LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 20
mihuta spune:
Adina, tu stii cum e la romani, masa trebuie sa fie imbelsugata , cum zice maica-mea "mai bine sa ramana decat sa nu ajunga" si ne imbuiba cu aperitive fripturi sarmale si dulciuri pana dam pe spate si se vaita "n-ati mancat nimic, nici nu se cunoaste, pentru cine gatesc ?"
Eu ma faceam cand aveam musafiri si direct portii, dar m-am lasat ca cica sta lumea cu mancarea in gat, daca mai vrea si nu mai e ? 
mami de Sophia
mihuta spune:
Jasmina nu participa la gatit de Craciun? Eu tot am viziunea asta idilica cum ca peste 2-3 ani Sophia o sa-si faca de lucru pe langa mine, stiu si eu, facand diverse chestii care sa i se para interesante, gen pus cookies-urile in tava.
mami de Sophia
adinag spune:
Mihuta, ar participa ea, dar asta inseamna si ca activitatea respectiva dureaza cam de 3 ori mai mult. Adica, pana la pusul de cookies pe tava, vrea sa le faca si pe celelalte. Ceea ce ar fi ok, dar ce fac cu Floris pe tot timpul asta?
Adica, pe vremea cand erra numai Jasmina, lucrurile astea erau muuult mai simple. Sper ca peste vreo 2 ani redevin asa.
Ea ar participa si la atele, si o si face, dar nu-ti imaginezi cum arata bucataria dupa aia. Nu ma deranjeaza, doar cum ziceam, avand mai putin timp, asta produce mai multa munca ptr mine (curata bucataria dupa evenimente, de ex.) + ca Floris nu ne lasa, vrea si el, si pe el nu pot sa-l las. El doarme 2 reprize pe zi, in total maxim 2 ore, deci in timpul ala fac mancare pentru noi si pentru el si maxim mai strang cate ceva, rufela spalat, intins rufe sau pur si simplu nu fac nimic, ca si asta-i fain. Iar restul timpului, misuna pe langa mine
Data trecuta cand a fost 5 minute "cuminte", in sensul ca ma lasa in pace si nu-l auzeam, l-am gasit inmuind painea ce-o avea in mana in bolul pisicei din care bea si mancand apoi... M-a luat o greata...
El insa era fericit 
ellis spune:
MIHA, mai esti pe receptie?
la turta dulce ai facut exact reteta aia, adica 1 ou+1galbenus? bicarbonatul se pune nestins? daca ai imbunatatit reteta, spune-mi si mie, te rog!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis cum loveste Maria? da la picioare? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
ma nu rade ca treci printr-o stare contracdictorie,adica sincera sa fiu nu prea imi venea sa o cert dar erau mamicile acolo si se uitau urat
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
De cele mai multe ori primesc complimente de la Robert "mami,esti cea mai buna mama si faci cea mai buna mancale". La Zmeurel nu mai poate fi vorba de "wau" atunci cand fac cate ceva,face parte din normalitate ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
vezi ma cum e omul ...eu cand fac mancare face"waw"ai gatit?
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Roxxy,eu am facut: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=20587&pid=605337&mode=threaded&start=#entry605337" target="_blank">biscuiti cu gropite delicioase (din acelasi aluat am facut si braduti si stelute), www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13076&pid=263675&mode=threaded&start=#entry263675" target="_blank">fursecuri cu visine (eu am pus nuca),www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13598/Thumbprint-Cookies/pagina/40/" target="_blank">fursecuri cu nuca (in loc de dulceata am pus ciocolata),www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17370/Turta-dulce/" target="_blank">turta dulce (am mai pus si niste smantana in compozitie) si fursecuri Trufe. Poate gasesti ceva care sa-ti placa. ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
cred ca mai ai tmp sa imi trmiti si mie prin posta

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
creem spune:
Salutare!
Ellis...da am sris azi noapte un mesaj...si am uitat sa-ti raspund de homeopate...daca tu intrebai: se dau diluate in putina apa, nu se ating cu mana, si se foloseste lingurita de portelan sau plastic, nu metal, sau direct din pahar. Si nu se bea ceai de menta cat timp se face tratamentul.
Amy...ce mai face Iustin...s-a mai linistit? mananca mai bine?
Eladea multumim foarte mult de urarile de sarbatoare...eu o sa iau sigur calc la tara asa ca va urez chiar atunci!
BB...ma faci sa caut tot forumul ca sa te gasesc!
Ma bucur ca ai intrat aici...sper sa iti faci aparitia cat mai des. Pupici mancacioasei si nu-ti face griji ca papa prea mult...la cat e de vioaie n-are timp sa se ingrase!
Mihuta..tu ma intrebai de ce m-apuc de cura de acum? pai e chestie pihologica...daca imi propun sa ma apuc dupa sarbatori mananc ca diperata (ca de! e inainte de cura
) si mai pun pe mine garantat cateva kile. Daca ma apuc acum (chipurile
) tot mananc da doar asa...cate putin de pofta
(ca-s pofticioasa si nu ma pot abtine
)
Mai...mai zicea cineva ca nu merge copilul....nu mai stiu cine, scuze...nici al meu nu merge inca...o mai lasam de la unul la altul si ea se arunca cu capul inainte, daca n-o prindem cade drept in nas
. Dar o sa mearga ea!
Noi stam RAU de tot cu papa, de vreo cateva zile apropae ca alaptez exclusiv
ca in primele luni...nu pune gura pe nimic, nici pe preferatele ei, rosiile
Sper sa se inbunatateasca situatia cat de curand ca sunt obosita fleasca
Adina...m-a amuzat tare povestea cu Floris...si cate nebunii vor mai face de acum incolo
Miha....la gatit eu nu ma bag....tu, insa, esti o bucatareasa desavarsita asa cum te stim deja

Hai ca iar m-am lungiiitt! si cred ca tot mai am cate ceva de spus![]()
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ancadragoman
cred ca mai ai tmp sa imi trmiti si mie prin posta ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Si tu esti adepta comenzilor la domiciliu, ca si mine

(26.05.2008)Poze Maria Sofia
creem spune:
Normal ca am uitat sa va spun ca nici eu n-am primit indemnizatia pe luna asta...suntem cam "chei" de sarbatori...asa ca o sa stam pe capul bunicilor cateva zile
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia