu' daca am masina de spalat vase, imi da mana
) Sarmale si carnati n-am facut in viata mea si nici anul asta nu-mi revine onoarea
, traiasca buni
Eu fac doar friptura si cozonac
.De revelion mergem la niste prieteni colea-sa la Dobroiesti...gasca de parini cu copii mici si femei gravide
Vladutz va sta acasa la nani in compania lui buni.
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
tuchi
dar ce chef as avea sa venim!!mai ales ca mare scofala cu revelionul, cu siguranta nu va fi...mergeti cu puii sau singurei?
clema dupa un an lapte de vaca!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Cleme, pe cutiile d elapte zice ca poti sa-i dai pana la 3 ani, plus ca mai sunt si alea junior care nu stiu pana la varsta sunt...lui Vlad i-am dat pana la 1,2 ani si apoi nu mai bea absolut deloc si il aruncam
. Asa ca i-am dat pasteurizat si ii dadeam din castronel cu lingurita si asa papa.
Lui Stef nu stiu cat o sa-i dau...pana la 1 an ii dau oricum, dupa-aia nu stiu...mai vedem...
Laptele praf este imbogatit cu vitamine si e mai bun...dar mie mi-ar fi mai usor sa-i pun din cutie la incalzit si gata ![]()
Eu chiar ma gandesc acum sa trec pe Milumil 3, care e de la 9 luni. Am impresia ca asta nu-i mai tine de foame, de fapt sigur nu-i tine daca il bea gol, fara cereale in el...mai am doua cutii, pana le termina pe-astea face 8 luni jumate si apoi ii iau 3.
Ce ma oftic ca n-am dormit si eu...cand s-o trezi ii dau sa pape si poate ma duc cu el pe la mama ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
natynic spune:
Vazut si eu Ilincuta fulg de nea argintiu, m-a induiosat la maxim, Tuchi cred ca daca eram in locul tau lesinam (adica sincopa, ma intelegi?
)
De la Dragoslavele are amintiri din tinerete omul meu, de cand s-a dus cu cortul cu o mandra si pe cand se iubeau ei noaptea in cort s-au inundat rau de la ploaie

. Ma rog, dincolo de asta insa zice ca e superb si, intr-adevar, mai "acasa".
Bubu, bravo pt chinezarii, rulz!
Cleme, eu o scot pe Iulia o ora maxim doua intre 11 si 14, ocazie cu care fac si cumparaturile. Cu laptele praf...exista formulele junior, cel putin din cate stiu eu la Nestle si la Milupa (atat la Milumil cat si la Aptamil). Daca nu, imi zicea o mamica la kinetoterapie, cu baiat de 1,5 ani ca-i da Parmalat, lapte de crestere de vaca special pt copii, nu e nici f scump si era multumita iar copilului ii place mai mult decat Nestle junior pe care-l mai foloseste sporadic.
Multumim de aprecieri fetelor! E fericire mare in picioare
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!