Copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 17
monu spune:
Danelutza, vai de mine! 16 bucati in total nu? mai bine iti deschzii firma de catering. pe bune!
elisor spune:
Daniela cum iti spuneam mai bine iti deschizi firma macar stii de ce muncesti. Bun, deci tu cumperi tot, tu gatesti tot si "duamna" ce pune la bataie? Tu vei merge gata obosita la rev, ea se distreaza si tu vei cadea cu capul pe masa.
Am scapat de durerea crunta, doar mi-a dat tarcoale, ma scoate din sarite ca ma apuca tot cand nu trebuie ca daca m-ar apuca la scarbici mi-as face curaj urgent, dar de sarbatori si in weekend nu-i permis, nu
?
Gabitza aoleu ce febra mare are, sanatate multa, sa ne spui ce are. Raducu e ok?
Clara tu cum te mai simti?
M-am hotarat sa nu mai merg anul asta la munca avand in vedere ca mai am niste zilisoare puse deoparte, ei si cum m-am gandit la asta, cum m-am hotarat si ca prin farmec mi-a disparut tot stresul. ma simt asa de bine ca mai belferesc inca o saptamana.
Daca n-ar fi gerul asta cumplit as mai scoate si eu nasul pe-afara, dar sunt multe grade cu minus.
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Mi-e tot mai clar ca maine trebuie sa fac o vizita la un stomatolog, problema e ca mi-e frica de mor. Of, de ce nu e suficienta fiola de algocalmin?!
Anca s-a mai rezolvat cu alergia? Ati scapat de umflaturi?
De pneumonie?
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
NewMami spune:
"La MUlti Ani ! Andra, sa-ti dea Domnul sanatate, fericire, bucurii, si tot ce e mai bun pe lumea asta. Ma bucur ca ai parte de o vacanta frumoasa si relaxanta, o meriti din plin.
La Multi Ani!" Patrick (Florentina)
sa-ti creasca prichindelul mare, sa fie sanatos, fericit, norocos, sa va bucurati de el si micuta printesa.
La Multi Ani, pui mici Stefan si Stephania, cu ocazia zile de nume, sa fiti sanatosi, voinici si fericiti
.
Gabitzam, multa sanatate lui Andrei. Ce i-au spus de la Medlife? Ce este pana la urma?
M-am delectat cu poze frumoase, cu copilasi fericit si super cuminti dupa cate cadouri a lasat Santa pe la ei.
Si la noi continua sa vina .. sper ca ieri s-a terminat in sfarsit ca au venit si nasi, deja ne dau jucariile afara din casa.
Oana(constanta) ma bucur tare mult ca ti-ai facut curaj si ai dat pe la noi. Te inteleg perfect cat iti este de greu fara Paul, si chiar daca Alexandra iti umple ziua, tot nu ajunge. Unde a plecat? Pot sa te ajut cu ceva? V-am admirat frumusete de poze, pe voi dar mai ales pe Alex
. Sa nu o mai recunos - e o printesa, parca e rupta din povesti cu zane. E tare dulce. Imi place ca ai energie si ii oferi cate putin din toate. Baletul chiar ii place, se vede cum enjoy-nuieste - bravo ei. Vroiam sa mergem si noi la ski cu Patrick saptamana asta, dar din pacate dupa Craciun a plouat si a dizolvat orice urma de zapada ... e o baltoaca peste tot
.
Daca mai gasesti putere, intra mai des pe la noi, ne e dor de voi.
Danelutza, waw la cate pregatesti poti pune si pe posta ca nu ma supar, esti tare priceputa. Isabella e o dulce, cu asa o trotineta nici eu n-as mai circula pe jos ![]()
Elisor, hai fa-ti curaj si du-te in vizita la stomatolog, iti garantez eu ca oricum mai bine decat sa te tot chinui asa.
M-am delectat si cu pozel voastre, tare mi-ar fi placut sa primesc si eu o cescuta de ciocolata calda de la cea mai delicata, frumoasa si priceputa bucatareasa. Si ce bucatarie are 
O sa va intalniti cu Alex si Oana daca tot sunt in Poiana?
Noi in pacate nu suntem bine cu alergiile, sambata am mers inapio la doctor, ne-a trecut pe un medicament mai puternic pe baza de steroizi, dar il vad ca nu e bine ... inca ne iasa blandute,e palid, are cearcane, e marait, il vad ca nu se siumte bine. Daca pana marti nu vedem nici o imbunatatire va merge Petrut inapoi si vom vedea.
Eu lucrez si maine si marti, voi pleca de dimineata pana seara ... mai sunt libera din 31 pana pe 5. Vroiam sa plecam undeva la munte, dar cu Patrick asa mi-e frica efectiv, asa ca am renuntat la idee. Ma trezesc noaptea si merg sa verific, sunt deja terorizata ca iar se umfla undeva. Poate totusi eu si Petrut sa mergem pe 31 la chef la niste prieteni. Depinde cum e Patrick pana atunci. Mai dezbatem daca sa mergem sau nu.
Gata va las ca mi-e cam somn, si poate ajung si eu sa dorm ca oamenii macar o noapte.
gabitzam spune:
'neatza buna.
