LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, ne-a zis deja ca zmeurel nu papa SF-uri si deci va gati traditional... Dar totusi, CE??? :-)

Si tu, Ellis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Helouuu...
Am avut niste crize de colici ...ca a plans cate 3 ore noaptea... de transpira de dureri... si am chemat pe doamna noastra doctor homeopata... si ne-a dat niste granule ...care au facut minuni...acum da si ea besinute usor ...si nu mai se chinuie cand scoate cate un jet de kk ... eu clar sunt fan homeopatie .... Fac minuni tratamentele astea

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Ank, poti sa imi spui si mie care sunt remediile pe care ti le-a dat dr. impotriva durerilor de burtica de la colici? si cum se administreaza la bbei asa mici?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani, Petru Cristian!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ank, sa stii ca pe mine m-ai convins, asa ca am reperat si eu o homeopata buna in Buzau si dupa sarbatori o sa-mi fac si eu o programare.

Plus ca am vazut din timpul sarcinii ca pastilutele homeopate pentru gat si tuse functioneaza.

Dar nu ne-ai spus daca ti-au fost de folos granulele contra fricii la nastere ?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANK-ule, de-as fi avut si eu remediile alea la momentul oportun...bine ca au leac pt Ceci;

ADIANA - pai cam traditional e si la noi cu mici escapade;
eu nu fac multe ca vine si mama si chestii porcesti,adica fripturi, carnati, racitura, sarmale in varza si vitza, leber, caltabos, toba(vaaaai...se duce de rapa tot slabitul meu, ca anul trecut n-a mancat de astea si asa mi-e pofta de ultimele trei...) + salata boeuf+ cozonac+prajituracu nuca si caramel;

eu pregatesc urmatoarele: rulada de piept de pui cu oua si branza, friptura de pui cu garnitura de cartofi cu rozmarin si legume gratinate(asta ca sa pape si copilul), tort cu pepene galben, si comanda speciala de la sora-mea - salata cu fructe de mare si baclava - nu au nimic in comun si nici cu evenimentul, dar se executa la cerere ...nu stiu daca scap cu bine dupa asta..

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Eu azi m-am fursecarit toata ziua si dupa amiaza am avut intalnire cu un Mos.

In rest...nimic nou.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - ce pregatesti tu bun de Craciun??

Multe fursecuri ...azi am facut 3 feluri si mai am in frigider 2 compozitii,pe care le voi coace maine.Mai fac si sarailie in loc de julfa,ca n-am avut timp sa coc turtele. Si Brownie Cappucinno.La noi e regina sarbatorilor aceasta prajitura si nu se poate fara.
De mancare...ciorba de pasarica ,sarmalute,parjolute,salata boeuf si friptura de porc+pui. Si cam atat.Cred! Ca doar n-avem 10 guri!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PETRU CRISTIAN!

LA MULTI ANI MATTIA!

Sa cresteti mari si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Buna, fetelor!

Am mai citit...dar de scris zau ca nu-mi mi-a venit! ca nu mi-a placut ca va "ciondaniti" chiar acum, in prag de sarbatoare...
Abia revenisera cateva fete dragi...si acu...sa plece altele...
Meritati o nuielusa de la Mos Nicolae ca el mai poate da si acum...

Eu de sarbatori plec la tara, la parinti..dar sper sa imi iau laptopul cu mine si vreau sa va vad pe toate prezente la apel, aici pe forum!

Anka...ce ma bucur ca ai gasit remediu pentru colicile Ceciliei...imi pare si mie rau ca nu m-am apucat de homeopate mai demult! Ai laptic? suge fata? cum mai e Raul cu gelozia?
Pupici multi!

Ufff...vad ca vorbiti iar de papa...eu vreau sa slabesc...asa ca in discutii din astea nu ma bag

Dar va pup pe toate fetele si pe toti bebeii!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput