Copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 15
lucas spune:
LA multi ani de sf Stefan
am ratat urarile de craciun pentu ca din 24 dimineata suntem la Breaza.
si am tot bucatarit. ar fi fost mai bine sa ajungem in 23 seara dar tati a venit la ora 21.30, cit am mai stat in aeroport asa ca am plecat in 24 dimineata.
am vazut asa poze frumoase!!! elisor superb bradul!! l=am admirat tare! am vazut o gospodina foarte reusita, peste 2-3 ani nu mai ai ce cauta in bucatarie, uau ce ochi avea andreas la laptop!!!
gabitzam super baieti! sa va traiasca, raducu e o dulceata si imbracat in rosu ii sta super.
Gusta da ai multa rabdare!! super oras.
TDI mi-a placut pisica!!
Danelutza e chiar trotineta? si merge cu ea? super!! bravo ei.
ieri am incercat sa ajungem la Sinaia!!! ingrozitor, am facut 2 ore de la breaza la Sinaia, si sunt citiva km, de mers. ingrozitor de aglomerat, azi plecam la Bucuresti, adica acusica, sa se scoale baietii si gata, nu mai am rabdare, nici nu ne putem misca si aici nu a nins, dar si aici foarte aglomerat.
gabitzam spune:
La multi ani baiatului meu Andrei-Stefan, frumosului blond Stefan de Cornelia, si la multi ani flacaului de Androix, Filip-Stefan 
Andrei vad ca a scapat de febra, aseara cred ca a fost "varful", sper sa nu-l mai ia. Dar nu mai reusesc sa-i scot mucii cu batista bebelusului, racneste, urla, fuge prin toata casa. Si e groaznic de mucos, nu stiu ce sa-i mai fac.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
elisor spune:
La multi ani Gabitza si Androix pentru flacaii vostri, ANDREI-STEFAN si FILIP-STEFAN!
Mi-a iesit complet din minte al doilea prenume.
Gabitza sanatate lui Andrei si sa nu i-o paseze lui Raducu!
Lucas
fac acelasi brad de cativa ani, vreo 5-6 cred, in realitate e mai frumos decat in poze, de la an la an se reduc si podoabele din cauza de maini neatente, poate reusesc sa schimb culoarea la anul, acum am zis pas ca e criza ![]()
La noi e zapada multa dar cred ca se ajunge tare greu de pe DN1. Nu ne arati poze cu Matei?
Distractie placuta Nelia!
Sanatate copilasilor si parintilor bolnaviori!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
www.dropshots.com/elisibia3#date/2008-12-26/18:23:47" target="_blank">Aici e prima ei prajiturica
Andreas (17.08.1998)
sufletzica spune:
La multi ani Stefaneilor !Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!
Multumim de comentarii si vizionari.Asa de mult imi place sa va citesc comentariile....ce placere, cum zice fi'mea!
Care s-a facut o figura...scoate niste texte din ea...Cand o sun de la servici imi zice"mami, vine seara, trebuie sa vii acasa." si daca o intreb ce face imi raspune" ce fac eu? Ce faci tu? e seara, de ce nu vii acasa?"
Cu David, Elisor,Sara se poarta mai frumos.Dar tot nu accepta sa stau doar cu el.Variantele acceptate sunt:ori doar cu ea ori cu amandoi.
Dar are si accese de dragoste, de cele mai multe ori cand este bolnava :)
Va pupacesc
Adela, Sara si David
mygirl spune:
LA MULTI ANI STEFAN! Al Corneliei, al Gabitzei si al lui Androix- felicitari mamicilor pentru asa baieti reusiti, unu mai frumos ca altul, de destepti nu mai spun, cuminiti...las la aprecierea voastra
Sarbatori fericite si cat mai linitite alaturi de familiile voastre!Sper ca v-a adus Mosul tot ce v-ati dorit, si din cate poze am reusit sa vad chiar cred ca mosul s-a intrecut pe el anul asta.