La Medlife i-au zis ca este viroza. Iar de la mucii pe care nu ma mai lasa sa-i curat, s-a infectat/inflamat in gat. Azi e a 5a zi de febra. Am inceput antibioticul si bagam antitermice in continuare.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
La multi ani Andutzy!
La multi ani stefan(puiuti de cornelia,gabitza si andreea) si stefania
gabitzam- sanatate lui andrei! ati scapat de febra?
La multi ani Patrick!
Danelutza- mama mama ai ce roboti.
elisor- ai facut ceva cu maseaua? ai intrebat de internet stiam si de fapt am vazut la cumnatul meu au ceva abonament la vodafone de aprox. 10 euro, dar desi era pe 3G nu stiu de ce se incarcau f greu paginile, poate si din cauza locatiei( eram la socrii in jud. mures zilele trecute). Din aceasta cauza am citit doar ceea ce ati scris si n am raspuns ca nu aveam rabdare cu incarcatul...
laura- multumesc pentru urare, va doresc si voua tot ceea ce este mai bun pentru noul an.
Noi suntem ok in general, eu am o tuse care nu stiu din ce cauza persista si ma apuca asa aiurea in pline sedinta de mor... .
Bia a ajuns acum de catva timp la intrebarile cu ,,de ce,,
Bia: mami de ce e luna pe cer?
R: ca e noapte
Bia: mami de ce e noapte?
R: ca soarele a plecat sa faca nani si drept urmare tb sa mergem si noi la nani
Nu, mami bia nu nani, bia joaca casa(tasa) ei.Azi noapte a adormit dupa miezul noptii iar noi suntem fresh
la lucru.
In cazul in care suntem doar noi acasa sau mai precis cand nu e cu bona dupa amiaza ea nu doarme ca ,, luna nu e ce per mami,, mi am facut o eu ce sa spun...
onixone spune:
Intru repede ca nu prea am timp.Am ramas in urma cu urarile de Sf Stefan, asa ca la multi ani pt copilasii Stefan si Stefania.La multi ani Patrick(florentina).
Daneluta: iti doresc putere de munca si cateva redbull ca sa poti rezista la revelion,
Elisor, de cand am vazut cadourile mi-am dat seama ca nu mai vrei sa gatesti si o pui pe Bianca in locul tau.si ...fugi la dentist.Mai bine suferi 20 minute acolo decat 2 saptamani.
New Mami: multa sanatate si aveti grija de voi, tare neplacut este sa vezi copilul umflat si sa vezi ca nu merg medicamentele.
Gabitzam: eu ii luam mucii cu pompa si era mare tragedie ca nu vroia sa sufle in servetel.Pana intr-o zi cand l-am amenintat ca ori pompa ori servetelul.Si de atunci ii sufla in servetel Cate o data sunt delasatoare si nu ii mai suflu nasul chiar daca il vad infundat.Dar de acum in colo am sa ii suflu fara drept de apel ca uite ce se poate intampla.
gata ..fug
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
gabitzam spune:
Mai, tolomacul asta al meu nu stie sa sufle nasul, daca ai vaziut asa ceva. Cand ii zic sa sufle in servetel el ii trage si mai mult. Numai cand stranuta mai iese cate ceva.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Buna dimineata, asa mai pe la prinz ![]()
Gabitza sanatate multa lui Andrei. Ufff, nu stiam ca de la muci poate face infectie 
Lasa ca invata el sa sufle nasul, si la noi merge greu, dar sufla ca n-are incotro ![]()
NewMami sanatate multa lui Patrick 
Elisor te-ai dus la dentist ? Parerea mea, du-te ca altfel pina dupa sarbatori e cale lunga si nu-i de stat cu durerea de dinti in casa.
Mercedes sanatate multa. Si la noi sint probleme cu somnul de zi, dar cu multe insistente, adoarme ca nu are incotro, dar pina adoarme ea, mie imi trece somnul si ma ridic din pat 
Gata, dispar sa calc o tira, asta cit ma odihnesc 

Elvetia in miniatura
lucas spune:
Gabitzam si Matei este la fel, nu stie sa sufle nasul, dar noi am luat frica si il tinem fortat la batista bebelusului. multa sanatate. antibioticul daca ati inceput musai sa-i dati 5 zile indiferent cum se simte. si incercati in nas cu pivalone.
NewMami multa sanatate, sa speram ca noul medicament isi face efectul.
Androix, Monu am vazut si eu emisiunea cu 8!!! am fost la fel de siderata. dar familia cu 4 copii care face inconjurul americii/lumii nu am inteles foarte bine ati vazut-o? intr-o rulota!! sunt romani by yhe way si traiesc in Franta, au si site, dar uite ca eu nu il mai gasesc acum. cel mai mic dintre copii are citeva luni, sau avea citeva luni ca sunt plecati de mai bine de 1 an.
Danelutza zi si tu ca iti faci pomana ca oricum altceva ..... cum faci ciolanul? acum ma uit la meniuri de revelion. ma tot plimb la culinar, asta cind Matei nu are chef .frece calc. ca m-a innebunit