Copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 5
elisor spune:
Buna!
Si mami venise cu ideea sa le dea in avans kinderilor cadourile de craciun ca sa le dea o preocupare ca de cand cu vremea asta pisacioasa sunt tare obositori, se alearga, se impusca si se dueleaza...poftim, cine mai spunea ce cuminte e fiica-mea
, ca de fii-miu nu se mai indoieste nimeni ![]()
Noi azi am facut bradul, am pus ghirlande cu luminite prin casa, deja ma simt in atmosfera de craciun, doar ca maine trebuie sa mi-o stric cu moaca sefei 
Andreea sa stapanesti cu placere noul kit cordless, poate asa scrii mai des
si eu am mouse fara fir si sunt foarte incantata ca nu mai sunt legata de fir.
Si tu ti-ai luat draperie? Si eu mi-am facut facut cadou de sarbatori un "kit" de perdea cu draperie, numai ca ale mele au facut de doua ori vizita la cusut ca am dat comanda prea lunga.
Lili parca e prea mult pentru voi sa faceti toti trei varicela! Imi pare rau ca n-ati scapat, sper sa faceti, voi fetele, o forma mai usoara! Mi-e mila de Iulia ca e prea micuta pentru boala asta, dar si de tine ca esti prea mare. Urata boala, sper sa nu ramaneti cu semne!
Cornelia si de voi imi pare rau ca ati punctat-o si pe asta, pana de Craciun scapa de ele, nici o sansa, nu? Numa' sa n-aveti zapada sa se oftice Stefan ca nu poate iesi la sanius.
Multumesc ca ti-ai facut timp sa ne vizionezi din poze
!
Andra frumoase cadourile pentru micuta! Nastere usoara!
Azi m-a enervat maimuta din cale-afara ca nu mai vrea sa doarma la pranz si devine obositoare si enervanta, am amenintat-o cu bataita la fund la care donsoara imi raspunde cu nonsalanta: "poti sa ma bati da' sa nu dai prea tare"
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ChrisDun spune:
Salutare,
ati scris tare mult zilele astea :) Eu stau acasa pana pe 29, sper sa am timp sa citesc mai temeinic.
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona_filipas Daca tot am limbarita azi, sa va intreb si eu ceva( in sfarsit mi-am adus aminte ce vroiam sa intreb): probabil e paranoia dar am impresia ca Dragos distruge cam multe jucarii.Mai exista copii care strica jucariile intentionat? Nu ma refer la faptul de a demonta o masinuta ci pur si simplu le face praf.Nu stiu cum sa procedez cu el.I-am explicat frumos dar degeaba. |
Simona, stai linistita, cred ca e ceva normal
Eu zic sa stai linistita.Yael, merci pentru pm, de-abia azi l-am vazut. Am descoperit ca pot posta reply fara sa ma loghez, si de atunci nici ca ma mai loghez de la serviciu... iar acasa nu prea deschid pc-ul.
Nardi era o dulceata cu perisorul asa lung si buclat, dar nici acum nu-i de colo
(in poza de la concurs) - am vrut sa-ti dau reply la pm dar nu imi incarca deloc pagina, si am renuntat. Andutzy, felicitari pentru masina de spalat vase ! S-o folositi sanatosi!
Onixone, si eu am crezut ca vorbesti serios cand zici "spre bucuria lui ta-su"
Lili, multa sanatate si sa scapati repede de bube.
Cornelia, sanatate multa Stefanului ! Eu cred ca o sa isi intre in ritm si n-o sa va mai chiauneasca asa saptamanile care urmeaza. Si Carina e agitata o zi - doua dupa ce nu mai merge la gradi, apoi devine iarasi copilul dulce si vesel pe care il stiam. (Pe ea o deranjeaza teribil zgomotul, si la gradi este din plin :( )
Eli, ziceam de covoarele HABA, da-i si tu o cautare dupa 'haba' si sa vezi ce minuni au pe-acolo. Vise, taica, vise
Am vazut-o pe minunea ta cu ochi albastri, sunt superbe pozele portret pe care i le-ai facut, e dulce si diafana !

Pupici si multa sanatate !
p.s.: LMA Pisik, si Lucas, sa fiti fericite alaturi de cei dragi voua.
elisor spune:
Cornelia condoleante pentru bunica lui Doru! Imi pare rau ca tocmai acum in preajma Craciunui s-a intamplat.
Monu vazut fetele cochetele, frumoasele, cum s-au aruncat trasaturile de la voi parintii, interesant!
Cris hai ca m-ai facut curioasa cu Haba, o sa caut pe net. Multumesc de vizionare si de complimente
! As vrea s-o mai vad si eu pe Carina, gasesc link in contul comun? Dau foarte rar pe acolo si numai daca stiu ca e ceva de vazut. Cum ai reusit sa te imparti vineri? Serbare, chef la servici sau concert? Sau toate trei? Unde plecati pe 29?
Ioana ai dat divort de noi? Chiar nici un cuvintel sa mai stim ceva de voi...Nici Fran si Laura a intrat la apa, stiu ca nu-ti place perioada asta, dar pentru fetele tale trebuie sa faci efortul
Andreas (17.08.1998)
elisor spune:
Gabitza v-am vazut pozele de la joburi (comentariile le-am lasat la fata locului), mult mai in elementul lui a fost Andrei, fericirea lui c-a primit atata ciocolata. Pare dezinvolt si binedispus, numai zambete pe chipul lui, iar Raducu cumintelu'a tras si-un pui de nani, cam mirat cand s-a trezit si-a vazut langa el o printesa in loc de mami ![]()
Am vazut poze si cu domnisoara Ema, mai da ce caciula eleganta ai! Adina ti-ai schimbat culoarea parului?
Cred ca n-am ratat nici o poza din linkurile puse si nu numai, astept sa mai scoata capul si alte mamici...
Sa aveti o saptamana minunata!
Andreas (17.08.1998)
onixone spune:
...iuhuuu...am luat brad dar din nefericire am luat si paduchi.Azi cand m-am dus sa las copilul la vara-mea am plecat cu masina lui barbate-miu (adica van-ul) si stateam noi frumos toti trei in fata si batea soarele asa frumos in van.Si ma uit atent la perciunii lui fii-miu.Si cand colo...am crezut ca mor avea vreo 5 oua la perciuni.Mi-am dat seama cand i-am pocnit intre unghii.Am stat in masina si am despaducheat, am oprit pe stanga la o farmacie, i-a repede un pieptan special si l-am lasat la vara-mea sa faca operatia mai departe(ea se pricepe de cand a avut matusa copii pe social).Va rog niste sfaturi: cat trebuie sa ma uit dupa oua?O sa am si eu? de cand am vazut ca are ma cam mananca capul.Pe mine cine ma despaducheaza ca cica barbate-miu nu stie dupa ce sa se uite.Mor de ciuda nu alta.Bine macar ca l-am tuns inainte ca daca il tundeam acum din cauza paduchilor muream de inima.
Azi am luat cadouri si pt Alex mai rudele de multumit si gata.Curat am facut ieri, mancare marti fac si gata...poate pot si eu sa enjoy Craciunul.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
OlgaTarziu spune:
Deci clar am nevoie sa va rugati pt noi.
Pe langa ca e socrul foarte bolnav, sotul se gandeste sa mearga in ianuarie acasa si raman cu burta mare, cu copil zapacit si probabil zapada cat gardul singura.
Aseara pe la 5 am inceput sa am contractii foarte dureroase, care s-au indesit de am ajuns sa am si la 3 minute. Cu dureri lombare, presiune in cervix... Am crezut ca merg la urgente. Apoi s-au potolit. Nu am pierdut lichid, nu am sangerat. Ce sa ma fac??????????? Maine vorbesc cu obstreticiana mea, dar moda in Canada e tare ciudata. Am programare abia pe 8 ianuarie si ma indoiesc ca o sa ma poata vedea mai repede. Intre timp probabil la urgenta daca mai am asa ceva. Am crezut ca nasc aseara 

Va dati seama ce sanse are un copil la 6 luni....Sunt foarte ingrijorata si ma rog in continuu sa reziste macar inca o luna. 

nelia spune:
OlgaT, sa dea Domnul sa stea acolo micuta, spune-i ca afara e zapada muultaaa si e frig, ca acolo nu-i va fi nicaieri. Sanatate multa si sarcina fara probleme in continuare! Sanatate si socrului tau, sper sa fie bine si sa nu fie nevoit sotul sa mearga in tara. Ma gindesc la tine si te sun miine sa mai vorbim.
Si eu am fost astazi dupa cadouri. Astia sint nebuni, fratele meu, nu am vazut asa ceva. Zici ca se termina lucrurile din magazine, cumpara, cumpara si iar cumpara. Eu am luat putine, doar pentru copii si pentru cei citiva prieteni cu care speram ca ne vom vedea. Am luat copiilor jucarii, multe, pentru ca erau reduceri mari si nu m-a lasat inima sa nu le iau de toate. Si i-am luat si lui Octav un cadou, sper sa-i placa si sa-i vina... iar pentru mine cadoul a fost ca am putut sa plec citeva ore de acasa, sa-mi iau o cafea si o inghetata din aia buna
) si sa bat magazinele. Dar e obositor, am venit cu durere de cap acasa, probabil si de la banii de pe cartea de credit cheltuiti...
IN schimb, sint ingrijorata ca nu am gasit pom, nici macar unul mic. Nici nu voiam mare, pentru ca il va trage bebe, il facem la anul mai mare... Voiam unul mic sa-l pun pe o comoda inalta, ca sa nu ajunga la el. Daca nu gasim eu sub ce pun cadourile!?!
Bine ca am luat beculete, am luat si sa pun pe geamuri si la balcon, ca a zis Agata ca e singurul balcon la care nu e nici macar un beculet. Dar mi s-a dus tot entuziasmul acum ca nu am brad... Cele de plastic sint scumpe si numai mari, iau unul din ala, ca si asa am eu ceva pe suflet pentru copacii taiati, dar daca gasesc unul mai micut si mai ieftin. Sint tare amarita! Si era acum doua zile pliiiin de brazi, peste tot!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
gabitzam spune:
Oana, dar nu se gaseste acolo un sampon pentru asa ceva special? Ca imi amintesc ca parca povestea Daneluta ca la ei este.
OlgaT, tinem pumnii stransi. Ma rog pentru voi si bebitza sa fie cumintica si sa stea acolo unde trebuie pina la termen.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
Buna dimineata...la noi a venit mosu'azi noapte, nu de alta dar pe 24 vom fi la munte.
Olga, am intrat special sa-ti zic ca si eu am avut asa ceva la 7 luni la sarcina cu Dragos si au incetat contractiile doar cu papaverina injectabil, dar a stat in burtica dupa aceea pana la 41 de sapt si jumatate. Daca bebe misca normal nu cred ca fie probleme...zic si eu...tinem pumnii in continuare!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
patriciaRO spune:
Saliu la fete
Sambata a venit surioara mea din ROmania si ieri de ziua lui Seb am fost la castelul lui Hamlet. Am facut cateva poze.
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/70/Helsingor_la_castel_la_Hamlet_21_dec_de_ziua_lui_SEB
Oana, naspa rau cu paduchii. La tara imi dadea bunica cu gaz amestecat cu parfum si ii distrugea numaidecat... apoi ma sampona bine.
Beatrice, mamic de Alex pifos