Am lipsit mult de aici, v-am simtit foarte mult lipsa, am mai citit din cand in cand dar pur si simplu nu am avut pana acum starea necesara ca sa scriu cate ceva despre noi. Sotzul a plecat inainte de sarbatori pentru o perioada f lunga, 1 an, si foarte departe asa ca nu am simtit nimic din spiritul sarbatorilor. Acum sunt cu socrii si cu Alex la munte si incerc sa-mi ocup timpul cat mai mult ca sa treaca mai repede. Am vazut ca Alexandrei ii place miscarea si am profitat de asta, toata ziua alerg cu ea pe la diverse activitati. Aici la munte dat-o la ski si la patinaj, ne-am pus sub brad patine ca sa continuam miscarea si acasa.
Am reinceput sa pun poze in albumul de pe dropshots, asa ca dc vreti sa ne vedeti ne gasiti pe www.dropshots.com/oanarules2
Mii de scuze ca nu sunt consecventa, ca nu raspund fiecareia in parte, ca nu prea fac comentarii la poze, dar sa stiti ca va citesc, ma bucur la fiecare album de-al vostru. Trec printr-o perioada mai grea si pana ma obisnuiesc cu asta stau mai la o parte ca sa nu va molipsesc si pe voi.
Va pup si multa sanatate va doresc, sa aveti un final de an reusit si sa incepeti anul 2009 cu zambetul pe buze!
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Danelutza spune:
La multi ani, Stefan al Gabitzei, Stefan al lui Androix, Stefan al Corneliei !
Elisor multumesc de comentariile la poze 

Fetelor, fiica'mea ma innebuneste cu pianina, cinta toata ziua iar pe tat'su il pune sa danseze
. I-a adus mosul si o valiza tip rucsac, pe care o cara toata ziua dupa ea, iar de cind cu trotineta, drumul de la camera ei pina in camera de zi, il face doar cu mijlocul de transport, nu-i mai place sa vina fara roti ![]()
Gabitza sanatate multa lui Andrei. Vad ca si Isabella a inceput din nou sa tuseasca 
Mygirl sper ca sfirsitul de an sa-ti aduca multe bucurii. Daca te putem ajuta cu ceva, macar o vorba buna, nu ezita sa scrii. 

Elvetia in miniatura
elisor spune:
Daniela ma cocosez de ras 
ce combinatii de cadouri i-ati facut Isabelei, parc-o si vad trotinand prin toata casa si pe Tito dand din buric 
Oana welcome back! Te inteleg ca ti-este greu fara Paul, va admir pe amandoi ca faceti acest sacrificiu si va doresc sa percepeti cat mai mica distanta, sa treaca timpul pentru voi cat mai repede si sa se finalizeze cu asteptarea materiala promisa. M-am uitat la pozele voastra si la un moment dat Bianca trecea pe langa mine si v-a recunoscut, am ramas surprinsa cand mi-a spus "uite, ele sunt Alexandra si cu Oana!"
Cum ai reusit s-o inveti pe Alex sa patineze ca mie mi se pare tare greu dupa experienta de azi.
Hai ca va sun!
Am fost la patinoar si ce credeti c-am facut cand am ajuns acasa? Am tras un pui de somn. Se vede ca am imbatranit, ma resimt in toate oscioarele, am facut si cateva vanatai si-o julitura ca am cazut cu Bianca. Important e ca ei i-a placut foarte mult dar nu cred ca mai repet figura in iarna asta, am zis ca intai o pun pe role.
Andreas (17.08.1998)
Ada_74 spune:
LA MULTI ANI! SARBATORI FERICITE, cu liniste in case, pace in suflet si multa, multa sanatate!
La multi ani si celor trei Stefanuti ai nostri! Sa fiti sanatosi si sa le aduceti patintilor numai bucurii!
La multi ani Andra!!
Si nu in ultimul rand, La multi ani Patrick (Florentina)! Cu scuze ca nu mai tin minte exact in ce zi, dar stiu sigur ca era o zi de Craciun.
Lili
gabitzam spune:
Laura, multumesc pentru felicitare in numele lui Andrei! Te pupam pe tine si pe fete.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla