Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

laura, exploateaza-l la maxim ce i-ai luat lui andi? tati a rezolvat problema mosului, si pt alexa si pt cipri, grea alegere...

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

Ghici!....Masini o course,da numa marci tari ca altfel nu se pune.

Zi repede ce a luat tati ptr copii??!!!

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

sa va zic, dar sa nu rideti. pt cipri un carusel cu lumini si cintecele pt patut si pt alexa ... a fost dorinta ei, asa i-a scris mosului, un circuit cu 2 masini, poate stii despre ce vb, massinile de la roary, niste desene pe minimax. mai vreau sa-i iau lu' fii'miu un balansoar, ca tot iau prima de la scirbici pt 2 copii

Super tare...Alexa s-ar potrivi cu Andy..vad ca-i pasioneaza cam aceleasi lucruri

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

multumim de urari, va pupam
uram si noi la multe lunite:
Falkone de Felicic
Petru&Pavel de Nally

pupam pe ochisor un shoricel de babytza, sa treaca repede

cuscra...pai asa zic si eu, al meu sotz lucreaza, va fi liber doar de craciun, dar ieri am lasat piciul cu mama sa merg dupa medical si daca nu am gasit dr, mi-am facut de cap, i-am luat sotzului al 2 les cadou (pe primul i-l dadusem si am zis sa mai iau unul sa fie chiar surpriza sub brad, i l-am dat si pe ala)

si salteluta noastra trebuia s afie cadou dar n-am rezistat

a...vreau sa va zic ceva, piciul nu prea mai papa sau ma rog...nu prea mai cere, astazi se juca, n-avea treaba, m-am gandit eu sa-l iau totusi la masa si ce credeti a ras 150ml
aseara a mancat la ora 17.30 si s-a mai trezit la....5 dimineata, va dati seama ca am acut 13, 14 pe langa el toata boaptea, saream din pat la orice miscare a lui, ma asteptam sa ii ie foame, la 3 chiar i-am pregatit laptele,nu stiu cum rezista atatea ore nemancat, o avea ceva

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

laura, alexa e terorista, rar cere papusi, in rest masini, sabii si pistoale:)))
CD, poate ii e somn mai trimite-i si lu' cipri al meu citeva ore, nu multe vreo 2,3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Cuscra esti totala..ce ne potrivim cu cadourile..pe ale lu Andy le-am lasat in masina numa sa fiu sigura ca nu i le bag sub nas

Mai patesc si eu cu Alexia ca sare peste mese..noaptea mai ales,am mai aruncat si laptele facut ca nu s-a trezit si nu-l tin mai mult de 15-20 min.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

a...si va dati seama ca n-a mai acut nici o baie aseara
Da Alina ii e foarte somn, ziua nu prea doarme si am impresia ca daca il duc pe undeva la plimbare asta il oboseste foarte tare si o data la cateva zile baga un somn din asta de ma sperie

Eu am returnat niste produse laredoute, adica eu vroiam niste marimi mai mici dar cred ca a completat sotzu bonul gresit sau...cine stie, in fine, mi-au trimis un cec cu care nu prea am ce face
Cei sa la suport din romania sunt niste magari.,l-am scris acum 2 saptamani, am si revenit cu mail si ei tot nu mi-au raspuns, trebuie s ane orientam spre alt site

giuliana, nu mai comanzi scaun de masa de pe bimbomarket?

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Nikolici – cat este de frumoasa Karinuta !! printesa noastra este superba!! Nu stiu de ce aveti vreo urma de indoiala dar noi pe voi va iubim si suntem foarte fideli .. asteptam vara sa ne vedem. Noi v-am trimis flori, atentii.,dar nimic ..Karinuta se lasa greu ...

Multi si multe si Karinuta
Semnat: Edwin.

Sabinel -sa folositi santoase salteluta !! E asa de scumpa Amalia cu parul ei ….
Andy_p – vazut poze cu Alexia – cat e de frumoasa asa domnisorica cu body-ul acela.
Corrina – nici bb al meu nu doarme pe ea dar sta 30 min sau o ora apoi se plictiseste si tre sa-l iau de acolo... dar cat sta acolo e supeeer bine: am mainile libere!!
Iepurila – multa sanatate printesei si sper sa fie totul bine la urmatorul control.
CD – multa sanatate si sa folositi sanatosi salteluta.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Dragele noastre,

Am fost si noi astazi la vaccinul de doua luni.
Totul a fost ok acolo, a plans numai vreo 10 minute dupa ce l-a intepat (ma rog cam crapau ferestrele la tot CMU Kids si pediatra a fugit din cabinet...) apoi a papat in masina si pentru ca era asa frumos ne-am oprit putin in parcul Tineretului,, unde a dormit tot timpul, la fel si pe drum pana acasa.

Dupa ce am ajuns acasa insa, a inceput cosmarul. Urlete care nu se mai termina. L-am pus repede la san, ceea ce l-a amutit pentru o ora, acum insa plange deja de o ora. I-am dat Panadol, l-am stropit cu apa, l-am leganat, l-am sucit, i-am cantat... suzi, eructat, leganat... jucarii, muzica, pleznit palmele cu zgomos, sasait, susuit... deja imi tiuie urechile si el tot nu se opreste din urlat.

Datele noastre tehnice la doua luni sunt: 62cm si 6750g

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

CD nu are nimic puiul tau, pur si simplu creste. Eu ma chinui sa ii raresc mesele si nu imi iese nimic.

saptamana viitoare o sa fie tati acasa, deci masina e disponibila! O sa ies cu piti la plimbare la greu!

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

E a doua oara cand ies pe usa cu Daviduta impachetat de plimbare si in carut si nu merge liftul...si cand fac stanga imprejur.Azi macar dormea si nu s-a prins de stratagema, dar data trecuta era vizibil incantat ca il imbrac si plecam....nu mai zic ca imi venea sa cobor cu el in brate ...dar decat de-a dura pe scari

Cu LaRedoute Romania..am o prietena care a dat comanda chiar cand aparuse siteul...nici un semn de la ei...pe la jumatatea lui noiembrie a primit un mail cu produsele pe care i le trimit (jumate din ce comandase ea), la inceputul lui decembrie a sunat la ei ca nu venise nimic si i s-a spus ca o sa vina pana la sfarsitul saptamanii trecute....nu le-a vazut nici pana in ziua de azi....

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Gaia.nevia - ce grasunel are mama...si ce frumos doarme in carut; Sper sa se calmeze puiul si sa treceti cu bine peste noapte fara febra sau plansete .

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput