Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 18
preety spune:
alexa si mami si eu am acum fobie! greu pe scari da mai sanatos...
babytza cand avem termen limita cu poznicile? azi am luat si noi bradul!
nikolici spune:
alexa si mami un pupi special
preety groaznic evenimentul cu liftul.....eu nu as fi avut curaj sa ies singura din lift.bine ca s a terminat cu bine.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Christmas shooting
Paula-Laura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CosmyB. Paula-Laura vazut poze cu Mihnea, cum sta el in cada din baie In legatura cu pozitia in timpul somnului: eu nu o mai culc pe o parte cam de mult timp, numai la inceput, vreo 3 saptamani, maxim o luna a dormit asa, o puneam pe-o parte si o gaseam de-a curmezisul, asa ca am renunat si o culc pe spate, dar cu capul intr-o parte. ea oricum prefera sa doarma cu capul doar in partea dreapta, dar am grija dupa ce adoarme sa-i intorc capul p.s : am vazut o fetita de aproape 2 ani care avea capul pur si simplu tesit intr-o parte, asta din cauza ca dormea cu capul numai intr-o singura parte ![]() Pozici Mami super happy de Maya |
mai incerc din nou in weekendul asta ca e la limita rau in cadita
am vazut ca maya se simte f. bine la baita, e o scumpa

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
preety spune:
nici io nush cum am avut curaj... dar cand am vazut ca nu apare nimeni si pe mine ma luase lesinul si nu aveam nik ptr asta mica ca s-o calmez daca se trezeste... am incercat sa fac tot posibilul sa ies... acum numai asta visez...
claudinna spune:
hello!
noi azi am fost la vaccinul de 4 luni. a plans un pic cand l-a intepat apoi a fost ok
in masina, la intoarcere era cam bosumflat si ofta. i-a trecut pana acasa:)
i-am pus un supozitor cu paracetamol, dupa vreo juma de ora a facut kk, asha ca nu stiu care o fi efectul.
febra n-a facut inca, i-am luat de doua ori temperatura si avea 37,2. sper sa avem o noapte linistita.
in alta ordine de idei, zice dr ca-i cam curg balute. sarim si eu si sotul "ii dau dintii". "ei, nah!" zice ea, "de la 4 luni?". noi "da, ii dau caninii". ea: "mai, voi sunteti din acelasdi grup? cum sa-i dea caninii?" ( ca si eu si sotul spuneam cu foc ca-i dau caninii). cand se uita in gurita vede si ea "mda, ii dau caninii, dar jos se vad si incisivii..."
azi am mancat piure de banane. i-a placut f mult. am taiat cam 1,5 - 2 cm dintr-o banana coapta bine si am pasat cu o furculita. a iesit ff bine, am ramas uimita de cat de bine s-a pasat.
pana acum n-are nimic, deci si maine vom manca tot banana, ca bunutza:)
lapte nu prea-mi mai mananca, are si mese de 80 ml...in total strangem vreo 700 ml /zi, dar asta pt ca mananca bine noaptea, adica in somn. tzocaie la manutze si eu ma prezint cu bibe. azinoapte a mancat 170 la o masa. am ramas paf.
seara il lasa in pat, dupa ce ma epuizeaza ca nu-l pot adormi si sta cu mainile pana la cot in gurita (clar il mananca gingiile, ca da si cu limbutza). pana la urma adoarme singur, daca nu-l mai bag in seama.
si azi l-am lasat in patut si m-am apucats a fac curat in acte, in aceeasi camera,d ar nu l-am mai bagat in seama si l-am gasit adormit:)
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
paula, vazut mihnea frumos:)
si tu arati f bine!
am vazut ca mihnea are un costumash ca al lui Razvan:) ala cu pestishor
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
kid2003 spune:
Baby_boy eu zic ca ideea ta e buna! Aia cu sa nu il diversifi pana la 6 luni, hai pana la 5 luni macar...E muuuuult prea devreme la 2 luni jumatate, te rog mult de tot, mai citeste una alta si arata-i si doctoritei! E mult prea mic bobocelul pentru suculet.
CD27 s-a deschis outletul faimos din Militari???
claudinna spune:
moni, tu nu mai dai pe la noi??
nici pe maryb n-am mai vazut-o de multishor...
ce sa mai zic de teomaria, mai tie cineva ceva??
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
sunt de aceeasi parere cu kid! la 2 luni jumate este muylt prea devreme, mai ales daca-l alaptezi, ca parca asha am inteles...
eu am inceput la 3 luni jumate, spre 4, dar mananca lapte praf si avea 7 kg...alte nevoi
eh, pana la urma fiecare face cum considera, dar ne dam si noi cu parerea...
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
gaia.nevia spune:
nikolici, la CMU mergem la dr Tanasescu. E tanara si sufletista, si nici n-am avut probleme prea mari ca sa intram in conflict. A venit si acasa, cel putin cat a fost Teo mic, si cand era bolnav a venit intotdeauna.
Odata s-a si suparat si mi-a zis vreo doua ca s-a simtit Teo rau - rau de tot, a venit sa-l vada si i-a dat 2 variante de tratament (inhalatii, daca nu merge inhalatii, niste pastile...) si io n-am sunat-o sa-i zic ce face copilul... 
Avem pachet la CMU prin firma la care lucrez, am inteles ca e un contract negociat separat de ce ofera ei, un fel de premium+ (tot ce e intr-un premium plus alte diverse reduceri).
Cu toate astea, am platit 180lei pentru Infanrix, cred ca tot atata e si la farmacie... Am facut Hexa la Radu, pentru ca mi-a fost mila de el sa-l intep de 2 ori. Oricum a facut spume si a urlat de nu il mai puteam tine pentru a 2a injectie... dar cand am vazut in carnetul lui Teo ca lui i-am facut Euvax + Infanrix penta...

Pentru gineco iti recomand pe dr. Daniela Lebit, e o tipa super, mana fina si a fost rezidenta lui Tutu. Eu ma mut la ea, ca Tutu doar daca mai fac un copil ma mai vrea
si chiar vorbisem cu ea sa nasc cu ea daca ma apuca pe 10 octombrie cand era el plecat peste hotare. Dar... nu m-a apucat.

PS. Radu... mai urla, mai sta, mai urla si iar urla. A mancat prost si e morocanos. Nu are inca febra, si cand ma uit la pozele din parc nu imi vine sa cred ca e tot el, tot azi!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Maya