LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ellis, ce mai ziceti voi? cu ce va mai laudati??

eu ma apuc de smotru prin casa, pana nu vine bomba atomica, ca pe urma mi s-o dus tot avantu'...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

fii-mea e la un somnic scurt, apoi fructe si afara ca e frumos la noi si mai am si cate ceva de cumparat....
a primit de la un mos(sora-mea) un centru de activitate si e f atrasa de el...cred ca e pt prima data cand sta si ea 10 min la o jucarie...

Eric a papat la buni? sau ti se spune ca a papat ca sa fii tu linistita?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

ellis, buna intrebarea... se pare ca si la buni si-a pastrat bunul obicei de-a manca ce-i place... fructe cu branzica, fructe ca atare, cozonac si alte chestii de-astea papa...in schimb a mancat vreo 2-3 lingurite din ficatel cu cartof/orez... asa ca.... sa vad daca Multisanostolul asta isi va face efectul curand sau nu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis
pai si unde sunt fursecurile?????????? le-am cautat in poze....

Nu le-am pozat...le-am pus bine la pastrare in cutii. Am sa le pozez,de buna seama.
Daca vrei sa le vezi le pozez imediat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
dar Mosul e cam slabut si tinerel, si din cate am vazut te cam uitai dupa el...

M-am dat si eu pe langa el...poate poate imi scapa si mie vreun cadou... Dar nu s-a lasat Mosul mey...s-a tinut tare....

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

MIha, o participare la emisiunea aia, Mame de schimb (asa cred ca se numea) si sa vezi cum o sa aprecieze.... ;)

Da da...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

Miha, asa e, de multe ori cine e obisnuit cu de toate, si facute excelent nu mai apreciaza, i se pare normal, iar atunci cind nu mai faci devine o ofensa... pe cind cineva care maninca o prajitura o data la 3 luni, sau primeste un zimbet de ziua lui, le apreciaza mult mai mult si ar face multe ca sa le primeasca...
Din pacate .. :(

De cele mai multe ori primesc complimente de la Robert "mami,esti cea mai buna mama si faci cea mai buna mancale".
La Zmeurel nu mai poate fi vorba de "wau" atunci cand fac cate ceva,face parte din normalitate ,iar faptul ca mananca ar trebui sa ma multumeasca,e cea mai de pret apreciere,care face cat 1000de cuvinte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

LA MULTI ANI STEFANIA!

of de cand merge singurel si andreiutzul meu...am ramas in urma cu 2 cap. si jumate

incerc sa le recuperez sapt. asta ca va avea sotzul concediu pana pe 5

sper sa aflu numai vesti bune!si sper ca nu m-ati uitat

va pup mult mult mult pe toate !!!!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani, Stefania!

La multi ani, Mattia!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Deci,intre timp am vorbit si cu pediatra...Se pare ca a facut chestia aia la picior din cauza acului prea mic. Speram sa treaca repede cu comprese si masaj cu antinflamator.

Am intrebat si despre mers si cica nu e nici o legatura directa intre acestea 2.Doar dupa 1 an si 4 luni,daca nu s-a inchis fontanela,daca nu merge nici macar sustinut si exista semne clare de intarziere se fac unele asocieri.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI STEFANIA!
Aseara cand am facut urarile mi-a scapat,fara rea intentie. Sa te uite toate relele draga broscuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Miha, da-i si unei lenese o reteta mai usoara de fursecuri? Fie-ti mila .
Eu voi face un tort cu ciocolata si alune, placinta cu branza sarata, chec si fursecuri (daca imi da Miha reteta). In rest, ai mei ne vor face sarmalele, carnatii si caltabosul.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput