Copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Beatrice, la multi ani pentru Sebi, sa fie sanatos si fericit si sa aveti impreuna zile minunate multi-multi ani de acum incolo!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Gabitzam, Beatrice: sunt tot felul de chimmicale de pus pe cap dar cica nu isi fac efectul.(asa zice vara-mea care a avut probleme cu fetele care au fost aduse de la stat sa stea cu matusa mea).Despaduchem cu mana .

Olga,iti tzin pumnii ca cea mica sa stea acolo cat mai mult.Gandeste pozitiv sa vezi ca te ajuta mult.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Olga sa va de-a Dumnezeu multa sanatate, 2-3 zile numai in pat ar fi grozav.

am fost simbata in Mall sa-l vedem pe Mos Craciun! noi l-am Vazut, Matei nu a vrut, a zis ca e suparat pe mos craciun! daca i l-as fi adus pe Banica sigur era muuuuuuuuuuult mai fericit!

Ada multa sanatate!!
Cornelia rabdare! rabdare!

eu de-abea astept sa se termine anul asta, tare greu a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Elisor, am intrat ca sa aflu cum au ajuns parintii, ma bucur ca totul e bine. Sa va bucurati impreuna cu ei de frumoasele Sarbatori de Iarna. Haioasa tare mica gimnasta – mama si cata elasticitate are. E o dulceata de fetita, cred ca bunica e in extaz.
Sarut’mana ptr. comentarii – m-am delectat cu ele acum cateva minute.

Cornelia, Lili, multa sanatate, sa treaca repede bubele cu tot disomfortul lor.Nici Patrick, dar nici eu n-am avut inca varicela. Nu exista nici o solutie – ma gandesc ceva mentolat pe care sa o poti aplica pe bubite?
Lili, pe tine are cine sa tea jute in perioada asta sau esti cu totul pe cont propriu? Ce dulce e Sergiu – acum poate sa o pupe pe micuta – ce dragut.

Olga, multa sanatate socrului, sa se faca bine. Cel mai bine e sa te duci la urgent la maternitate. Acolo macar te pune imediat la monitorizare, ultra-sound, etc .Tin pumnii sa fie totul bine. Daca tu simti ca ceva nu e in regula nu mai astepta. Sper ca nu te-ai apucat sa dai la lopata si sa muti mormanii de zapada ?

Noi n-am avut un weekend foarte bun, vinery dupa nap-ul de amiza, Patrick s-a trezit cu ploapa de la ochisorul drept umflata tare, de la alergii, incat nu putea sa-si desfaca ochisorul complet. A inceput sa faca si febra, iar la 9 seara avea 39.8C. L-am pazit peste noapte, i-am scazut temperature, am fost sigura ca iar a facut infectie la ureche. Ultima data m-am dus la el pe la 3 a.m. S-a trezit sambata dimineata pe la 7:30 a.m. si a strigat : mami, mami, vino sa vezi … am inlemnit cand am intrat in camera –am bele buze ii erau umflate la maxim, era botos, saracul nu mai putea vorbi, mima nimic, era totul … nici nu pot sa explic, l-am luat repede, am evitat oglinda desi el imi cerea sa se vada .. caci el doar simtea. In 15 minute eram imbracati toti trei si am fugit la clinica de copii care e deschisa sambata.
Ne-a luat imediat, din pacate teste de alergie sunt mult prea complicate si dureroase, iar rezultatele neconcludente pana la varsta de 5 ani,trebuie sa-I administram Benadryl – o solutie recomandata la alergii in mod regulat, sa o aiba la el tot timpul. Sa-I scoatem din mancare orice chimicala, numai simplu gatit, nu cereale, nu crackers, nu dulciuri, nu, nu, nu…. Cum tusea , febra, l-a consultat si … avem pneumonie colac peste pupaza. Sambata a dormitat mai mult, era foarte bleg. In schimb cred ca déjà se simte mai bine ca azi a recuperat… si a fost iesit din cale de raut, capricios, rautacios, nici nu mai stiu ce sa spun. Am inteles ca-I bolnavior, dar spre seara, efectiv asa m-a suprat, incat n-am mai vrut sa vorbesc cu el. Cred ca a inteles ca a sarit calul, caci dupa ½ h facea tot ce-I spuneam, deosebit de politicos – deci se poate …
Bine ca de maine e sotul in vacanta cu el, deci pan ape January 5th sper sa il punem pe picioare. Si la daycare trebuie sa vorbesc sa-I scoata in meniu o gramada de chestii.

Am reusit sa facem bradutul, ieri cat a dormit piciul mic, a iesit tare frumos – e asa de mare si bogat – e superb. Miroase toata casa a rasina, am ornate si casa de Sarbatoare. E tare frumos, zapada alba, -16C afara – birrrrrr, asta e putin cam frig ptr. gustul meu, luminite pe afara, in casa focul in semineu, colinde, brad.
Sper sa se faca bine si gagalica mica, sa fie in spirit mai bun, sa se poata bucura de aceste Sarbatori frumoase, care sunt preferatele mele. Am gatat ieri noapte – am stat iar pana la 1 a.m. sa impachetez cadourile deci pot spune ca sunt all set. Gatitul il as pe mana soacrei …

Gata ma duc si eu la nani caci iar e 1 a.m. si maine la munca nu am timp nici sa respir. Va pup si o saptmana cat mai buna.

P.s. am scris mesajul azi noapte dar nu mai mergea forumul pana l-am gatat .

Mergi la inceput

Anca, sanatate multa lui Patrick! Imi imaginez cum v-ati speriat cand l-ati vazut umflatel, saracutul. Ufff!

