Copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletzica spune:

Sarbatori fericite si de la noi, daca va mai aduceti aminte de noi...
Am lipsit mult, stiu, dar motivat : vreo juma de luna din noiembrie am stat in spital cu piticii, apoi am avut de munca ca la balamuc pt ca a plecat cineva de la servici si am ramas cu sarcinile corespunzatoare la 2 job-uri iar acum , cand am intrat in concediu, s-au imbolnavit iar copiii...sper sa nu ajungemn iar, Doamne fereste, in spital...
am pus poze noi cu piticii, daca vreti sa ii mai vedeti
http://www.dropshots.com/adelasimionescu#date/2008-11
de la serbare
http://www.dropshots.com/adelasimionescu#date/2008-12
astazi nu prea mi-a ars de poze, fiind amandoi atat de bolnavi...poate maine.
va pup si va urez din nou un Craciun fericit si un an nou mai bun!

p.s Gabitza, tu stii ceva de legea asta a mamelor cu cresterea indemnizatiei? se va pune sau nu in aplicare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Ho!, Ho!, HO! Dupa cate vad eu toti copii au fost nu cuminti, ci foarte cuminti daca ne luam dupa cadourile de sub brad …

Danelutza, multumesc frumos ptr. felicitarea electronia, m-am bucurat mult cand am gasit-o. Iar urarile frumoase mi-au infrumusetat ziua.

Elisor, pana la urma tot s-a rupt legatura, macar ma bucur ca am reusit sa schimbam cateva cuvinte. Sper ca s-au mai linistit cei mici si ati avut o seara linistita. Patrick dupa ce a venit de afara, a fost al copil. Cred ca a fost tare sacait si ptr. ca n-a mai iesit de mult pe nicaieri din cauza boli. Oricum ieri toata ziua si azi de dimineata ne-a mancat sufletelul, cred ca o face intentionat sa ma gandesc cu drag la ziua de luni cand ma intorc la munca .
Waw, dar ce de cadouri, dupa cate au primit de la Mos, eu cred ca sunt copii foarte cuminti – altfel nu-mi explic cum era asa de plin sub brad.

Laura, am incercat sa sun si la tine, m-am conversant cu Bianca, care e tare politicoasa, si are un glas deosebit.

Multumesc pentru urarirle frumoase de pe dropshots, va dorim si noi asemenea, Clara, Elisor, Danelutza, Oana din Constanta.

Oana din Constanta, m-am bucurat cand am gasit cele cateva randuri de la voi. M-as bucura tare mult daca ne-ai mai scrie, ce mai faceti? Ce mai face Alex, noroc cu Eli, ca am mai vazut-o in poze, a crescut mult si s-a facut domnisorica frumoasa.

Gabitzam, am impresia ca Andrei e baiatul lui tati, iar Raduca e flebetea ta . Bebe Raduca e o bomboana de copil – imi vine sa-i mananc obrajiorii, iar ochiosorii ii rad tot timpul.

Clara, ma bucur ca ti-ai mai revenit si te simti mai bine. Dai cu vin rosu fiert cu scortisoara – ajuta pentru tot si toate .

Lili, voi sunteti mai bine? Cum se Sergiu doar cu tine si Iulia? Sper sa auzim numai vesti bune de la voi, Santa sa fi adus in casa voastra pe tati inapoi, fericire si bucurii.

Cornelia, sa-ti traiasca copilasii, sunt tare frumosi – piu, m-am tot mirat cat au crescut ..

A tot venit si la noi Santa, de fapt de azi dimineata tot vine … de la unu si altu …
http://www.dropshots.com/newmami2005#date

Gata va las caci ma invita fiul sa ne jucam impreuna un game. Sarbatori Fericite si imbelsugate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Sarbatori fericite !
La Multi Ani Andra !
Noi am pus lapte si praji pt Mos si morcov pt.Rudolf si Iepu a fost mai impresionata ca au mancat ce le-am lasat decat de cadouri...:)
De fapt intai s-a minunat juma' de ora si a analizat resturile de morcov de pe jos-ca asa manaca renii, mai dau si pe jos :)-si dupa aia a fost de acord sa deschida cadourile.
Azi dimineata intreba daca o fi venit iar Mosu...
Nelia-am zis "reprimire" pentru ca nu mai scrisesem de cateva luni bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Sarbatori Fericite si poate va este dor de noi am pus cateva poze

http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1

vizionare placuta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Gusta, ma bucur tare mult sa va vad pozele. Sunteti f frumoase iar aranjamentele de Craciun deosebite.

Loreen, Aurasa saru mana de urari. Va dorim tot binele din lume.

Noi am fost plecati dupa fete am stat si pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Chiar ca sunt foarte cuminti copiii nostri dupa cate cadouri au primit . Eu am zis ca e ultimul an cand ia teapa mosul .

Gusta, ce "orasel" frumos aveti voi acolo!

Sufletzica, multa sanatate puiutilor!

Fran, si la noi a gustat mosul din cozonac, dar la Rudolf nu ne-am gandit .

Gabitza, ce dulci sunt baietii! Eu nu inteleg cum poti tu sa tii casa frumoasa si aranjata mereu (se vede din poze ) si ai timp si de net si pui mereu poze noi. O spun admirativ, sa stii, ca eu sunt o imprastiata si nu fac mai nimic dar nu am niciodata timp .

Newmami, vad ca si Patrick tot primeste cadouri . Iar bradul vostru este superb. De ce or fi brazii autohtoni asa de prapaditi, nu stiu. Adica imi pareau frumosi , dar nu suporta comparatie cu cei de peste mari si tari.

Eli, sunt convinsa ca Bianca a fost intr-adevar cuminte si merita toate cadourile primite. Ce bucurie pe ea!

Olga, esti bine?

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Sa vedeti ce buni dansatori suntem :
http://elfyourself.jibjab.com/view/geRklkRYMCqgTtjnxyiW

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA NULTI ANI ANDRA!
Sa ai o viata ferita de necazuri, cu multa sanatate si noroc si un sac plin de bucurii, ca tot suntem in spiritul Craciunului!

Marilena ma bucur mult ca ai pus poze, ti-am admirat frumosul orasel, de basm, de vis, se vede cat suflet si daruire ai pus, iar Marutul tau pe zi ce trece e o domnisoara tot mai frumoasa, are un par de mor, toata ziua mi-as petrece-o pieptanadu-i buclele. Tati cred ca e foarte mandru de ea.

Cornelia foarte fain dansul vostru, m-am distrat la nebunie , mi-am pus de cateva ori filmuletul, sunteti grozavi!

Anca daca era dupa noi parintii probabil nici jumatate de cadouri nu erau sub brad, dar stii cum sunt bunicii (mai ales cand au bani mai multi decat parintii ), cel mai in extaz a fost Andreas c-a primit laptop, si-a pus parola sa nu umblu cand vreau eu (dar las'ca pleaca bunicii si intra el pe mana mea, ii arat eu numai laptop, daca-si imagineaza ca va fi singurul beneficiar ). Aseara pana la urma Andreas a furat niste scatoalce la fund ca prea mi-a facut nervii prastie, azi au iesit afara (ninge!!!) si sper sa-si consume energia pentru intreaga zi.

Fran cum ma asteptam, Iepu e foarte atenta la detalii asa ca nu putea sa nu studieze problema cu morcovii, cred si eu c-a impresionat-o mai mult decat cadourile, e ceva, sa-ti intre Rudolf in casa si sa pape ce i-ai lasat. O idee buna ati avut! daca nu uit ti-o imprumut si eu la anul ! Dar poze?

Sufletzica imi pare rau ca te confrunti cu atatea probleme mai ales sanatatea copilasilor, le doresc sanatate multa sa nu ajungi cu ei la spital!

Merg sa bag ochiul pe la pozele Ancai si la Sufletzica si daca-mi trece durerea de masea poate scot si eu nasul afara. Ninge ca-n povesti...

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vizionat si eu poze de Craciun, ale lui Elisor, Gusta, Sufletzica, Cornelia, NewMami. O incantare!

Noi suntem cu Andrei cu febra de 2 zile si ultra mucos.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Elisor-n-am mai pus poze de o gramada de timp, dar o sa-mi iau revansa luni de la serviciu
Am fost la patinaj, la oraselul lui Mos Craciun in spate la Palatul copiilor. Si eu si Iepu am primit patine de la Mosu'. Ea era ferm convinsa ca tot ce-i lipseste ca sa faca piruete pe gheata sunt patinele :) In fine, am facut 2 ture cu ea (adica am impins-o eu din spate) si nu a mai dus...adica nu-si mai putea tine nici picioarele drepte, imi punea mie piedica involuntar. Am zis sa facem o pauza si a inceput sa scartzie ca vrea acasa, nu mai vrea la patinaj, nu mai vine etc... In fine, acasa am laudat-o la bunici ce bine merge si parca-parca a inceput sa creada si ea :) .Cand am plecat de acolo a zis ca "mami a patinat, Pat(r)icia nu stie"...

Mergi la inceput