LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Creem, tu vrei sa slabesti de Craciun ? N-astepti si tu ca toata lumea hotararile pentru anul care vine ?

Eu vreau sa iau rata dar nu m-amdumirit inca ce sa fac cu ea.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna seara fetelor si piticilor,

Mihuta, ma bucur ca sunteti mai bine.

Pussi, imi pare tare rau pentru vestile proaste, sper sa se rezolve cit de curind cu micutele tale, care sunt solutiile pentru copii asa mici?

Miha, sa stii ca eu nu ii arat la al meu om pozele de la tine... ca doar nu am capiat imi tai singura craca de sub picioare.... Mi-am salvat linkurile si da doamne sa ma apuce vreodata cheful de facut prajituri.. ca pofta e, da si kilograme in plus deocamdata...
Am vazut si poze cu copilasii tai, sunt tare frumosi.

AncaD, am vazut jucariile pe care i le-ai cumparat Mariei, tare m-am bucurat cind am vazut site-ul, ca eu tot cautam jucarii de lemn si si de genul asta, o sa ii comand si eu lui Joshua.

Fetelor, numa Joshua nu merge singur inca? :( Auzisem undeva ca faptul ca fontanela nu e inchisa poate avea legatura cu asta...

Vroiam sa sa intreb de asemenea, daca aveti probleme cu micutzii vostri atunci cind le faceti dus? La Joshua ii place in vana, ii pun apa si se joaca, cu jucarii, spuma, dar cind se apropie timpul sa ii fac dus si sa il scot se apuca de un plins de numa?
Citisem ca se poate sa inceapa sa ii fie frica de lucruri pe care incepe sa le constientizeze (inainte nu avea problema asta) si ca incet incet, ajutindu-l sa se acomodeze cu dusul sa se rezolve problema (eu am incercat asa, i-am dat drumul la apa incet, l-am lasat sa se apropie de apa, sa se joace, m-am spalat eu, etc) dar totusi deocamdata nu vad nici un rezultat...

Gata, fug la somn si eu, somn usor si vise frumoase :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pufu, Sophia mea are fontanela inchisa de cand hau si tot nu merge. Sta fara probleme in picioare, daca o conving sa faca cativa pasi ii face cu succes dar interes zero pentru mersul din proprie initiativa.

Si noi am avut o perioada cu dusul mai ciudata, dar la clatit parul, ca are destul de mult si trebuie sa fie bine clatit. Cand simtea apa in cap se ridica si iesea din cadita, asa ca unul o tine sa nu plece si celalat o spala. Dar a trecut si e ceva mai cooperanta. La corp nusunt probleme, o stropesc, rad ma stropesc si pe mine pe fata rade si ea si tot asa.

Asa stiam si eu ca acum constientieaza mult mai multe si pot sa apara temeri noi. Rabdare si calm ne trebuie, la mine cel putin a functionat.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare mamici!

reusesc si eu sa mai intru...am avut o zi tare incarcata... shoppinguiala la greu... sper sa le palca tuturor cadourile de la Mos...

pufu, Eric a facut pasi singurel, mai ales daca sta undeva, iar eu ma pun la 2 metri in fata lui si il chem,vine... dar daca e vorba de mers pe distante mai mari, se pune in 4 labe si ca un robotel merge aoclo unde vrea...se simte mai in siguranta asa, deocamdata...

si noua ne-a fost frica de apa care curge, fie ca e de la robinet sau de la dus, de uscatorul de apr, de aspirator, de tot ce face zgomot...acum s-a obisnuit, avem insa o problema, la clatitul parului, urla de numa, ii e frica ca-i intra apa in ochi sau in nas, nu stiu...desi incerc sa nu-i dau si pe fata...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Andreea, sunt sigur cazuri cand nu se poate fara antibiotice. Insa ar trebui luate cat mai rar, cand nu se poate altfel, pentru ca antibioticele distrug nu numai bacteriile, ci si anticorpii care lupta impotriva boalei. Deci dupa antibiotice te imbolnavesti muuuult mai usor din nou, plus ca nu a invatat nimic corpul tau, sa lupte singur si sa fie mai tare, mai rezistent. Cu timpul, daca se administreaza ptr nimicuri, devine in plus corpul rezistent la ele, si iti trebuie altele, mai puternice, si asa mai departe.

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

sigur Adina,de acord cu tine...bine, nici eu nu ii dau medicamente asa, un-doi...nu sunt mare fan al lor, oricum antibiotice noi n-am folosit inca...si sper sa nu folosim prea curand...

asa e cum zici, stiu...insa cand situatia o cere...

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Helau!

Eu azi m-am fursecarit toata ziua si dupa amiaza am avut intalnire cu un Mos.

In rest...nimic nou.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

hai ca a suparat-o mosul pe Amira!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

andreea, eu uneori am pb cu Stefan cu mancatul. de precizat ca numai cu mine face asa.cu soacra/mea mananca f frumos. uneori mai cedez si merg cu mancarea dupa el. pe canapea, in camera lui.stiu ca nu e o solutie pe termen lung viabila,dar decat sa urle in disperare si sa nu manance..mai fac si asa.
am observat ca el vine la masa, dar sa aibe chef nu stiu cum sa zic..dc de doar 3 min a inceput un joc (cu tati, ca singru nu mai sta aboslut deloc), nu il pot lua. merg si eu, mai stau un pic si apoi il intreb daca vrea sa mergem sa mancam. dc vad ca nu reactioneaza, ci este inca interesat de joc, il mai las putin si apoi incerc iarasi.si mergem amandoi de manuta la masa.aici, o data urcat, se poate sa il mai apuce urletele.ii mai dau cate un capac, o lingurita de plastic..paharul de baut apa. ce sa fac. dimineata mananca frumos, fara din astea, dar de la pranz incolo, mai greu.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Victo si eu mai procedez asa...in disperare de cauza, mai mancam si in camera lui, pe covor la jcuarii, chiar in baie la masina de spalat...dar si asa, manaca ff putin...cateva lingurite si gata...

intr-adevar, ce-i palce manaca cu pofta si deschide gurita mare...dar legumele si carnea le refuza aproape total...

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - ce pregatesti tu bun de Craciun??

Multe fursecuri ...azi am facut 3 feluri si mai am in frigider 2 compozitii,pe care le voi coace maine.Mai fac si sarailie in loc de julfa,ca n-am avut timp sa coc turtele. Si Brownie Cappucinno.La noi e regina sarbatorilor aceasta prajitura si nu se poate fara.
De mancare...ciorba de pasarica ,sarmalute,parjolute,salata boeuf si friptura de porc+pui. Si cam atat.Cred! Ca doar n-avem 10 guri!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

pai si unde sunt fursecurile?????????? le-am cautat in poze....

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Citat:

Helau!

Eu azi m-am fursecarit toata ziua si dupa amiaza am avut intalnire cu un Mos.

In rest...nimic nou.

mai mami, ce frumoase sunteti voi...de fapt v-am mai zis asta, nu stiu de ce ma repet... si pustiul tau e tare scump...

dar Mosul e cam slabut si tinerel, si din cate am vazut te cam uitai dupa el...

ERIC
ERIC LA 1 ANISOR...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,STEFANIA! SA FII SANATOASA, VESELA SI CUMINTE! PETRO - macar azi, mai vii si pe la noi?

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput