LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (148)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

..Ieri ne-a citit si noua preotul... Am fost noi la biserica si in timpul rugaciunii a intrat o baba de 3 ori sa intrebe preotul daca acolo se plateste cultul ... Si sotul ..a poftito tacticos afara ...ca ea deja incepea sa se planga : "aici m-au trimis maica...uite ala ..ala ".. Batranete ..haine greleeeee

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Pufu .. nici nu ma gandeam ca reusesc... la mine si data trecuta problema nu a fost lipsa laptelui ci.... nepozitionarea buna la san ...si sfarcurile ombilicate.. ..Acum sper sa reusesc... dar sa nu imi faca figura sa imi refuze biberonul(tot cu laptic de al meu) mai tarziu...ca voi avea si ore bune in unele zile cand voi fi plecata

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Ank, o sa te descurci si daca alaptezi exclusiv. Eu am avut cursuri si eram plecata in week-end de dimineata pina seara, de cind avea Joshua 2 luni. La prinz aveam o pauza de o ora, in care sotul meu il aducea la mine sau mergeam eu acasa sa ii dau sa pape. Iar in rest ori le lasam eu laptic de dimineata si scotea dupa-masa de la congelator, ori de la congelator (ca prindea doua mese cind nu eram acasa, pe la 11 si pe la 5). Niciodata nu a fost fan biberon insa atunci cind ii era foame nu prea avea ce face.

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Pufu .. nici nu ma gandeam ca reusesc... la mine si data trecuta problema nu a fost lipsa laptelui ci.... nepozitionarea buna la san ...si sfarcurile ombilicate.. ..Acum sper sa reusesc... dar sa nu imi faca figura sa imi refuze biberonul(tot cu laptic de al meu) mai tarziu...ca voi avea si ore bune in unele zile cand voi fi plecata

Pai sa ai grija sa iei biberon de la Avent; am vazut ca forma tetinei "imita" oarecum forma sanului. Aaaa si am citit undeva ca pentru bebelusii care vor fi si alaptati si pusi la san e bine de luat tetine din latex pt ca cele din silicon sunt mult mai dure si sesiseaza diferenta. La un moment dat tot isi dau ei seama ca nu e totuna cu sanul, dar cica alea din latex ii pacalesc mai mult (un pic).

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag
Miha, cum faci tu fursecuri sau altele cu copiii? Ca pe mine Floris nu ma lasa nici 2 minute, si nici Jasmina?

Fursecurile le-am facut impreuna cu Robert. El e tare dornic sa ma ajute,chiar daca mai mult incurca ,dar il tin langa mine si ii dau ocupatie,nu-l descurajez.
Amira isi gaseste de lucru prin dulapul din bucatarie,mai facem 1-2 ture de apartament (noroc ca nu-i prea mare ) si revenim la treaba...
Astazi amandoi mi-au dat nuca prin masina. Nu va pot spune ce bataie a fost pe manivela si cum arata bucataria dupa ce au terminat.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA, mai esti pe receptie?

la turta dulce ai facut exact reteta aia, adica 1 ou+1galbenus? bicarbonatul se pune nestins? daca ai imbunatatit reteta, spune-mi si mie, te rog!

Iaca abia acum am ajuns.
Am pus 2 oua intregi si in loc de bicarbonat am pus praf de copt.Pe langa am mai pus unt (100g) si smantana (150ml).

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
vezi ma cum e omul ...eu cand fac mancare face"waw"ai gatit?

Cine sa-i mai inteleaga pe barbatii astia?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem
Miha....la gatit eu nu ma bag....tu, insa, esti o bucatareasa desavarsita asa cum te stim deja

Multumesc Cati!
Ma stradui si eu cat pot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui creem

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
cred ca mai ai tmp sa imi trmiti si mie prin posta

Si tu esti adepta comenzilor la domiciliu, ca si mine

De la anu' ma apuc de fursecarit din vreme.

Mergi la inceput

Daca tot is singura pe aici,ma'c sa schim si capitolul si p-aia merg la nani.
Da' sa nu uitati maine dimineata sa-mi dati o cafea!

Mergi la inceput