Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 16
andy.p spune:
Alina ,Andy n-are treaba cu sabii si alde de-astea..el masini viseaza cred ca si noaptea![]()
Denisa
///mai da ce baiat cuceritor si galant ai
Ada
sa treaca agitatia lu Raducu
.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
LUCUTTA spune:
Irina,cum stai ,nu ai reusit sa-i dai la 3 ore?
Eu ma pot lauda ca am reusit desi sotul tot imi zice sa nu cumva sa slabeasca copilul...
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Nerantula tu ziceai de mothercare,te mai bagi la o comanda?as vrea si ceva de acolo. Se mai baga cineva????? Minunea a venit! ![]() de Luca Nicolae |
m-as baga si eu...dati de veste cand si cum vreti sa facem...pls
avem poze noi..:D
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui _irina_ Fce si restul fetelor cu bebici care nu dorm noaptea - piti a inceput sa doarma noaptea brusc. De exemplu ea se trezea la 1-3-5-7 si tot asa. Apoi intr-o noapte a adormit pe la 1, ca de obicei si cand s-a trezit si m-am uitat la ceas m-am socat, era ora 7. Si de atunci si-a facut program, doarme de la 10 seara pana la 5-6-7, uneori mai adoarme la loc, alteori nu. Ziua insa nu adoarme aproape deloc, sta numai in brate, are nevoie non stop de joaca, miscare, etc., de aia sunt disperata cand nu putem iesi afara. fericita de Andreea-Maria |
sa dea Domnu sa se intample asa si la mine si la Fce
Multumim pt incurajare

Mami fericita de
Irina Alexandra Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
clau_geo spune:
citat din mesajul lui andy.p M-am intors si eu de prin oras(am fost sa-i iau cadouri lu Andy)..naiba m-a pus sa ma duc![]() am crezut ca nu mai ajung in veci acasa.Tzitzi super se vede de jos...adica mie imi place,Alexia se plicti repede daca nu sunt acolo sa ma maimutzaresc anca eu in perioada asta habar n-aveam ca sunt insarcinata sau cel putin ca voi avea bb ![]() Corrina ne luam de manutza?? iepurila offf ce rau imi pare ca aveti probleme.. sa fie totul bine![]() Cuscra ma bucur ca ii place lu Robertino saltelutza ![]() ![]() irinaa sa nu faci vreo prostie ,lasa soacra in pace si tu daca tot vine du-te si te relax ![]() clau vei vedea ca isi va regla si ea programul cat de curand ..te rog nu-i tot schimba lapticul,nu-i face bine la stomacel si de aici cauza celorlalte probleme,eventual da-i jumate ,jumate...si cel mai important n-o forta sa manance ca e mai rau![]() babytza ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |

M-am hotarat fie ce-o fii sa raman la Nan. azi a papat 4 mese din care 2 de 80 si 2 de 95. Asta este, n-o fortez sa termine fiindca face urt si nu merita sa o chinui.
Mami fericita de
tzitziri spune:
Clau, din amintirile mele parca Codruta zicea ca a trecut pe Milumil si a revenit la Nan....daca mai apare intreab-o pe ea.
Mamica implinita de David (17.09.2008)
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Dragele noastre, Am fost si noi astazi la vaccinul de doua luni. Totul a fost ok acolo, a plans numai vreo 10 minute dupa ce l-a intepat (ma rog cam crapau ferestrele la tot CMU Kids si pediatra a fugit din cabinet...) apoi a papat in masina si pentru ca era asa frumos ne-am oprit putin in parcul Tineretului, , unde a dormit tot timpul, la fel si pe drum pana acasa.Dupa ce am ajuns acasa insa, a inceput cosmarul. Urlete care nu se mai termina. L-am pus repede la san, ceea ce l-a amutit pentru o ora, acum insa plange deja de o ora. I-am dat Panadol, l-am stropit cu apa, l-am leganat, l-am sucit, i-am cantat... suzi, eructat, leganat... jucarii, muzica, pleznit palmele cu zgomos, sasait, susuit... deja imi tiuie urechile si el tot nu se opreste din urlat. Datele noastre tehnice la doua luni sunt: 62cm si 6750g ![]() Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) povestea nasterii my blog |
stiu ca nu e recomandat in mod special, dar poti incerca cu 1 lingurita de Romergan, numai sa nu devina obisnuinta. Bafta multa
Mami fericita de
clau_geo spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Clau, din amintirile mele parca Codruta zicea ca a trecut pe Milumil si a revenit la Nan....daca mai apare intreab-o pe ea. Mamica implinita de David (17.09.2008) |
saru mana
, parca asa esteastept sa o vad si revin cu intrebarea
Mami fericita de
sabinel spune:
ma felicit pentru achizitionarea centrului de joaca. fiica-mea are o boala pe ariciul vibrator, nici ca-l lasa din mana. trage de el intr-o veselie. iar eu mor de ras pe langa ea, cand o vad atat de incantata
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
CD27 spune:
cuscra eu am facut o prostie aseara, am facut laptele la 3 si l-am lasat acolo si i l-am dat la 5cand s-a trezit
, sper sa fie ok, sunt o tuta
, n- o sa mai fac laptele pana nu il vad cu ochii larg deschisi![]()
astazi am curata iar mucegaiul, de data asta din balcon, parca ma urmereste
, a luat sotzu ceva antimucegai sper sa fie bun
auziti...eu nu mi-am luat nici un cadou
, maine mergem la faimosul outlet sa luam cadouri, poate mergem la pomu' laudat cu sacul![]()
L-am auzit pe Mikul meu spunand MA
, asta cand plangea, a zis de 2 ori, nu-mi venea s acred, in rest zice ai, ai cand plage si mai zice Ca cand se joaca
, stiu ca nu e mare lucru dar eu sunt foarte incantata![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

de
M-am intors si eu de prin oras(am fost sa-i iau cadouri lu Andy)..naiba m-a pus sa ma duc
sa fie totul bine
, unde a dormit tot timpul, la fel si pe drum pana acasa.