LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Miha, multumesc mult pt retete. Azi nu mi-a mers DC-ul prea bine ca sa-ti multumesc mai devreme.
Am terminat si eu curatenia. Mai am doar bucataria de curatat si pe urma ma apuc de prajiturit.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Stefaniei (slimatei) i-am trimis un mail zilele trecute dar nu mi-a raspuns sper ca sunt bine cu totii!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ecaterina si roxxy parca au intrebat de stefanii, amandoua sunt bine, dar are probleme cu compu de ceva vreme si de asta nu a mai intrat pe forum.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Mihuta ma bucur ca mergi la homeopat... ...
Si pentru cele care intrebau de remediu pt colici..
Granulele se numesc COLOCYNTHIS CH5. Se dau de 3 ori pe zi cate o granula.Granula se impatura intr-o hartiuta si se sfarama, dupa o pui in lingurita si ii dai direct in gurita lui bebe...

Noi suntem bine.Am laptic si Cecilia papa si doarme... sta treaza cand o deranjeaza frate-su. Raul daca o vede ca doarme merge sa o trezeasca sa se bucure el cand o vede ca se misca ... si dupa daca se maraie si o iau in brate tot el pune botic ... Dar in principiu e bine... Am noroc ca deocamdata fetita mea e un ingeras de fata
Am inceput sa pun surplusul de laptic la congelator... asta dupa ce mi-a zis si homeopata ca nu e asa bine sa il bea raul mai ales ca lapticul de la inceput are si o cantitate mare de hormoni in el .. Era logic... dar nu m-a dus capul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Apropo de papa de craciun ...noi facem un curcan la cuptor ... Niste muschi umplut (dar tot cu carne vrea sotul ) ... sarmale si inca o tava de friptura plus salata beouf ...Multt nuuu. Sa vedeti ca nici nu o sa ajunga la cat haleste housband.. Bine am si ceva musafiri pe 25 ...dar nu ei vor fi de vina pt "prapad"

Prajitura... cica nu vrea sotul si doreste cozonaci. Si cum sunt eu fata descurcareata am gasit niste cozonaci moldovenesti deliciosi umpluti cu nuca, mac si stafide... si gata coptul cozonacilor .. Sa vedeti ce bine mi-au iesit ...si gata si impachetati

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

am intrat si noi...
ieri dupa 900 ml de lichide avea urina mai limpede clar.. asa ca mi-am mai revenit si eu
mihuta cum sunteti? tot bolnavioare?
ankule sper sa treaca repede perioada asta cu colicei

ce cadouri ati mai luat la puiuti? ca eu inca n-am iesit la cumparaturi....
A! Ana e geloasa... ca sunt toata ziua cu biberonul la gura Elenei!

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Ma bucur ca e mai bine cu Elena..
Cat despre gelozie... te intelgg perfect acum si eu ..

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Apropo de papa de craciun ...noi facem un curcan la cuptor ... Niste muschi umplut (dar tot cu carne vrea sotul )
Poze pitici

mey, dar tu de al cui sot vorbesti? al meu cand il mai intrebam neinspirata "cu ce umplu puiul?" zicea "cu carne"

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Apropo de papa de craciun ...noi facem un curcan la cuptor ... Niste muschi umplut (dar tot cu carne vrea sotul )
Poze pitici

mey, dar tu de al cui sot vorbesti? al meu cand il mai intrebam neinspirata "cu ce umplu puiul?" zicea "cu carne"

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

..sau mai una de la mine din batatura... Discutie la telefon... Eu: "Am facut chiftele... ce sa mai fac pe langa??"... El: "...nu stiu..ceva cu carne !!"

Poze pitici

Mergi la inceput

Ies si eu... merg langa falcoasa mea... (Doarme cu mine deocamdata...asa a dormit si Raul pana la 2 luni jumate)..

Creem asa stiu si eu ca ceaiul de menta este antidot pentru tratamentele homeopate.. Eu fac si un tratament pt refacere dupa nastere... adica pt cicatrizarea epiziotomiei .. si noroc ca i-am aratat doctoritei ce ceai de lactatie beau ..si a vazut ea ca are menta in el ...ca eu am citit prospectl ..dar neuronul gravid inca nu si-a revenit ...

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Miha, prima chestie care mi-a venit in minte sa zic cind ai zis de Zmeurel al tau apropo de aprecieri pentru mincare, a fost ceva de genul "cred ca glumesti" ... ca altfel chiar ar fi revoltator...
Ank, asa ma bucur ca ai reusit sa alaptezi pitica ! Mai ales ca avind antecedent cred ca te stresa ideea...

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput