Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 20
Joy21 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui fce Neatza fetele!joy si noi avem stafilococul auriu ![]() ![]() . noi l/am luat de la maternitate. acum vreo saptamana am facut eu un ulcior la ochi si ea a facut din nou o bubita mica galbena dupa ureche ca numai acolo s/a localizat la ea de fiecare data, dar dadeam cu betadina si fucidin si treceau....dar acum ne/am luat proba de/acolo si e stafilococul auriu. si cica daca ii mai apare o baga la tratament intravenos 5 zile de 2 ori pe zi. Voi cum va luptati cu el?Mami de Erica (27.10.2008) ticker |
Tratament intravenos? Wow.... Nu e cam mult? Stafilococul asta auriu se gaseste in mod normal pe maini, pe piele, este prezent in viata noastra de zi cu zi. E drept ca la bebei, neavand sistemul imunitar f dezvoltat poate fi mai agresiv. Noi inca nu ne luptam cu el, mai intai trebuie sa merg cu analiza la oftalmolog. Te tin la curent cu ce ne recomanda.

Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui Muuh La munte a fost mult mai bine decat ma asteptam. Ne-am descurcat onorabil cu doi copii. Am fost cu mai multi prieteni cu copii de toate varstele (Alexei era cel mai mic dintre copii mari si Dimitri cel mai mic dintre cei mici). In rest program ca acasa doar ca in deplasare. Eu am restante la somn si ma cam resimt sper sa mai rezolv din ele acum cu sarbatorile astea. Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008) |
Bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa la intalneala

Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
iriss_04 spune:
buna fetele!
noi am fost foarte ocupati astazi am fost la mami la servici la intalnirea cu mosul,,,punem cateva pozici:
cate fete sunt aici![]()
vreau sa-l cunosc pe Mos Craciun
oups,,,tu esti Mos Craciun??
vreau la mami,,,sau il trag pe mos de barba
pup fetele
din urma si revin
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
claudinna spune:
Frumoasa si Tori si leaganul si camera!
scump foc Andrei la Mosh in brate:) si ce gatit e!
vreau si eu vestuta din aia!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui claudinna Frumoasa si Tori si leaganul si camera! scump foc Andrei la Mosh in brate:) si ce gatit e! vreau si eu vestuta din aia! poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan |
multumim

vesta este de la fox si este si cu pulloveras la set
LE EDIT:clau ai un PM
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
claudinna spune:
am raspuns, iriss!
eu daca nu stau in bucuresti...pe aici nu prea sutn hainute deosebite pt bebei. eh, mai fac eu o plimbarica pe acolo:)
avem si noi ceva de la fox, dar uite ca nu mai stiu exact ce, am primit cadou!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
vroiam sa mai spun ca mmi-au placut mult lucrusoarele lui Tori, originale:)
si leaganul ala si patutul cu chestia aia care e masa de infasat?
fug la somn ca sunt rupta
maine ma apuc de curatenia de craciun
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
Paula-Laura spune:
| citat din mesajul lui iriss_04 buna fetele! noi am fost foarte ocupati astazi am fost la mami la servici la intalnirea cu mosul,,,punem cateva pozici: cate fete sunt aici vreau sa-l cunosc pe Mos Craciun oups,,,tu esti Mos Craciun?? vreau la mami,,,sau il trag pe mos de barba pup fetele din urma si revin''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
ce scump e, cum se uita el la mos nedumerit
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Neatza fetele!