Copiluti de mai-iunie 2005 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
nelia spune:
Cornelia, de cind cu sarcinile si alaptaturile (nici nu stiu daca exista la plural
), eu nu mai folosesc oua crude la nimic. Maioneza o fac simpla, dietetica, numai pentru ornat o fac cu mai mult ulei, sa se tina mai bine. Eu pun trei galbenusuri fierte bine, le desfac cu un pic de sare, o lingurita de mustar si un pic de ulei. Dupa ce s-a facut o pasta omogena, ori continui cu ulei pina cind se ingroasa (dar ia mai mult timp daca nu pui un galbenus crud), ori mai pun niste mustar si ulei, alternativ, si dupa ce s-a mai inmultit un pic, pun peste ea iaurt gras. Si in aceasta asa-zisa maioneza mai pun codimente, daca o folosesc ca dressing. Cind ornez salata, fac la fel, dar numai cu un galbenus fiert si un picut de mustar si frec cu ulei pina mi se acreste, ca sa iasa acolo o cantitate sa am ce intinde pe platouri. Inainte nu foloseam mixerul, ca eram adepta lingurii de lemn la asa ceva, dar acum, dupa ce se mai imulteste un pic, bag mixerul la viteza mica si asa merge mai repede treaba. Am renuntat la ou crud pentru ca este destul de periculos, pentru copii, gravide, cele care alapteaza si le fierb bine de tot.
Eu il astept pe sot, ca imi mai trebuie una-alta pentru a ma apuca de gatit, dar am timp, ca i-am invitat pe nasi pe 26 pina la urma, sa fiu sigura ca termin, plus ca 25 pentru mine e de odihna si petrecut in familie, desfacind cadourile. Pe 27 mergem la prietenii de la dealul zis munte si duminica ne vom urca pina sus la cabana, daca am putea sa punem fetele pe niste schiuri ar fi frumos, dar sa vedem cit costa, ca trebuie sa inchiriem, inca nu avem, e in plan si activitatea asta. Dar sa vedem si cum va fi vremea, daca nu, macar la un sanius si tot mergem... ca tot nu mai avem nici un fel de sanie.
Onixone, felicitari pentru sarmalute! Si pentru prajitura, ca banuiesc ca daca e cu bezea, nu e chiar simpla. Nu stiu despre ce prajitura vorbesti, dar cred ca e buna. Ei, si mai ziceai ca nu stii sa gatesti...
Bravo! Asa cum era de banuit, Octav nu a mai gasit varza, asa ca mi-a luat foi de vita, si chiar imi era pofta de cele in foi de varza, pentru ca din astea in vita fac des. Dar voi minca simbata, ca prietena la care mergem a facut in foi de varza.![]()
Mai vin io... cind mai fac o pauza.![]()
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
NewMami spune:
Fie ca Sarbatoarea Nasterii Domnului sa aduca in casele si inimile voastre multa sanatate si pace.
Mosul sa ajunga la casele voastre cu desaga plina cu daruri, cu sanatate, fericire si numai bucurii.
Craciun Fericit !, Merry Christmas!, Feliz Navidad !" 
Sa aveti parte de un Craciun cat mai frumos, acasa sau in deplasare, cu multa zapada, voie buna si sanatate.
De la Patrick, din toata inima pentru toti copilasii din trupa noastra:
http://www.dropshots.com/newmami2005#date/2008-12-24/09:12:34
(Password:Patrick)
omustata spune:
Pentru ca plec in concediu si vin abia dupa Anul Nou va urez tuturor Sarbatori Fericite, un an nou plin de bucurii si realizari!
La multi ani, Andra! Sa fii sanatoasa si fericita!
iuliana spune:
Sarbatori fericite! Craciunul si Anul Nou sa va aduca numai bucurii, fericire si multa multa sanatate!
Danelutza spune:
Primiti cu colinda
?!
Va doresc din inima un Craciun fericit, pace si liniste in casa, sanatate si multe bucate pe masa !
Craciun fericit cu multe bucurii si cadouri pentru copii !

Elvetia in miniatura
Florentina G spune:
De Craciun oamenii sunt mai buni, mai toleranti, mai indragostiti....
De Craciun petrecem alaturi de familie, dar gandurile pot zbura catre persoanele dragi, asa cum imi sunteti voi. Va doresc sa aveti un Craciun fericit, liniste in suflet, pace, bucurii si dorinte implinite.
Craciun Fericit!
Tina, mami de
Patrick si
Maya 
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson
nelia spune:
Va doresc din suflet sa aveti un Craciun fericit! Sa aveti liniste si bucurie in suflete si in case, sa fiti sanatosi si sa petreceti zilele care urmeaza alaturi de suflete dragi!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
gabitzam spune:
Craciun fericit, dragutelor! Sa fim cu toate sanatoase, noi si toti cei dragi, sa ne bucuram de viata si doar de intamplari fericite!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
simona_filipas spune:
Craciun Fericit cu sanatate! Domnul sa va dea de toate: un strop de fericire, unul de iubire, unul de noroc, toate la un loc!