Copiluti de mai-iunie 2005 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna dimineata la Mos Ajun Ne dati ori nu ne dati?

Azi sunt singura acasa cu piticotii amandoi si am in programul artistic si salata de beuf, plus un pilaf. Am curatat de aseara legumele, sper ca pina spre dupamiaza sa termin si eu treaba la bucatarie.

Va doresc o zi minunata si sa fiti cuminti sa va aduca Mosul diseara tot ce vrea sufletul vostru. Craciun fericit, mamicilor si copilutilor!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Tdi, si sanatate!

Daca mai e prin zona vreo gospodina care isi face timp si de DC , sa ma salveze si pe mine! Faceti maioneza din ou fiert? Adica doar din ou fiert? Care e secretul? Ca mie mi se taie iremediabil .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cornelia- eu fac maioneza cu un galbenus fiert si cu unul nefiert.

Mergi la inceput

Mercedes , cu unul nefiert imi iese si mie (cred ), dar vreau doar cu oua fierte.

Pup!
Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete

Eu azi fac sarmalele si Tiramisu. Ca maine era ca mergem la o tipa la masa de Craciun si m-a sunat ca i-a murit bunica, asa ca ramanem acasa, asta este si om merge de Anul Nou...

Voi faceti Craciunul acasa?

Eli, pai n-am mai folosit expresia ca nu am mai potrivit-o cu ceva... Asa ceva... hihihi.. na ca a mers acuma!

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Nelia: eu am facut o prajitura care mi-o facea mama in copilarie.Nu stiu cum sa iti explic dar iti pot spune cum arata una dintre ele.Este o coca mica rotunda subtire cu bezea deasupra .Ei cate 2 prajituri din astea si le lipesti cu crema de cacao cu nuci Cam asta e tot.

Cornelia, si eu fac maioneza din oua fiert si nefiert.Nu se taie niciodata.Daca faci numai din ou fiert se freaca mai greu, dar iese.eu anul asta am pus o lingura de smantana in maioneza ca sa ii mai taie greata.

SArmalele mele au iesit excelente.Deci cred ca va da-ti seama ca daca le laud singura sunt chiar bune.(ma stiti troala la mancare, dar chiar pot sa zic ca au iesit ca ale mamei mele)

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Bravo Oana pentru sarmale. Mmm... Eu primesc de la mama si de la soacra-mea.
Sunt in procesul fabricatiei cu salata de beuf inca Maioneza eu o fac la mixer, cu oua nefierte, nu stiu ce sa-ti zic, Cornelia.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Fetelor, va dorim un CRACIUN FERICIT alaturi de copilasi, de soti, de familie si cei dragi. Sa fiti sanatosi, sa va iubiti, sa fiti fericiti, sa vi se indeplineasca toate dorintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Va doresc ca aceste sarbatori sa va aduca numai bucurie in suflet si numai lucruri bune si sa aveti parte numai de impliniri.

Pup mult toti pui si mamicile ca la tatici nu ma bag.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Va doresc Craciun fericit si un Mos cu desaga plina!

Cornelia

Mergi la inceput