Copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Salutari!
Am intrat rapid sa vad ce mai faceti, m-a lovit harnicia si mi-e frica sa nu treaca prea repede!

Sanatate lui Andrei, lui Patrick(Newmami, nu vreau sa te sperii dar e periculos sa-l lasati sa doarma nesupravegheat in perioada cu alergia acuta). Multa sanatate tuturor!

Alyssa e mai bine, tuseste putin si inca ii mai curge nasul (stie sa-l sufle singura de cand merge la gradi), ma pregatesc s-o duc la o plimbare afara ca e soare, sper sa nu ii revina boala. Si eu sunt mai bine, mi-a trecut in mare parte "amorteala", mana inca nu-i suta la suta functionala si imi oboseste rapid dar piciorul e ok, ma bucur ca pot sa conduc fara probleme.

Vad ca faceti pregatiri de Revelion...Danelutza, umpic de tupeu nu ti-ar strica, avand in vedere ca vecina-ta are cu carul...spor la treaba!
Noi am fost invitati la vecinii de casa (stam 2 familii in "rezidenta" asta), ne intelegem foarte fain cu ei dar mai au si alti invitati (parintii ei, surori, cumnati, etc) si e cam plicisitor asa ca le dam pas. I-am chemat la noi pe familia prietenei Alyssei, o sa fim 4 adulti si 3 copii, gatesc eu tot si la miezul noptii deschidem usile si ne cuplam si cu vecinii...parca vad ce harababura o sa iasa!
Lucas, eu fac ciolan umplut cu carne, vorba vine il fac...il cumpar de-a gata, se numeste "zampone" si e super gustos!
Meniul va fi cam asa: tagliatelle (taitei latzi) facute de mine cu sos de somon, zampone cu linte, poate o salata de boeuf si ceva aperitive de rontzait in timp ce se fierb macaroanili. Dulciuri nu fac, mancam panettone/pandoro cum zice traditia pe aici...si sampania, bineinteles.

http://www.dropshots.com/teddylyon1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Elisor, sarutmanaaa mult de felicitareee. Nu-mi venea sa cred cand am citit ca e de la tine. Mi-ai facut o surpriza placuta. Sarutmana de urari. Si voua va dorim sa aveti un an excelent si tot ce va doriti voi.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor multumesc de felicitare
O surpriza foarte placuta si neasteptata, numai ca ai uitat sa scrii ceva, adresa expeditorului , aia care se scrie pe plic. Multumesc inca o data din suflet, sarbatori fericite si minunate va dorim si voua

Lucas ciolanul e din ala de care cumpara si Teddy, e gata preparat, doar trebuie pus la fiert, uite cum arata http://images.google.com/images?hl=it&rls=com.microsoft:en-US&resnum=0&q=cotechino&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=image_result_group&resnum=4&ct=title si se prepara alaturi de linte, care cica reprezinta bani multi si se papa la miezul noptii .

Teddy vecina mea vroia si frigarui bagate in ananas, cica ii plac mult sotului ca a mincat la noi de ziua lui Tito, dar in gindul meu am trimis-o la origini . Dar ce-i greu sa cumpere ingredientele si sa le infiga in bete ?
Mai si daca ar fi saraci, as pricepe, dar sotul ei e un domn, ea e brazilianca si probabil acasa la ea nu era obisnuita sa aiba mincare, dulciuri pe masa. Cind a vazut dulciurile si bomboanele pe masa, cica: Isabella nu le maninca pe toate odata ?
doar ca Isabella a fost invata sa aiba totul la vedere si sa ceara cind vrea si mai ales stie ca are voie de dulciuri sa pape dupa ce a mincat, bineinteles si mai stie ca nu are voie sa exagereze, o bombonica, o ciocolatica si gata.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Lucas salata boeuf, am facut la craciun, m-a innebunit Isabella cit a mincat, cica mai vrea, o sa-i fac in ianuarie. Uite cum am facut-o http://good-times.webshots.com/photo/2145642470080132939PTwRvU , pinguiniii bineinteles i-a mincat domnisoara, astia sint foarte buni pentru copii, chiar si cu feliute de piine unse cu brinzica si o feliuta de pastramioara. Si mai fac muschiul asta http://good-times.webshots.com/photo/2824551260080132939KoXEhq , frigarui care pot fi facute din orice si le poti infige si intr-o portocala/gutuie cum am facut in poza asta http://family.webshots.com/photo/2310135240080132939mahaoQ
Ma duc sa ma mai uit pe culinar, ca vad ca nu ma pot conecta si daca mai gasesc ceva iti spun. eu de fapt sint in cautare de retete, ca pe la jumatatea lui ianuarie e ziua sotului.

Aaa... uite ce mai poti face http://www.cookaround.com/yabbse1/showthread.php?t=104903 omuletii de zapada ii poti face, ori cu oua de gaina iar capul pui ou de prepelita, eu voi face cu mozzarela ca n-am vazut oo de prepelita pe aici.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Danelutza sa-ti de-a Dumnezeu sanatate!!
da talentata esti! cita rabdare! mi-au placut tare omuletzii de zapada, sunt super, si frigaruile in ananas stia vecina ce cere! acu pe bune daca nu se pricepe saraca....
ciolanu pare a fi un fel de caltabos la noi, daca se fierbe, numa ca e mai tare ca sa zic asa.
TDI noi nu prea mincam paste.
am mai gasit un site http://mihaela-bunatati-din-bucataria-mea.blogspot.com/2008/11/tort-cu-visine-si-ciocolata.html, talentata doamna, toata stima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara!
Hai c-ati scris cate ceva, eu azi am facut curatenie luna si bec, am profitat ca s-a golit casa pentru cateva ore si am zis sa nu stau degeaba, cand suntem si multi si e si dezordine si mizerie ma apuca depresia.
La dentist n-am apucat sa merg , sper numa' sa nu ma apuce la noapte iarasi pandaliile, dar ceva tot am facut. Am ajuns la cel mai apropiat cabinet de casa si am vazut ca e inchis, asa ca am zis ca e suficient pentru azi, primul pas l-am facut , dar n-am avut pix sa-mi notez nr. pentru urgente.
Poate ajung maine, sarumana mult de incurajari ! Cand voi fi pe scaun imi voi aminti de sustinerea voastra !

Citesc ce-ati crosetat si revin

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Anca imi imaginez ce frustrati sunteti ca nu da inapoi alergia desi bagati la greu medicamente. Chiar nu stiu ce sa-ti spun sa te ajute, in afara de alergia lu' sora-mea la albine nu m-am confruntat niciodata cu asa ceva. Sper sa dea rezultate mai bune noul medicament. Dar din moment ce i-ati scos din alimentatie posibilele chestii alergogene, atunci cum de in continuare se manifesta ca o alergie?. De la medicament n-ar putea fi? Nu stiu, imi dau si eu cu parerea . Dar parca e prea din cale-afara persistenta ei. Sanatate multa si scapati o data de ciufuta asta de alergie ca daca nu o iau la

Gabitza sanatate multa lui Andrei! Hai ca daca ati inceput cu antibioticul e spre bine, ii va ceda febra curand. Raducu e in regula, n-a luat nimic? Ce i-a dat augmentin, zinat...?

Mercedes (as putea sa-ti spun si Gabi, dar imi place mult nickul tau, imi aduce aminte de Contele de Monte Cristo), mersi, intre timp am studiat si eu ofertele si pe-acolo am vazut ca bat si nu stiu daca merita sa dau banii astia si sa ma trezesc ca nu merge ata, eu as vrea mai mult pentru servici si calatorii, dar cum sunt rare si astea nu prea se justifica financiar, desi asa as vrea...mai vedem.
Si noi ne confruntam cu problema somnului de pranz, am ajuns sa trebuiasca sa ne punem unul din noi langa ea, asta nu e chiar rau ca putina odihna nu strica nimanui, dar n-as vrea sa devina obicei.
Bianca mea in stadiul "si ce daca", mai exact a cam dat-o pe obrazniceala . Sanatate multa, fa-te bine pana la sfarsitul anului!

Eu n-am probleme cu Bianca, stie sa-si sufle nasul, am probleme cu Andreas , poate baieteii sunt olecuta mai neindemanatici

Teddy ce fain, inseamna ca daca vreodata aveti chef de petrecareala numai deschideti usile si va cuplati cu vecinii. Usile astea se pot deschide fara un anunt in prealabil ? Ti-am ramas datoare cu un raspuns, am omis pe moment, fericita ca mi-ai dat adresa, a mea o gasesti la contacte pe contul comun, for future
N-am inteles de la ce ai amorteala asta in membre? Atentie mare ca pot fi niste simptome ale unor boli nasoale, sper ca te vizitezi cu doctorul.

Beatrice ma bucur ca mi-a iesit surpriza, doar nu credeai ca m-am suparat, nu?

Daniela cand te vad cate faci imi vine sa ma ascund intr-un coltisor si sa stau pitita pana iti trece tie cheful, nu de alta dar mi-e rusine. Ma intreb daca nu venea mami eu ce puneam pe masa mai special ca in ultimii ani cu greu ma mobilizez sa mai fac ceva, inainte sa am copiii aveam un entuziasm si-o dorinta sa fac mereu ceva nou, sa surprind, ca sa spun asa, acum am ajuns o codasa rau de tot. Nu stiu daca ma mai vindec vreodata de lene
Pai n-am scris adresa mea c-am vrut sa experimentez sa vad dac-ajunge (a mea e la contacte in contul comun)
Atata am invartit mesajele intre ele ca sa fac rost de adrese

Fran ai priomis poze azi...

Clara cum mai sunteti? Nelia tot pe la petreceri? Lili ati scapat de bube?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, pina la urma tot a ajuns Andrei cu Costi la pediatra lui azi, ca tot cu febra este si acum. I-a schimbat medicatia, i-a dat Zinnat plus alte chestii, ca cica se aude un murmur slab la un plaman.

Am pus pe Dropshots cateva pozici cu Raducu, vedeti www.dropshots.com/gabitzam4#date/2008-12-28" target="_blank">aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Anca uitasem sa-ti spun ca am primit astazi felicitarea de la voi, multumesc frumos in numele intregii gasti! A fost o surpriza foarte frumoasa tocmai ca l-a avut pe Patrick mesager, apreciez "handmade"-ul lui Petrut!

Mergi la inceput

Elisor daca-mi dai contul, gasesc adresa , ca eu sint cred printre putinele persoane care nu stiu parola la cont

Elvetia in miniatura

Mergi la inceput