Copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Craciun fericit !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!!!

Nelia, parca stiam eu ca tu faci maioneza cu ou fiert. Bineinteles ca nu mi-a iesit . Mi-a "reparat-o" mama cu greu si a pus in ea de toate: mustar, smantana si pana la urma amidon. A iesit oarecum mancabila .

Am pus aici http://picasaweb.google.ro/cornelianis/2008Decembrie# cateva poze. Sunt si cu Stefan bubos si cu ochiul vanat (a cazut ieri cu ochiul intr-o treapta).

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Cornelia, cat e de frumoasa Maria! Si ce brad superb ati avut si Mosul foarte darnic Pupam nazdravanul blond

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Craciun fericit mamici si pitici!
Mno, eu nu ma simt bine nici acum, vineri aveam 39.6 temperatura cand am ajuns acasa, am plecat cu un handicap de muuuuulte ore la pregatiri dar am reusit sa fac cele cateva chestii pe care am vrut sa le fac (sarmale mi-a adus mama).
Am avut o zi placuta, cu parintii langa noi acasa, acush vreau sa ma bag la patuc ca sunt obosita.

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna seara! LA MULTI ANI!
Va scriu din Olanesti, stam intr-un hotelas superb, camera noastra e de fapt un duplex cu scarita interioara, care are 2 paturi matrimoniale+o canapea extensibila si marea mea bucurie, 2 televizoare, dar din pacate zilele astea nu gasesti mai nimic frumos pe tv...
Cel mai nasol este insa ca Dragos de azi noapte se plange de o ureke, azi a facut si febra si ce este ciudat e ca ii frige doar urekea dureroasa, in cealalta ureke nu are mai mult de 37.2. Il tin pe antitermice dar este marait si nu prea mananca. Colac peste pupaza si Horia e super necajit ca ii sparge al doilea canin si plange din orice, nu prea mananca de nu stiu daca il ia si pe el vreo viroza sau este doar de la dinti.
In rest, vremea este ok(sau cel putin asa vad pe geam) ca nu putem iesi cu Dragos in starea asta. Mancarea este buna, conditiile cum va ziceam sunt faine, ma bucur ca am ales varianta asta.
V adoresc in continuare sarbatori vesele si sper sa ma intru pe net zilele astea.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

TRICOTAJELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa va pun si eu niste poze, credeati ca ati scapat?

Deci, Craciunul nostru in imagini

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Craciun fericit si de la noi pentru voi si familiile voastre! Sper ca ati fost cuminti si v-a implinit mosu toate dorintele!

Clara sanatate multa, stai in pat si baga pilule-n tine sa te faci bine cat mai repede

Andra imi pare rau ca Dragos e bolnavior tocmai acum cand sunteti si voi linistiti si intr-un loc atat de placut, sper sa reusesti sa-l pui pe picioare fara probleme, desi se pare ca-i otita, poate n-ar fi rau sa apelezi la un doctor. In orice caz distractie placuta, in masura in care se poaet avand in vedere starea lui Dragos, caruia ii doresc multa sanatate! Sa faceti poze multe!

Lili multumesc mult de telefon si urari! Sa aveti parte si voi de sarbatori fericite si sper sa va aduca, pe langa multele cadouri, liniste in suflet si speranta ca totul se va rezolva intr-un fel sau altul! Pup copilasii cu bubite si mamica cu buboaie !

Anca sarumana de telefon! Aceleasi ganduri bune vi le dorim si noi! Dupa cum ai observat finalul s-a intrerupt, bine ca am reusit sa inchegam cateva vorbe. Foarte frumoasa felicitarea de pe dropshots, opera lui Petrut, ca de obicei!

Laura sarumana de mesaj ! Sper ca esti/sunteti bine, aceleasi ganduri bune si voua vi le doresc!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Sa aveti parte de un Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri si realizari.

Mergi la inceput

Am vazut pozele lui Aurasa (Bibosel) cu copiii la Ritz, ale Gabitzei, tare dulce micul craciunel, i-am vazut si dintisorul , Andrei cred c-a fost mai curios sa guste din ciocolata si pe urma cadourile , mi-a placut tare mult poza unde raducu a cazut frant si doarme langa tati, ale Corneliei, minunati copii ai, nu i-am mai vazut demult, Maria s-a facut o domnisoara, ca frumoasa e de cand o stiu, iar Stefan e un dulce cu bretonul dat de pe frunte si imbracat ca un dandy...

Pun si eu pozele de la gasirea cadourilor sub brad...acusica.

OlgaT cum mai sunteti voi fetele? S-a mai linistit Sophia?

Petrecere frumoasa tuturor acasa sau anywhere!

Mergi la inceput

A venit si la noi mosul www.dropshots.com/elisibia3#date/2008-12-24/15:39:04" target="_blank">aici

Mergi la inceput