LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)
Raspunsuri - Pagina 13
mihuta spune:
Miha,pai cine spune ca Sophia bea suculet? Rinathiol am luat si eu de la farmacie dar pe prospect scrie sa nu se dea in acelasi timp cu antitusive, asa ca am ramas ca magarul lui Buridan si nehotarata finnd, nu i-am mai dat deloc.
In schimb i-am dat Oscillo, dizolvat in foarte putina apa, l-a baut din pahar, nu chiar pe tot dar merge.
Oricum mucii s-au diminuat mult dar se aud un pic in piept. Daca nu se remediaza maine o sa incerc sa ii dau pulberile de care mi-ai zis, poate avem noroc.
Eu mai am in familie o nepotica de acelasi fel in sensul ca nu a acceptat deloc medicamente gen siropele si a trebuit sa faca injectii pana a ajuns pe la 5 ani cred cand s-a desteptat.
Pussi, imi pare tare rau, sper sa nu fie dureroasa eliminarea nisipului !
mami de Sophia
ellis spune:
PUSSI- tere rau imi pare pt micuta, offf sa bea multe lichide si sa nu te super daca va fi mai maraita, poate o doare!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
adinag spune:
Pussi, imi pare rau.. Multa energie sa treceti repede prin asta, si sper sa iasa rezultatele urmatoare mai bune! 
Mihuta, voi vum stati?
Victo spune:
andreea, eu uneori am pb cu Stefan cu mancatul. de precizat ca numai cu mine face asa.cu soacra/mea mananca f frumos. uneori mai cedez si merg cu mancarea dupa el. pe canapea, in camera lui.stiu ca nu e o solutie pe termen lung viabila,dar decat sa urle in disperare si sa nu manance..mai fac si asa.
am observat ca el vine la masa, dar sa aibe chef nu stiu cum sa zic..dc de doar 3 min a inceput un joc (cu tati, ca singru nu mai sta aboslut deloc), nu il pot lua. merg si eu, mai stau un pic si apoi il intreb daca vrea sa mergem sa mancam. dc vad ca nu reactioneaza, ci este inca interesat de joc, il mai las putin si apoi incerc iarasi.si mergem amandoi de manuta la masa.aici, o data urcat, se poate sa il mai apuce urletele.ii mai dau cate un capac, o lingurita de plastic..paharul de baut apa. ce sa fac. dimineata mananca frumos, fara din astea, dar de la pranz incolo, mai greu.
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
mihuta spune:
Adina, suntem mai bine, multumim de intrebare. Sophia mai are ceva secretii dar nu asa fluide, ocazional o mai aspir (cand vad ca o deranjeaza prea tare), dar merge spre bine. Daca ii dadeam antibiotic ieri, as fi zis ca de la el si-a revenit. Si pe mine m-a lasat gatul, acum a trecut tatal Sophiei la rand, sper sa ii treaca mai repede decat noua. La mine a fost un pic mai nasol ca s-a combinat cu mult nesomn.
Victo, pai si la noi trebuie musai la masa sa aiba ceva de facut, afara de cazurile rare in care ii e prea foame. Daca nu ii dau o lingura sau un capac sau ceva de genul asta incepe sa arunce cu mancarea, sau se urca pe masuta si se intinde sa ia ce apuca de pe masa mare, asa ca e mai safe sa avem un dezastru controlat...
mami de Sophia
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mariussimiuc Andreea,ai auzit vorba aia conform careia o raceala netratata trece intr-o saptamana si cea tratata in 7 zile? Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
da, miha...o stiu pe asta...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui adinag La Multi Ani, Petru Cristian! Sa ai parte de sanatate, noroc si bucurii! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
LA MULTI ANISORI CU SANATATE SI MULTE IMPLINIRI![/b]
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ellis spune:
| citat din mesajul lui adinag La Multi Ani, Petru Cristian! Sa ai parte de sanatate, noroc si bucurii! Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
LA MULTI ANI!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
ellis spune:
MIHA - ce pregatesti tu bun de Craciun??
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR