LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 16
eladea2005 spune:
ellis, ce mai ziceti voi? cu ce va mai laudati??![]()
eu ma apuc de smotru prin casa, pana nu vine bomba atomica, ca pe urma mi s-o dus tot avantu'...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
PUFU - SI Alessia da sa iasa din cada cand ii clatesc ..chelia; se joaca cu dusul, nu are pb cand o spal pe corp, dar nu ii place pe cap, insa nu plange;
se pare ca numai eu gatesc de sarbatori cat pt 10 guri? noi ne intalnim mai multi, adica frati si parinti, de asta tre sa fac mai multe...
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 ellis, ce mai ziceti voi? cu ce va mai laudati?? eu ma apuc de smotru prin casa, pana nu vine bomba atomica, ca pe urma mi s-o dus tot avantu'... Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC LA 1 ANISOR... Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
fii-mea e la un somnic scurt, apoi fructe si afara ca e frumos la noi si mai am si cate ceva de cumparat....
a primit de la un mos(sora-mea) un centru de activitate si e f atrasa de el...cred ca e pt prima data cand sta si ea 10 min la o jucarie...
Eric a papat la buni? sau ti se spune ca a papat ca sa fii tu linistita?
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
pussi spune:
am intrat si noi...
ieri dupa 900 ml de lichide avea urina mai limpede clar.. asa ca mi-am mai revenit si eu![]()
mihuta cum sunteti? tot bolnavioare?
ankule sper sa treaca repede perioada asta cu colicei
ce cadouri ati mai luat la puiuti? ca eu inca n-am iesit la cumparaturi....
A! Ana e geloasa... ca sunt toata ziua cu biberonul la gura Elenei! 
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
pufulet74 spune:
Mihuta, asa si la noi, la spalatul pe cap e rau, sa il vezi cum se refugiaza itr-un colt al vanii.... :)) De alte chestii nu ii e frica, dupa aspirator fuge, orice alte chestii il fac curios si interesat, doar cu apa, aa, si cu imbracatul si dezbracatul bineinteles ....
Tu cit de des ii dai acum sa suga Sophiei? Joshua suge de 3 ori pe zi si noaptea cam o data sau de doua ori, insa acum ca a fost racit mult mai des.
Cu mersul, nici la noi nu a functionat nici un stimulent, daca il chem sa vina pina la mine, se pune in 4 labe si cu cea mai mare viteza si vine :))
Ellis, spor mult la gatit, eu am noroc ca al meu om nu e asa mincacios (asta e bine) si e si dificil, nu vrea mincare veche, asa ca eu o sa gatesc cam in fiecare zi oricum, acum ca o sa fim cu totii acasa. El vrea mincare chinezeasca in ziua de craciun, asa ca ii fac aripioare de pui chinezesti cu orez.
La multi ani sarbatoritilor de azi!
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
dana vio spune:
Profit si eu de faptul ca este mama mea la mine si o culca pe Alex si cand intru pe forum sa ma ia lesinul! Fetele pleaca, demisioneaza, bebei nu mananca!? Sa mor nu alta!! 
Fara suparare fetelor, mai luati si voi niste vitD cand le dati la bebei, din proprie experienta, daca nu ies la soare zilnic, eu!, fac crize de nervi. Nu va mai suparati penrtu orice, ca suntem oameni diferiti fiecare, slava Domnului, ce-ar fi sa fim toti la fel?!
N-am mai intrat de mult ptr ca suntem doar noi doua si Alex ma freaca teribil! Cand o culc sunt rupta si eu! Plus ca in perioada cand doarme mai calc sau termin mancarea ei/noastra.
Ptr bebei care nu mananca va dau si eu (daca-mi permiteti) doua sfaturi:
1. nu va incapatanati. Nu vrea, foarte bine , nu ti-este foame fata draga si pa, pana la masa urmatoare!
2. programul este sfant! Ora de masa, stilul, lingurita , castronelul, stie ca este ora mesei si face pa-pa doar cand ma vede ca incep pregatirile.
A avut si Alex o perioada cand nu manca si-mi facusem o regula: daca la masa de pranz mananca mai putin de 150gr ii faceam si o sticla de lapte. Acum ii pun in castronel doar 250gr ptr ca altfel mananca oricat ar fi si apoi vomita!
Ieri de ex a mancat doar 175gr la pranz, dar nu i-am dat laptele decat mult mai tarziu ptr ca nu facuse caca deloc.
M-am intins cam mult.
Va pup si sper ca am fost cat de cat coerenta!
Ankule felicitari ptr Cecilia! 

Alexandra Maria
14.12.2007
http://b1.lilypie.com/yKoqp2.png"
http://www.flickr.com/photos/23740155@N08/
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui pufulet74 Miha, sa stii ca eu nu ii arat la al meu om pozele de la tine... ca doar nu am capiat imi tai singura craca de sub picioare.... Am vazut si poze cu copilasii tai, sunt tare frumosi. |
Multumesc de complimente Flory!

Cred ca n-am sa mai fac nici eu nimic intr-o buna zi...poate atunci va aprecia al meu Zmeurel totul la adevarata valoare.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui mihuta Sta fara probleme in picioare, daca o conving sa faca cativa pasi ii face cu succes dar interes zero pentru mersul din proprie initiativa. |
Asa si Amira mea. Deci e foarte clar ca poate sa se mentina singura si sa faca pasi,dar nu vrea.

Nici Amira nu are fontanela inchisa,pediatra zicea ca pana pe la 1 an si 3-4 luni e ok.Dar asta cu legatura dintre fontanela si mers chiar n-o stiam... O alta intrebare de pus la pediatra...
Chiar asa...ia sa o sun eu...A facut iubita mea o galma in locul vaccinului,acum cateva zile era f rosie zona,acum e vanata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pufulet74 spune:
Miha, asa e, de multe ori cine e obisnuit cu de toate, si facute excelent nu mai apreciaza, i se pare normal, iar atunci cind nu mai faci devine o ofensa... pe cind cineva care maninca o prajitura o data la 3 luni, sau primeste un zimbet de ziua lui, le apreciaza mult mai mult si ar face multe ca sa le primeasca...
Din pacate .. :(
------------------------
Flory
de
pufulet74 spune:
MIha, o participare la emisiunea aia, Mame de schimb (asa cred ca se numea) si sa vezi cum o sa aprecieze.... ;)
------------------------
Flory
de