LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 19
ram0nica spune:
Mai e cineva din Bucuresti care primeste indemnizatia si alocatia pe card si sa nu o primeasca (inca!) pe luna asta?
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ram0nica Mai e cineva din Bucuresti care primeste indemnizatia si alocatia pe card si sa nu o primeasca (inca!) pe luna asta? Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07) |
io...iar luna trecuta pe 24
; joi a sunat sotul la directia de munca si i-a zis ca va intra de azi incolo...nu se stie cand...Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
ANDREEA - MULTUMIM DE UARI, ASEMENEA SI TIE!
...se vede ca nu a venit Eric acasa si ai timp de asemenea compozitii![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ram0nica spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
io...iar luna trecuta pe 24 ; joi a sunat sotul la directia de munca si i-a zis ca va intra de azi incolo...nu se stie cand...Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Eu am sunat acu' la banca si spuneau ca au vorbit si ei la Directia Muncii si sa le spuna clientilor care mai suna sa intrebe de alocatii/indemnizatii sa nu mai sune decat dupa 28-29 dec. In cel mai buna caz!!! Ministerul Muncii nu a virat banii catre Directia de Munca si ultima sansa ar fi maine pana la ora 1. Ceea ce e putin probabil din cunostintele lor.
Cu alte cuvinte sunt sanse sa nu-i primim anul asta...
Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)
mihuta spune:
Si eu incep fursecuirea din seara asta, in functie de conditia fizica a barbatului casei, ca el e la rand cu raceala, si singura cu Sophia nu ma incumet. O sa fac chestiile pe care le fac de obicei, cookies cu ciocolata, poate biscuiti cu alune, prajutura bunicii sotului cu foi caramel si crema de unt si ceva biscuitei ca mi-am luat forme de taiat aluatul si e musai sa le incerc.
In rest de papa nu m-am hotarat, am luat o rata, dar n-am idee ce o sa fac cu ea si nici cand. De Craciun mergem la mama, si poate doar a doua zi sa-mi bat capul cu ceva mai festiv.
Pufu, Sophia la fel suge, noaptea o data sau de doua ori sau deloc sau de multe ori daca e racita, de exemplu, iar ziua de 3 ori minim ![]()
mami de Sophia
bb_yasmi spune:
buna
ramo,am intrat doar ca sa iti raspund, desi nu cred ca te incalzeste cu ceva, dar....si eu sunt in aceasi situatie. am povestit in capitolul trecut. mie mi-au spus SIGUR ca NU ii primesc anul asta!! asta e statul nostru roman!! poate ai tu mai multa bafta!!!
uite aici discutam de asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130973
ellis, 

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
ellis spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ram0nica
Eu am sunat acu' la banca si spuneau ca au vorbit si ei la Directia Muncii si sa le spuna clientilor care mai suna sa intrebe de alocatii/indemnizatii sa nu mai sune decat dupa 28-29 dec. In cel mai buna caz!!! Ministerul Muncii nu a virat banii catre Directia de Munca si ultima sansa ar fi maine pana la ora 1. Ceea ce e putin probabil din cunostintele lor. Cu alte cuvinte sunt sanse sa nu-i primim anul asta... Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07) |
ce nesimtiti...au avut bani doar de promisiuni electorale...stiam de la cunostintele mele bugetari ca treaba e urata rau...dar nici chiar asa...
Ellis,
de
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi buna ramo,am intrat doar ca sa iti raspund, desi nu cred ca te incalzeste cu ceva, dar....si eu sunt in aceasi situatie. am povestit in capitolul trecut. mie mi-au spus SIGUR ca NU ii primesc anul asta!! asta e statul nostru roman!! poate ai tu mai multa bafta!!! uite aici discutam de asta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130973ellis, ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |

Ce face Iasmi?
Ellis,
de
UN ANISOR
bb_yasmi spune:
ellis, bine, multumim de intrebare. are o pofta de mancare exagerata...nu-i scapa nimic ce e de mancare..... .nici asa nu e bine. in ultima luna a pus 500 gr, cam mult pt varsta ei!! dar macar nu ma mai stresez atunci cand nu o sa vrea sa pape!!!aaaa si e tare impresionata cand vede cate un mos craciun....
alessia, e bine? papa? iti trimit un PM cu adresa mea de mess daca vrei mai vb acolo!!
va pup pe toate si numai bine va doresc!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adinag spune:
Buna,
vad ca vorbiti tot de mancare :)) Noi nu prea facem multa mancare, de Ajun fac mai mult ai mei, noi niste chestii mai mici asa. Iar in celelalte zile vom vedea, aici nu mananca nimeni de pe o zi pe alta, sau ma rog, rar si sigur nu de sarbatori...
Mai, voi ma uimiti de tot, am si controlat inca o data pe net, peste tot scrie ca fontanela trebuie sa se inchida pana face copilul 2 (!) ani. Si la Jasmina s-a inchis la ceva timp inainte de 2 ani, sigur trecuta mult peste un an jumate si stiu sigur ca e foarte ok asa.
In rest, nu stiu ce sa zic, vad ca aveti probleme cu indemnizatia...
Ah, a facut mama si fursecuri!
Miha, cum faci tu fursecuri sau altele cu copiii? Ca pe mine Floris nu ma lasa nici 2 minute, si nici Jasmina?