Copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La mine a venit mosul mai devreme putin! Am kit de tastatura si mouse cordless Acum le folosesc prima data si sunt in extaz!!! Ma rog, nici eu nu stiu prea bine de ce, pentru ca sunt absolut normale, iar in loc de doua fire am unul singur, de la receiver, dar ma bucur ca un catel dau din coada pe-aici.
Maine imi iau si drapreriile de la cusut, mai am de instalat niste polite pe balcon, altele la kinderi in camera si sa repar o gaura la niste faianta in baie si in sfarsit pot sa spun ca am terminat si eu cu mobilatul si aranjatul casei. Si acum ca am terminat, peretii sunt deja negri pe alocuri asa ca ar fi cazul sa zugravim iar. Macar de data asta pot face si eu singura ca nu mai e nimic de facut, reparatii nu, indreptat nu, de dat cu trafaletul ma pricep si singura.

Andutzy, sa stapanesti sanatoasa masina si sa nu faca picioare! Mi-ati bagat viermisorul cu masina asta de spalat vase. Pana acum nu ma gandeam la asta pentru ca nu mai aveam unde s-o pun dar am dat asa okii roata prin bucatarie si daca sacrific doua polite mititele i-am gasit si loc. Acum tot ce-mi trebuie sunt banii, sau mai bine zis sa ma gandesc daca pe criza asta tin banii la ciorap sau ii investesc intr-o masina de spalat vase. Te astept s-o folosesti mai mult ca sa ne dai detalii mai incolo cand trece incantarea pe care o ai pentru o "jucarie" noua.

Gata, deja nu se mai poate, trebuie sa distrez copiii si sa prestez si o ciorba intre timp si apoi sa-i scot prin oras sa-i obosesc putin, ca o sa-mi iasa parul prin caciula pana pe 4 ian.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Corneliaaa, acum am citit. Aveti varsat de vant? Stai linistita, semnele nu vor fi atat de evidente, eu dupa 8 ani pot sa spun ca nici nu se mai vad. Nu stiu insa cum ar fi fost daca as fi avut mai multe. De multe au fost multe, dar numai o buboaie s-a rupt pe fata, am pierdut coaja in somn si mi-a ramas semn. Dar s-a estomapat mult in timp. Multa sanatate si sa treceti cu bine peste, nu i-ai dat aciclovir? Asta daca e dat de la primele simptome limiteaza dezastrul. Otricum stai cu okii pe el sa nu si le mai rupa mai ales pe fata. Cand se transforma in coji ele nu il mai mananca, deci nu ar mai avea motive sa se scarpine.
Apropo de varsat de vant, Lili? Cum mai e Sergiu? Voi, fetele, ati scapat sau nu stii inca? Vreo 14-21 de zile e perioada de incubatie parca.
Pup micii bubosi, sa va treaca repede si fara semne! Urita boala Doamne, ce carari am mai facut prin casa si cat am mai plans 2-3 zile pana mi-a trecut mancarimea. Imi venea sa ma arunc de la etaj.

Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mouse cordless am de ceva vreme, e tare bine sa nu fii legata cu el de un fir. Mai dragut e cand or sa fuga copiii cu el

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabitza, chiar ma gandeam la asta! Dar le-am venit de hac: cand ma ridic de la birou o sa bag macar mouse-ul in dulap sus oricum poate le vine ideea sa fuga cu tastatura

Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Andriox, Gabi: al meu copil de cate ori iau tastatura si mouse-ul de pe birou tipa ca sa le sterg tzipa la mine sa le las acolo.DAr vedeti voi, computerul e viata lui...asa ca eu nu le pot lua de acolo, nu el.Gabi cat de dulce e Andrei, e prima data cand vad un baiat (dintre ai nostri) care danseaza cu o fata mai mica de inaltime decat el.Foarte frumoasa serbarea la banca, multa muzica si distractie.S-au pregatit foarte bine.Si la tine la munca a fost frumos, mai ales ca pe masa era tot ce este interzis aici.Munti de ciocolata.Aici nu fac asa ceva la serviciu, fac petreceri dar numai pt adulti.cand lucram nu prea imi facea placere sa merg, aceeasi oameni, aceleasi discutii.Nu era decat un bufet fara muzica.cel putin in compania care lucram eu.

Ma duc sa las copilul la vara-mea si sa ma duc sa ii cumpar cadouri si sa cumpar un copac de craciun.Ieri nu ma gasit.Spre sa aveam succes azi.Va pup

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Asa, foarte rapid si doar cu ultima pagina citita, raspund ca NU AM SCAPAT . Iuliei i-au aparut azi dimineata primele bubite, fara temperatura, iar eu am avut febra ieri si azi noapte, si acum vad ca incep sa-mi apara si mie, dar pe burta si spate, nu pe gat si fata.
Asta e, o sa avem un Craciun cu bube.

Poate mai revin cand o sa am timp sa respir, ca in ultimele 2 sapt cred ca am albit de tot, cu Sergiu numai in casa, el care era obisnuit sa iasa cel putin odata pe zi. Macar el e multumit, ca acum poate sa o pupe pe Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Tot eu, ca am mai citit o pagina

Cornelia, din lecturile mele tematice am aflat ca raman urme numai la bubele care se suprainfecteaza (de obicei cele care sunt rupte). Are si Sergiu vreo 3 de felul asta, adica cu coaja groasa si rosii in jur, si l-am dat cu baneocin pudra. Ramane sa vad daca functioneaza. Si pentru mancarimi poti folosi aciclovir crema. L-am incercat pe pielea mea si functioneaza, nu scapi de tot de mancarime, dar nu-ti mai vine sa te urci pe pereti.

Gabitza, am vazut filmuletul. Nu prea pare interesat Andrei de partenera, pana la urma a si abandonat-o pentru un balon .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Androix, nu i-am dat aciclovir, ca inainte de eruptia mare, a mai avut o bubita, plus ca se scarpina in cap (ma gandeam ca are paduchi ) si am ratat startul (ca doar credeam ca a facut deja acum o luna ). Sa stapanasti sanatoasa cordless-urile!

Lili, imi pare rau ca nu ati scapat! Poate ai totusi un dram de noroc si nu faceti o forma foarte urata. Multa sanatate!

Cu bubitele m-am mai calmat. Bine, astazi nu si-am mai rupt altele pe fata si parca e o idee mai bine. Are cateva cu coaja mare si rosii , dar asta e. Probabil ca o sa aiba cateva gropite pe fata. Pana i-o creste barba nu se mai vad.

Oana, ai luat brad?

Chiar voi ati facut bradul? Noi ne planificasem sa il facem ieri, dar din pacate a murit bunica lui Doru, asa ca am amanat momentul ca am fost singuri zilele astea. Am luat bradul acum vreo saptamana-doua. Nici nu m-am mai uitat la el. Poate imi face o surpriza si nu mai are ace pana il bagam in casa.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, multumim pt vizionare si comentarii. Dragute ca de obicei.

eu am trimis fetele la mama ca de maine noi la munca ele in vacanta asa ca... e liniste in casa. prea liniste si da in plictis deja. :)

alexia e bine si bb relativ (stau mereu cu emotii la ea de cand e suspecta de astm). ma uitam aseara la alex si nu imi vine sa cred ca a crescut asa de mare. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara!
Multumesc de urari cu masina de spalat, sper sa tina...ca altfel ea spala foarte bine, imi place tare mult si e tare bine tu sa faci ALTCEVA in timp ce vasele iti sunt spalate si degresate pe deasupra!
Doamne cati copii cu varicela! Ma ia cu rau.... Ai mei nici macar nu au amandoi varilrixul facut, ca noua medica de familie(homeopata) nu e de acord cu el. La Dragos in gradi inca nu aparuse boala inainte de vacanta, speram sa nu ne trezim si nou la munte cu ceva...
Apropos de facut ALTCEVA in afara de cotidiene, ia bagati un oki AICI sa vedeti ce am prestat in ideea ca in cateva zile nasa noastra de cununie si a lui Horia de botez va naste o fetita.
Azi am facut bradul, o sa-l pozez, a iesit tare frumusel chiar daca este micut!
Acum le dam ceva de papa la copii si vrem sa iesim prin centru sa vedem luminite, chestii, trestii si sa intru putin si in Carrefour sa-i mai iau ceva prietenei mele masinuta Candy
Pupici tuturor si sanatate bolnaviorilor!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput