Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
Muuh spune:
La munte a fost mult mai bine decat ma asteptam. Ne-am descurcat onorabil cu doi copii. Am fost cu mai multi prieteni cu copii de toate varstele (Alexei era cel mai mic dintre copii mari si Dimitri cel mai mic dintre cei mici). In rest program ca acasa doar ca in deplasare. Eu am restante la somn si ma cam resimt sper sa mai rezolv din ele acum cu sarbatorile astea.
Paula-Laura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna paula, vazut mihnea frumos:) si tu arati f bine! am vazut ca mihnea are un costumash ca al lui Razvan:) ala cu pestishor poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
multumim frumos, asemenea
ma gandem sa ii mai iau un costumas cu pestisor mai mare ca imi place tare mult :)
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
CD27 spune:
deci dr tanasescu la CMu, trag si eu cu urechea/ochiul la voi, ca ma intereseaza un dr bun pentru pici si chiar avem abonament la CMU, nu stiu de ce nu am mers pana acum

kid s-a deschis faimosul outlet din militari, sambata trecuta ne-am invartit in jurul cozii vreo jumatate de ora, era sa ma dea sotrzu jos din masina si probabil sa treaca si printr-o balta sa ma stropeasca
, n-am nimerit intrarea, indicatoarele sunt aiurea rau, dar am citrit in presa ca a fost nebunie acolo de cand s-a deschis, ca ii dadaeau afara pe cumparatori cu paza seara la inchidere (nu vroiau s aplece)

sper sa nu fie asa maine ca o sa ma bombane sotzu de-o sa ma stie tot poporul
(io-s curioasa rau mai mult d-asta vreau sa mergem
)
preety
esti o curajoasa (mie mi-e cam teama in lift si Mikului la fel, ace ochii cat cepele cand suntem in lift)
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
nikolici spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia nikolici, la CMU mergem la dr Tanasescu. E tanara si sufletista, si nici n-am avut probleme prea mari ca sa intram in conflict. A venit si acasa, cel putin cat a fost Teo mic, si cand era bolnav a venit intotdeauna. Odata s-a si suparat si mi-a zis vreo doua ca s-a simtit Teo rau - rau de tot, a venit sa-l vada si i-a dat 2 variante de tratament (inhalatii, daca nu merge inhalatii, niste pastile...) si io n-am sunat-o sa-i zic ce face copilul... ![]() Avem pachet la CMU prin firma la care lucrez, am inteles ca e un contract negociat separat de ce ofera ei, un fel de premium+ (tot ce e intr-un premium plus alte diverse reduceri). Cu toate astea, am platit 180lei pentru Infanrix, cred ca tot atata e si la farmacie... Am facut Hexa la Radu, pentru ca mi-a fost mila de el sa-l intep de 2 ori. Oricum a facut spume si a urlat de nu il mai puteam tine pentru a 2a injectie... dar cand am vazut in carnetul lui Teo ca lui i-am facut Euvax + Infanrix penta... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pentru gineco iti recomand pe dr. Daniela Lebit, e o tipa super, mana fina si a fost rezidenta lui Tutu. Eu ma mut la ea, ca Tutu doar daca mai fac un copil ma mai vrea ![]() ![]() ![]() PS. Radu... mai urla, mai sta, mai urla si iar urla. A mancat prost si e morocanos. Nu are inca febra, si cand ma uit la pozele din parc nu imi vine sa cred ca e tot el, tot azi! Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog |
Chiar despre dr.Tanasescu e vorba...poate cu voi este mai surazatoare...dar cu noi ...a lasat de dorit.De exemplu:fata mea a fost nascuta cu un cefalo-hematom, ea ne a zis ca trebuie sa-i facem punctie ca ramane asa.Ma rog, la recomandarea ei,ne am dus la un neuro-chirurg intr o luni cand ne a spus ea sa venim si inclusiv ne a zis ca ne vede si ea dupa ce ne vede nenea doctorul.In fine am fost la neuro chirurg si ne a zis ca nu e de punctie in nici un caz, sa nu ne luam dupa doctora ca se va absorbi singur cefalo-hematomul ceea ce s a si intamplat in maxim o luna.Iar doamna doctora cand ne am dus la cabinet ne a zis ca nu ne primeste ca nu avem programare...lucru care a uitat sa ne zica in momentul cand ne a precizat ca ne va vedea la consult...si eu una m am suparat foarte tare, bb avea doar o saptamana.Ne a pus aiurea pe drumuri.
Si noi avem Premium Star la CMU. tot prin companie.
Cat despre doctora gine...am fost la Dr Herescu o doamna foarte foarte ok.
Sa nu crezi ca daca tzin la calitatea oamenilor nu tzin si la profesionalism.Insa eu daca nu pot comunica cu cineva...nu discut.Simplu!
Pup
MERRY CHRISTMAS EVERYONEChristmas shooting
nikolici spune:
cd27 Nu vreau sa ti influenteze alegerea in ceea ce priveste dr.pediatra despre care am scris.
Insa e o alegere foarte buna CMUKIDS este o super policlinica..nu ti e scarba sa stai cu copilul...are si loc de joaca pt bb. mai mari...
Poti intra pe site ul lor.
Pup
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting
Paula-Laura spune:
felicic, acum ceva vreme si bebe al meu se agita la san si asa cum a zis joy avea ciuperca laptelui, insa nu pe limba, ci pe gingii...eu nu mi-am dat seama, stateam cu glicerina in casa ca am zis ca nu are rost sa il dau daca nu are alb pe limba. Noroc cu doctora..
si apropos de asta, se dicuta la un moment dat de farmacii cu laborator (pe vremea aia nu aveam user:) -unele farmacii sensiblu au laborator- cea din titan si cea de la medicover victoriei
tot din categoria amintiri -Nerantula - parca tu spunei ca are beble tau pielea aspra si ca doctora ti-a recomandat ceva pt dermatita atopica (daca nu, scuze
) - eu i-am schimbat samponul lui Mihnu (nu am gasit Mustela si am luat Klorane) si mai intai i-au iesit cateva bubite pe piept (am dat vina pe caldura)si in zona scutecului (am zis ca e pampersul nr 3 care nu ne prieste),dupa care i s-a asprit pielea pe picioare si pe fata in zona care sta in apa la baita-pe laterale...si m-am prins ca in toate acele zone ajunge samponul
. Am schimbat samponul(tot nu am gasit mustela, dar am luat sanosan) si i-au trecut bunitele,, pielea incepe sa se netezeasca. E doar o sugestie sa incerci si alt sampon, nu se stie cum reactioneaza bebei -al meu e campion la pretentii
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui fce buna seara! avem si noi poze la semnatura Mami de Erica (27.10.2008) tickerpoze |
Ce micuta si dulce este Tori

E o scumpete de copil!Si mie imi spun cei apropiati tot Tori (vine de la Victoria)

Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
fce spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Joy21
Ce micuta si dulce este Tori ![]() ![]() E o scumpete de copil!Si mie imi spun cei apropiati tot Tori (vine de la Victoria) ![]() Victoria, binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare "Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici." David Lloyd George |
multumim pt complimente joy
. la noi vine de la toricelu' => toriMami de Erica (27.10.2008)
tickerpoze
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui babytza Joy felicitari pentru revenirea la tzitzi. Si imi pare rau ca aveti probleme la ochisori. Cum se manifesta ce are ea ? Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit poze poze David |
Imi pare rau ca are Daviduta probleme la ochisor. La noi se manifesta la fel, curge. Inca de cand am scos-o din maternitate. In unele zile curge mai mult, in altele mai putin. Am facut tratament cu Tobrex, Nettacin si Kanamicina (asta chiar a fost o greseala ca ne-a certat oftalmologul). La oftalmolog ni s-a spus ca ar fi canalul lacrimal infundat. In fine, am sa merg acum din nou cu analiza, sa vedem ce ne spune.
Stafilococul auriu cred ca l-a luat chiar de la mine pt. ca imi iesise pe analiza inainte de a naste dar nu am mai apucat sa fac tratament.
Am inteles ca se gaseste peste tot iar la adulti nu e periculos.Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Si imi pare rau ca aveti probleme la ochisori. Cum se manifesta ce are ea ?