Copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fran si eu sunt curioasa cum va reactiona Bianca la patinoar ca avem in plan maine prima incursiune, dar ma astept la ceva asemanator, cred ca le e greu micutilor sa reziste prea mult pe patine. Mno, atunci pe luni te asteptam cu poze. La noi Andreas a primit patine iar eu voi merge tot cu vechiturile de acum o suta de ani.

Eu am avut o crunta durere de masea azi noapte, in momentele in care ma lasa atipeam si visam ca sunt pe scaun la dentist, cand ma apuca iar durerea vedeam ca sunt tot in pat, vai mie, sper sa ma lase pana dupa sarbatori cand trebuie obigat sa ajung la un doctor.

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ho, ho, ho, ho, aparui si eu ... frumoasa, sanatoasa si mai ales...

A venit si la noi mosul cu multe cadouri pentru domnisoara Isabella, am pus si poze in album, bineinteles ca n-am reusit sa fac prea multe, ca ma enerveaza rau aparatul asta, care nu face poze bune, daca nu are lumina de la soare
Stam cumintei acasa, ieri am fost la biserica unde ne-am intilnit cu mosul, dar n-am luat aparatul sa fac macar o poza neclara, apoi am stat acasa toata dupa amiaza. Astazi tot asa, mincat, baut, dormit si uitat pe geam, ca ne-am trezit cu o zapada minunata, care intre timp s-a cam topit

Am vazut toate pozicile, pe unde s-a putut am facut comentarii la fata locului. Iar acum va tuc dulce, dulce, ca tocmai am papat un fursec si dispar

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

La multi ani ANDRA! Sa fii sanatoasa si iubita. Sa ai parte de sarbatori fericite alaturi de cei dragi. Distractie placuta la munte.

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani, Andutzy!

Astazi se sarbatoreste aici Sf.Stefan, deci Stefaneilor nostri eu le urez toate cele bune si la multi ani!

A venit Moshul si la noi, Alyssa a fost vizibil emotionata desi nu l-a vazut ca a sunat la usha, a lasat cadourile si a plecat...a mai venit odata ca uitase de-un pachet (tzuica romaneasca e tare si italienii nu-s obisnuiti, deh). Ieri si azi a avut surpriza sa constate ca Moshul a lasat si alte cadouri pentru ea la neamuri si prieteni si deja a devenit experta la desfacut pachete! Moshul a fost darnic si cu noi astia mai mari, e primul Craciun al lui sotzer ca boss si i-au sosit o gramada de pachete de la colaboratori (bauturi in principal), cred ca putem s-o tzinem tot intr-o veselie de acu' inainte!
Ma duc sa bag un digestiv ca am mancat ca un purcel zilele astea, ma rostogolesc de-a dreptul! Sper sa reusesc sa incarc si niste poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Andutzy !
Sanatate, fericire, bucurii si mai ales liniste si pace iti doresc !
Sa ai o zi minunata asa cum iti doresti !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Andutzy !

Cornelia

Mergi la inceput

Am pus cateva poze www.dropshots.com/teddylyon1#date/2008-12-19/20:52:53" target="_blank">aici, avem putine ca merge prost aparatul. Puteti sa admirat in sfarsit pisica Marie facuta de mainile Aurasei!

Mergi la inceput

Danelutza, ce rapida ai fost! Mersi de comentarii!

Mergi la inceput

Daniela ma innebunesti cu bucatele tale , arata atat de bine, maine poate ma indemn si eu sa produc ceva apetisant. Nimic n-am facut de Craciunul asta, mami singura s-a ocupat de sarmale, salata bouef, ciorba de perisoare, ba mint, am produs azi in colaborare cu Bianca (o sa va pun maine poze) un chec-prajitura si nu mi-a iesit si e atat de simplu...dar sa revin la pozele tale. Manutele tale asa cum sunt de bolnavioare, mai sunt?, fac minuni, il rasfeti pe Tito . Am vazut ca i-a adus Isabellei o trotineta, sa ajunmga mai repede la gradi, nu ? O multime de bluzite si mult visata orga/pianina...voi va spuneti batranei si cand colo i-a uite ce sexy cadouri va faceti

Teddy vazut si pozele voastre, ai o pisicuta dulce foc si nu la pulover ma refer desi e dulce si-aia. Spune drept nu e pustie casa cand Aly doarme? Noi asa simtim cand Bianca slofaneste si Andreas e plecat. Dar poze cu bunatati n-ai facut?

Ai mei merg maine la mosie, din casa ce-au lasat-o acum sunt doar ruine , iar noi avem in plan un patinoar

Mergi la inceput

La multi ani STEFAN, puiut de Cornelia!
La multi ani celor care poarta numele Stefan, Stefania, Stefana!

Daniela, Anca, Gabitza, Beatrice si MamaJipa sarumana de vizionarea pozelor si de comentarii

Sufletzica am vazut si pozele cu prichindeii tai, ce cretofolina dragalasa ai, e mortala la serbare stand picior peste picior...cum se inteleg fratii? Sttiu ca spuneai la un moment dat ceva de atitudinea Sarei fara de David.
Legat de indemnizatia pentru mamici am vazut zilele trecute la stiri ca nu mai e sigura varianta cu 85 % ci mai degraba ceva de nu mai mult de 3 salarii la nivelul salariului mediu pe economie, cam asta am inteles eu, dar se poate sa nufie ultima varianta.

Noapte buna!

Mergi la inceput