Am facut si noi bradutul aseara. Avem unul artificial, dar frumusel, cu fibre optice. A vrut Andrei sa puna toate podoabele pe care le-a gasit, noroc ca nu le-am dat jos pe toate, ca nici n-ar fi avut loc. Am pus ornamente prin casa, e totul colorat si vesel. Sunt poze in linkul de la semnatura.
Azi dimineata am profitat ca Andrei e la gradinita si am impachetat cadourile frumos, o sa arate fain sub brad. Andrei doar la astea le zice cadouri, care sunt impachetate asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Salutare!
Ne mai tineti minte? Inca nu ne-ati scos de pe listuta?
In fine...
Noi am trecut (vorba vine "trecut") printr-o perioada tare naspa cu o gramada de probleme. I-am avut pe ai mei prin spitale aproape tot timpul dar macar au fost pe rand, mi-au disparut de pe card 2300ron, Iepu a bagat si ea o viroza zdravana. In timpul asta Paul a fost mai mult plecat prin delegatii asa ca a trebuit sa ma descurc mai mult singura...in rest totul e bine
N-am citit nimic despre voi, sper ca toata lumea e bine. Oricum, daca nu mai apuc sa intru pana la Craciun va pup pe toate si va doresc multa sanatate si sarbatori fericite. Sa vine Mosu' cu sacul plin de cadouri la voi si la toti cei dragi voua. Sa va bucurati din plin de bucuria piticutzilor vostri cand isi vor gasi cadourile sub brad.Va pup

Mergi la inceput

Cum au disparut mai banii aia? Si s-au gasit? S-a rezolvat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

NewMami sanatate multa lui Patrick

Oana lu'Alex daca nu aveti iesiri importante de sarbatori, eu l-as tunde aproape zero, iar cum iti sta bine si tie cu parul foarte scurt, decit sa te rogi la sot si tot sa ramii cu oua, mai bine te tunzi. Ouale chiar daca mor, nu cad atit de usor.

Fran doar cineva care-ti stia codul, putea sa-ti sustraga banii de pe card . I-ai gasit pina la urma, au aparut, sau au disparut fara urma '

Elisor ma bucur ca ai tai au ajuns cu bine.

Beatrice ce bine ca ai surioara cu tine de sarbatori, dar cel mai frumos e ca va intelegeti, ceea ce nu-i cazul la mine .

Beatrice la multi ani fericiti sotului

Olga sanatate multa socrului, iar tie sarcina usoara in continuare. ai grija de tine si de bebelusa

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Olga, sa dea DD sa fie bine fetita, va tin pumnii stransi. Nu poti sa iti iei un concediu, ceva, sa te mai odihnesti oleaca ? Asa cum zicea si Lucas, repaos la pat, cateva zile, ar fi super. (eu am stat 2 luni in pat, pentru ca aveam colul scurt, dar n-am avut contractii asa puternice pana am nascut). Poate pana pleaca sotul (daca pleaca) ar putea el sa se ocupe de Tony ? Pentru contractii, in ultima instanta merge papaverina injectabila, cum zicea si Andutzy... cu no-spa ai incercat ? O prietena de-a mea a luat toata sarcina, 2-3 pastile pe zi. Ar fi bine daca ai putea lua, preventiv, pana iti mai revii din stres. Multa sanatate
Oana, eu parca stiu ca trebuie sa fierbi toata lenjeria de pat, ca sa nu ramana oua prin ea... Brr ! bafta sa scapati repede !
Eli, n-am incarcat nicaieri poze cu Carina... poate o sa am timp zilele astea. Nu plecam nicaieri, stam acasa.
Fran, Sarbatori fericite si multa sanatate ! Sper totusi sa apuci sa mai intri pe-aici, sa ne povestesti mai pe larg. La ce banca aveai cardul ? E scandalul din toamna cu Banc Post-ul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara!
Anca tare rau imi pare ca va da de furca alergia, mai ales lui Patrick, nasol ca pana la 5 ani mergeti pe ghicite de la ce poate fi, in orice caz stiu ca sunt periculoase. Si pneumonie pe deasupra! Of, mititelul! Ii doresc sanatate multa si sa se puna pe picioare rapid sa se poata bucura de aceste de sarbatori, de vacanta ! Hai, mai Anca, fii mai permisiva cu el cand e bolnavior chiar de ti se urca-n cap , e de inteles!
Nu prea cred ca e elastica Bianca, nu are pe cine mosteni , dar de la anul vreau s-o dau la dansuri.

OlgaT ii doresc micutei astampar in burtica, sa stea acolo ca ii este cel mai bine! Sper sa nu ai probleme cu sarcina si s-o duci pana la termen fara probleme ! Da-l incolo de sistem de kk, du-te peste ei la urgenta daca ai cea mai mica neliniste si incearca sa te odihnestei in pat. Si eu stiu de papaverina in sarcina dar nu ti-as recomanda-o asa la oha! Sanatate socrului tau! Pe de o parte il inteleg si pe Fane cu plecarea, mno, vrea sa-i fie parintelui aproape. Hai c-o sa fie bine, gandeste pozitiv !

MamaJipa imi pare rau ca Alex are musafiri, din pacate nu stiu nici un remediu ca m-a ferit al de sus de asa ceva si sper si de acum incolo. Bafta sa nu iei si tu!

Andra drum bun si distractie cat cuprinde, daca ajungi prin Brasov da-mi de veste!

Fran ce bine ca ai aparut, m-am intrebat daca te-ai repatriat sau poate ai prins drag de arabeti si te muti la ei . Tatal tau e bine? Ce mai face Iepu? Da' cum naiba ti-au sutit banii, ti-au aflat pinul ca altfel nu inteleg.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput