Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
preety spune:
tzitziri intre primii pasi care trebuiau facuti era chestia cu contul. Scria acolo ca se comanda si fara cont... ceea ce am si facut... dar intr-adevar nu pot vedea un istoric al comenzii. Pot doar sa sun la ei si sa vad in ce stadiu se afla!!! Eu sper sa fie ok. Am primit mail de confirmare, am confirmat si mi-a dat si cod al comenzii... deci pp ca va fi ok... acum o sa vedem ce se intampla luni!
Cam asa s-au dus 400 ron... pe jucarii... dar ptr bebita orice.
uite mesajul:
Comanda plasata cu succes!
Comanda dumneavoastra a fost inregistrata cu numarul 9..... Va rugam pastrati la indemana acest numar.
In cel mai scurt timp veti primi un email de confirmare a acestei comenzi. Va rugam sa urmati instructiunile din email pentru a putea valida aceasta comanda.
Va multumim,
Echipa reclamamascata
Mamica fericita de Sorina Gabriela
sabinel spune:
neata! la multe lunite sarbatoritilor!
se poate sa comanzi de pe chic si fara sa ai cont, noi asa am comandat salteluta si-a ajuns. vorba aia, stam la mama naibii si ne-a ajuns a doua zi. sunt seriosi, doar la mine se pare c-a fost o exceptie de-au gresit.
ma bag la recuperat, c-ati fost harnice, nu gluma.
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
anca81 spune:
Fetele, m-a apucat nostalgia... Voi stiti ca anul trecut pe vremea asta Carla din burtica mea avea cateva zile 
puiul meu drag!
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
Corrina spune:
Lui fii`miu nu-i prea place pe salteluta
adica sta, dar nu mai mult de 30 de minute, eu speram sa stea pana adoarme pe ea, ti-ai gasit
cand se plictiseste, incepe concertul, pana nu-l iau in brate nu tace neam, chiar daca merg la el,agit jucarelele si-i vorbesc.Ambitios, nene. ufffffffff
a inceput si el sa "faca podul", l-am pus de vreo 3 ori in leganut azi fara sa-l asigur si a ajuns cu popoul pe jos, il lasam sa vad cat de mult vine la vale si venea repede, nu gluma![]()
Da, Anca, ai dreptate
, acum un an puiutii nostri se hotarau ca e timpul sa vina la parintii lor
sanatate sarbatoritilor de astazi
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
iepurila spune:
salutare mamaici. eu imi cer scuze ca intru asa de rar.
acu sunt un pic trista si ingrijorata.
am fost ieri la echograf dopler la inimioara (stiti ca va spuneam ca se aude un suflu sistolic). puiul meu are doua gaurele mici la nivelul ventriculului (DSV) dar sunt in masa musculara si foarte probabil se vor inchide.
mai are o gaurica mica la atriu (DSA). asta trebuie urmarit.
si este tahicardica (puls 170). i-a prescris digoxin.
ne-a chemat din nou la control in ianuarie.
aseara am bocit non stop. sunt asa de ingrijorata....
va pup
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
CD27 spune:
Am revenit dupa o scurta absenta in care am fost la dr si eu si piciul, la mall
si am mai umblat eu capie ieri dupa medical (dr este in concediu evident
asa ca am umblat degeaba, trebuie sa mai bag o fisa
)
Mie mi-a zis dr ca am un fibrom (l-au vazut si in sarcina o data, dupa care s-a ascuns), in ianuarie merg din nou la control sa vedem cum a evoluat/involuat
si o sa vedem atunci ce facem, nu incep anticonceptionale si nu fac nici un tratament deocamdata. Doar cu supozitoare antiinflamatoare
, uterul este inca marit, o data de la ibrom si apoi de la inflamatia de dupa sarcina (care a fost foarte puternica zice dr asta)
Pediatra ne-a expediat repede, dupa ce m-a tinut 15 minute cu copilul debracat pe holuri (m-a pus asitenta sa-l dezbrac sa-l cantareasca etc si apoi a zis sa-l las asa ca intram curand la d-na dr, care statea de vorba
).
In 3 saptamani a luat doar 300 de grame (nu e ritmul lui) dar nu am apucat sa vorbesc nimic cu ea, in 5 minute ne-a expediat, dupa ce ne-a dat vreo 5 tipuri de picaturi de nas (la farmacie am aflat ca toate erau un fel de ser fiziologic) asa ca am luat doar apa de mare. Ne-a mai dat si Debridat (ii bolboroseste burtica si cred ca il doare), inca nu i-am dat.....cine a mai dat la bebe, e bun? ati preparat tot continutul inainte sau preparati doar cat dati o data?
Si mi-a mai zis ca nu sta pe burta pentru ca nu l-am invatat si ca trebuie sa-l pun in fiecare zi cate un pic sa se obisnuiasca
Si intr-o nota mai vesele...ne-a venit salteluta
, e superr, merci pentru sfat andy si babytza, ii place, imi place si mie
, avem si omida cantatoare si telefon care vorbeste singur, tot ce ne trebuie sa fim cuminti, dar nu suntem![]()
Oricum vreau sa zic ca eu observ o evolutie, sta mai mult de 10 minute singurel pe salteluta, balansoar etc

Problema este ca nu adoarme singur oricat i-ar fi de somn sta si maraie pana il iau in brate
Hai ca m-am intins, ma duc sa citesc din urma si sa sterg si niste poze![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Corrina spune:
si cand ma gandesc ca eu m-am plans ca "am probleme, nu sta fii`miu pe salteluta mai mult de juma` de ora.." Imi pare atat de rau, iepurila si CD27.....
... sa va dea Dumnezeu sanatate si voua, si picilor
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
sabinel spune:
iepurila, cd, multa sanatate voua si bebicilor vostri
sper sa fie totul bine la urmatoarele controale.
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
_irina_ spune:
Pupici si de la noi!
Iepurica, CD multa, multa sanatate!
Iar e nor si ceata si frig... iar stam in casa.
Maine vine soacra'mea
daca o sa fiu tot in dispozitia asta ies sigur scantei. Sa va uitati la OTV ca sigur o sa vedeti o stire extraordinara, o mamica din timisoara si-a aruncat soacra pe geam.
fericita de
Andreea-Maria
fce spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui clau_geo
Nu-mi vine sa cred cand vad ca bebii vostrii papa seara si apoi dorm toata noapte si mai papa abia dimineata mie imi vine sa plang ca Irina indiferent cat papa seara si indiferent de ora de culcare se trezeste in jur de ora 3 papa iar si apoi adoarme dar se trezeste pe la 4.30 -5 si nu mai vrea sa doarma pana pe la 8-9. Asa ca sunt daramata de oboseala si de nervi.Sunteti niste mamici fericite cele carora va dorm copilasii ![]() Mami fericita de Irina Alexandra Poze noi cu Irina www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita |
si tori face la fel, nu mai fi suparata, si eu cand citesc la alte mamici chestia asta imi vine sa plang nu alta, dar m/am resemnat deja. ea adoarme intre 12 si 3, asta dupa 5-6 ore de stat treaza perfect

si peste trei ore se trezeste din nou, iar tzitzi, iar un pic in brate, iar , iar, iar...Mami de Erica (27.10.2008)
ticker

Irina Alexandra