LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vroiam sa intreb daca mai are cineva vesti de la Slimatei (Stefania)? Mi se pare ca a trecut enorm de mult timp de cand nu am mai auzit de ea. Sper ca sunt bine si ea si printesa ei.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis
pai si unde sunt fursecurile?????????? le-am cautat in poze....

Nu le-am pozat...le-am pus bine la pastrare in cutii. Am sa le pozez,de buna seama.
Daca vrei sa le vezi le pozez imediat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

cand ai tu timp, acu' nu te-oi stresa eu sa imi aati fursecuri

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

CATI, parca vazusem un mesaj dimineata de la tie, cred ca nu aiurez...ca apuc sa imi arunc un ochi si cand dau sa scriu...na, ca nu mai e timp...

MIHA - nu pot sa cred ce spui de Zmeurel, cum sa nu aprecieze mancarea? vaaaai, tare ma supara...pai eu ziceam...adio papa...; al meu are bunul obicei ca dupace baga in gura sa zica "ce bun e!" sau zice el ceva de bine acolo, chiar daca papase si ieri acelasi lucru...eu gatesc pentru noi 1-2 ori pe sapt, adica ciorba, felul, garnitura, si vreo salata aperitiv, in restul sapt mai fac un gratar, o omleta, un piure, iar pentru Alessia gatesc la 2 zile(dar si ea papa de la noi si noi de la ea); al meu nu e figurant defel la mancare ca imediat ii arat calea catre mama lui, are doar cateva chestii pe care nu le vrea - bame, mancare de gutui, mancare de cartofi, fasole goala, fructe de mare daca au surimi, conopida nicicum, crema de zahar ars;

DANY

ROXXY - reteta de baclava nu vrei?...e tot pt lenese...de PETRO am intrebat si eu dimineata, cred ca ea e inca suparata pe noi si de asta nu ne mai scrie, eu am mai "zarit-o" o data sau de doua ori pe la alte topicuri.

LAVI - mie mi-e dor de voi doua.Iasmi

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaaaa....am uitat...azi mergeam de la magazin spre casa si am simtit cum imi iesea portofelul singurel din buzunar...noroc ca am ceva spirit si m-am intors...un tip trecut de 30 dar pispirel era in spatele meu, altul la vreo 10min urma si eu am inceput sa ii zic cate ceva si in cateva secunde au disparut amandoi printre blocuri...abia dupa aia mi s-au taiat picioaele si am dat o tura obligat-fortat prin piata din spatele blocului, gandindu-ma sa imi piarda aia urma...nu imi era de bani, ca oricum aveam doar cateva sute de mii, dar actele si cardurile...am mai avut o experienta mai rea decat asta, inainte de Pasti anul trecut cand eram insarcinata, cand mi-au spart biroul si mi-au luat vreo 6 mil...mi-au lasat doar cadourile pe care le luasem din Dalles, si cat am umblat sa imi fac actele, sa anunt cardurile si sa scot altele...asa ca AVETI MARE GRIJA! ...e sezonul lor...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Miha, da-i si unei lenese o reteta mai usoara de fursecuri? Fie-ti mila .

Roxxy,eu am facut: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=20587&pid=605337&mode=threaded&start=#entry605337" target="_blank">biscuiti cu gropite delicioase (din acelasi aluat am facut si braduti si stelute), www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13076&pid=263675&mode=threaded&start=#entry263675" target="_blank">fursecuri cu visine (eu am pus nuca),www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13598/Thumbprint-Cookies/pagina/40/" target="_blank">fursecuri cu nuca (in loc de dulceata am pus ciocolata),www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17370/Turta-dulce/" target="_blank">turta dulce (am mai pus si niste smantana in compozitie) si fursecuri Trufe.

Poate gasesti ceva care sa-ti placa.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Miha, da-i si unei lenese o reteta mai usoara de fursecuri? Fie-ti mila .

Roxxy,eu am facut: www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=20587&pid=605337&mode=threaded&start=#entry605337" target="_blank">biscuiti cu gropite delicioase (din acelasi aluat am facut si braduti si stelute), www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13076&pid=263675&mode=threaded&start=#entry263675" target="_blank">fursecuri cu visine (eu am pus nuca),www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13598/Thumbprint-Cookies/pagina/40/" target="_blank">fursecuri cu nuca (in loc de dulceata am pus ciocolata),www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17370/Turta-dulce/" target="_blank">turta dulce (am mai pus si niste smantana in compozitie) si fursecuri Trufe.

Poate gasesti ceva care sa-ti placa.

toate sunt faine, mie turta dulce mi s-a parut cel mai usor de facut,dar glazura se pune asa si asteptam sa se usuce?nu mai bagam la cuptor??? sau am citit gresit..

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
MIHA - nu pot sa cred ce spui de Zmeurel, cum sa nu aprecieze mancarea? vaaaai, tare ma supara...pai eu ziceam...adio papa...; al meu are bunul obicei ca dupace baga in gura sa zica "ce bun e!" sau zice el ceva de bine acolo, chiar daca papase si ieri acelasi lucru...eu gatesc pentru noi 1-2 ori pe sapt, adica ciorba, felul, garnitura, si vreo salata aperitiv, in restul sapt mai fac un gratar, o omleta, un piure, iar pentru Alessia gatesc la 2 zile(dar si ea papa de la noi si noi de la ea); al meu nu e figurant defel la mancare ca imediat ii arat calea catre mama lui, are doar cateva chestii pe care nu le vrea - bame, mancare de gutui, mancare de cartofi, fasole goala, fructe de mare daca au surimi, conopida nicicum, crema de zahar ars;

Daca nu-i fac SF-uri si ceva mancarici ce chiar nu-i plac,e foarte bine.Nu apreciaza in sensul ca nu e genul care sa spuna "bre femeie ce mancare buna ai facut" sau "wau...ce bine arata/miroase"...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Daca nu-i fac SF-uri si ceva mancarici ce chiar nu-i plac,e foarte bine.Nu apreciaza in sensul ca nu e genul care sa spuna "bre femeie ce mancare buna ai facut" sau "wau...ce bine arata/miroase"...

al meu spune "bla bla...", sunt convinsa ca o face ca sa ma simt eu bine..., adica el oricum mananca cu placere ca e gurmand, dar sa imi creasca si mie pipota ca nu am muncit degeaba;

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
toate sunt faine, mie turta dulce mi s-a parut cel mai usor de facut,dar glazura se pune asa si asteptam sa se usuce?nu mai bagam la cuptor??? sau am citit gresit..

Eu am pus fondant. Cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Fete dragi,

iata ca se mai termina un an, cu bune si cu rele, nu stiu cum de-a zburat atat de repede, dar ce stiu sigur e ca bebeii nostri au devenit copilasi, mereu pregatiti de cate o nazbatie, poznasi si veseli, gata oricand sa ne umple inimile de bucurie si de dragoste neconditionata...

vreau sa va uram de pe acum, in (pentru ca unele dintre voi ati plecat sau veti pleca curand si probabil nu ne vom mai auzi decat la anul):

Craciun fericit, distractie frumoasa tuturor cat mai multipentru saniutele copilasilor nostri, ,sa avem intelepciunea de a accepta ceea ce nu putem schimba, puterea de a trece mai usor peste si speranta ca maine va fi mai bine ca azi...sa ne bucuram zi de zi alaturi de cei dragi!

sa aveti o de colindatori la usa,un darnic si cu multe cadouri frumoase, si numai minunate...poate si noi in peisajul odiseei noastre, la anul,cine stie...

Sarbatori fericite la toata lumea si un An Nou plin de tot ce-i mai bun!

va cu drag pe toti...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput