Copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 16
elisor spune:
Ca bine spui Lili...
LA MULTI ANI
Patrick al Florentinei!
Sa cresti mare si destept ca frumos te-au facut parintii!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
andutzy spune:
BUna seara!
Saru'mana de urarile de ziua mea! fete dragutze ca intotdeauna! Multumesc Bea si pt mesajul de pe mess!
am avut noroc si lui D i-a trecut urechea aporape in aceeasi zi, nu a mai facut febra si pe nurofen nici nu l-a mai durut. Deci nu cred ca a fost otita, a fost doar ceva inflamatoriu, cum a banuit si padiatra.
Ziua de ieri a fost taare frumoasa, seara am facut karaoke in restaurant, am mancat de am spart de nu ma mai incap blugii, ne-am distrat, am facut si poze, o sa vi le arat cand ajungem maine acasa. Azi am facut o plimbare luuuunga prin frig, am fost la izvoare, dar a fost tare placut. Ma oftic ca aici nu este zapada, culmea, peste tot este, numai aici, la munte nu este...
.Patronii hotelului(Grig Chiroiu din serialul Trasniti in NATO de pe Prima TV) ne-au oferit niste zile pline de surprize, in ajun au venit colindatorii si au oferit pungi cu cadouri personalizate pt copii, ieri Karaoke, mie mi-au facut un mic cadou de ziua mea si tot asa...super frumos...asa turism...mai DA!
Cam atata din Olanesti, de maine dupa amiaza venim acasa si va mai scriu de acolo.
LA MULTI ANI tuturor Stefanilor si Stefanitelor!
LA MULTI ANI Patrick al Florentinei, ieri a fost si ziua lui!Gabitza, sanatate lui Andrei!
Oana, bine ai revenit printre noi!
Eu am citit in diagonala si de aceea nu apuc sa raspund la toata lumea.
Pupici tuturor!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
TRICOTAJELE MELE
patriciaRO spune:
Stefan, Stefania
si tuturor ce-si serbeaza ziua de nume.
Andra, pai chiar ca asa tot turism sa faci, fff cool ca v-ati distrat. Imi place genul asta de activitati.
Oana, bai, ce tareee ca e zapada la munte. Fff frumos. Imi place de numa. La noi e tareee frig si fara zapada.
Ieri am dus-o si noi pe sor-mea care a venit din RO la noi, ba prin gradini ale palatelor regale, ba la gradina botanica, apoi seara in TIVOLI, parcul mare de distractii. Cine vrea sa vada parcul luminat, seara, aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/72/26_Decembrie
Beatrice, mamic de Alex pifos
elisor spune:
Bea vazut pozele, ce frumos e noaptea cu atatea luminite, n-ai cum sa nu simti spiritul sarbatorilor...arati bestial de bine, ca o scolarita, e super sa ai un asemenea servici prin si in miscare. Eu deja m-am saturat de zapada si frig, mi-a ajuns pentru iarna asta. Vacanta placuta soreil tale in continuare, pana cand sta?
Andra bine ca s-a rezolvat urechiusa lui D si v-ati putut distra. Daca se poate spune cat v-a costat sejurul, adica ati stat si ati platit cat (masa si cazarea ma intereseaza)?
Andreas si-a parolat laptopul si asta ma enerveaza (pot intra dar numai cu acordul lui
), dar dupa ce-i pleaca bunicii rezolvam si chestia sta. Problema care o avem cu laptopul e ca a fost cumparat din Olanda si a venit cu softul in olandeza. De cateva zile Dan cauta solutii sa poata pune vista in engleza, nici macar XP nu se poate pune. Sper sa-l bunghim cumva pe engleza ca altfel e foarte frustrant. Eu aveam la servici in romana si mi-era tare peste mana.
Si acum o intrebare pentru cine are internet wireless (Laura stiam ca are) cat costa un abonament si care operator ar fi mai rentabil?
Andreas (17.08.1998)
Danelutza spune:
... 'neata sau buna ziua si o cafeluta ca sa va treziti 

Beatrice dar ce surioara sexy ai... 

Andutzy foarte frumos v-ati distrat , nu mai conteaza ca nu a fost zapada ![]()

Elvetia in miniatura
elisor spune:
Neazta mai pe la pranz!
Daniela mersi de cafeluta, chiar ma bucur ca am gasit-o facuta
, ma simt de parca as fi chefuit toata noaptea, cu o durere de cap, o vaga
si o lipsa acuta de chef, dar maine merg la servici asa ca vreau nu vreau tre' sa ma montez si cum altfel decat cu o portie de calcat rufe.
Da' ce mult s-a mai scris pe-aici ![]()
Andreas (17.08.1998)
monu spune:
ola, am o leneeeee. diseara vin socrii mancare nexam. maine mergem la munca chef nexam. copiii stau acasa, mofturi cat cuprinde si mai fac si cu schimbul. o zi alexia, o zi antonia si tot asa. azi noapte nu am avut somn si m-am siderat cum poate o mami sa se descruce cu 8 si eu nu cu 2. era pe travel o emisiune cu o fam cu 8 copii. si mi-a venit ideea. la vara vreau sa duc copiii la disney. geniu nu? :))
Androix spune:
Monuuuu! Jon & Kate + 8, frate sunt fan! Deci nu ca are 8 unu dupa altul, ci doua gemene de 6 ani si sextupleti de 3 ani, au ajuns acum in zilele noastre ca erau de vreo 2 cand au inceput serialul. Si eu "ma siderez" adesea uitandu-ma la femeia aia.
Hohoho, iata mai apar si io!
Am deskis toate linkurile de poze, asteapta sa ma delectez cu ele dupa ce trimit mesajul asta.
Multumim pentru urarile de sf. Stefan si Elisor multumesc de telefon! Sper ca ati petrecut frumos de craciun si linistit. Dupa atata mancare mi-am propus o cura de salata ... de boef 
Ma duc sa vad poze si poate mai revin daca ma lasa micii teroristi.
Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Offf, iar are Andrei 39.5, se duce taica-su cu el la urgente la Medlife.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
Gabitza sanatate multa lui Andrei 
Monule lasa ca eu nu ma descurc cu una
. Ma gindesc la mama cu 8 copii, vai de copilaria celui mai mare 
Elisor ce-ti face maseaua, ti-a trecut durerea ? 
Haideti sa va povestesc de Isabella. De ceva vreme nu ne mai lasa sa-i spunem Isabella, cica ea e signorina, eu signora mama, iar tat'su signor Tito
. Aseara o intreaba Tito, "Isabella, Adriana ce este " (Adriana fiind vecina noastra), la care Isabella "e una signora, penso"
, ceea ce ne-a facut sa ne dam seama ca gindeste precum noi, ca si noi gindim ca nu e o duamna
.
Acum sa va spun si de ce: ne spune sa facem revelionul impreuna, cica mai vine o familie care au fetita in aceeasi grupa cu Isabella. Am spus, bine, facem impreuna. Vine tipa acum doua zile si ma intreaba ce pregatesc eu de mincare, incep: muschi umplut cu fructe/ca mincase si ea si ea placut, un fel de ciorbica cu tortellini. La care ea, pai nu faci si linte cum ai facut anul trecut ? Spun, bine fac si din asta. Pai lipseste piciorul ala de porc, care se face alaturi de linte. A ramas sa-l cumparam tot noi. Se uita la saratelele care le-am facut pentru craciun si a batut un apropo, ca, cum se fac, i-am spus ca am facut eu o pasta speciala, ca nu se gaseste de cumparat. Cica, dar linga muschi ce punem, i-am spus: cartofi la cuptor. La care ea: si cum se fac cartofii la cuptor
? Deci, concluzion, a ramas sa fac eu tot. Aveam in plan si niste prajituri cu crema de vanilie, dar alea le las acasa, asta daca mai apuc sa fac
. Si cum se spune la noi la romani: o data vede nasul puta finei, ei n-au vazut-o pe a mea, dar nici de alt an nu ma mai pupa de musteriu. Deja am planificat revelionul pentru anul viitor, mergem la Roma 
Aaa, uitam sa spun, ca intre timp a mai invitat o familie, deci sint 8 adulti si cred ca toti atitia copii 
Gata, dispar ca v-am facut capul calendar

Elvetia in miniatura