Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicic imi pare tare rau ca e incapatanat si nu mai vrea tzitzi...Ma bucur ca nu te lasi.Insista cu ca cine stie, poate cedeaza el si revine la ganduri mai bune

Poooooop toate fetele pentru urarile de ieri pentru sot si soacra

Clau

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Neata mamici

Robert de Cd

Falkone de Felicic

Petru&Pavel de Nally

Raportam o noapte usor agitata cu treziri dese pentru cerere de suzi. Cred ca ne apropiem de puseul de 3 luni. Altfel mancat aseara la 9 si apoi dimineata la 7.

Va pupicesc pe toate !!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Nu-mi vine sa cred cand vad ca bebii vostrii papa seara si apoi dorm toata noapte si mai papa abia dimineata mie imi vine sa plang ca Irina indiferent cat papa seara si indiferent de ora de culcare se trezeste in jur de ora 3 papa iar si apoi adoarme dar se trezeste pe la 4.30 -5 si nu mai vrea sa doarma pana pe la 8-9. Asa ca sunt daramata de oboseala si de nervi.

Sunteti niste mamici fericite cele carora va dorm copilasii

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Intrebare:la 24 de grade in casa cum sa culc copilul,la imbracaminte ma refer??????
Pana sa dea drumul la caldura era super,fix 22 de grade,dormea copilul in sac.Apoi au dat drumul si erau in casa 26 de grade,dormea copilul in body si pantalonasi subtiri dar acu ca e mai frig afara, sunt 24 de grade si nu mai stiu cum sa-l mai imbrac.Ma ghidez si dupa noi care dormim cu plapuma dar parca lui ii e cam cald in sac nu?Cum sa fac?

Minunea a venit! de Luca Nicolae

eu am temperatura in casa intre 22-24 in functie de camera in care stam si de imbracat sta cu un body si cu pantalonasi subtiri si vad ca e ok.

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna fetelor.
M-ati molipsit si pe mine... Am facut si eu o comanda la chic bebe ptr niste produse, dar fara sa-mi creez cont. Sper sa mearga si asa... Am primit mail de confirmare si acum astept!
Voi ati avut vreo problema cu livrarile de la ei>? Cam in cat timp ajung?

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA multi ani puiutilor :
Robert
Vlad
Petru&Pavel

Am venit si noi de la vaccin. La 2 luni si 2 saptamani avem 5.600. suntem maricel iar pediatra ne-a zis sa incepem cu suc de mar o lingurita..apoi crescand ..pana la 60 de ml pe zi...apoi si suc de morcov... intre mese.... Am rams mirata..eu cu ideea mea in cap ca pana la 6 luni sa nu vada altceva decat tzitzi lu mami Insa o sa ma conformez si o sa-i dau. Am fost asa cumintei la vacin..am ras la doctora..nu stiam noi ce urmeaza....gata am scapat...in caz de temperatura supozitor cu paracetamol. Am pus unul preventiv.
O zi frumoasa va doresc si

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput

Nu mai retin cine spunea(in ultimul timp uit destul de multe) despre puiut ca l-a trecut de pe Nan pe MIlumil si a fost bine o zi apoi a facut urat sis-a reintors la Nan, cum ii este puiului acum?
Am patit si noi la fel si acum ne-am intors la Nan dar de dimineata si pana acum abia a papat la fiecare masa cate 80 ml, printre zmucituri si plansete. I-am pus si supozitor si a facut caca, fiindca am crezut ca de la asta e, dar se pare ca nu a fost asa. Acum doarme de vreo 2 ore aproape si sper sa se trezeasca cu o foame de lup si sa pape mai bine

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

LA multi ani puiutilor :
Robert
Vlad
Petru&Pavel

Am venit si noi de la vaccin. La 2 luni si 2 saptamani avem 5.600. suntem maricel iar pediatra ne-a zis sa incepem cu suc de mar o lingurita..apoi crescand ..pana la 60 de ml pe zi...apoi si suc de morcov... intre mese.... Am rams mirata..eu cu ideea mea in cap ca pana la 6 luni sa nu vada altceva decat tzitzi lu mami Insa o sa ma conformez si o sa-i dau. Am fost asa cumintei la vacin..am ras la doctora..nu stiam noi ce urmeaza....gata am scapat...in caz de temperatura supozitor cu paracetamol. Am pus unul preventiv.
O zi frumoasa va doresc si

in asteptarea lui Raducu

Radu

felicitari pt puiut, sa creasca maricel in continuare

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

clau_geo

in asteptarea lui Raducu

Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Urez si eu cu intarziere multe lunite fericite inainte bebeilor sarbatoriti azi:Robert, Falkonete si gemeneii nostri

Preety...nu stiu cum ai dat comanda fara sa faci cont, dar s-o fi putand daca zici ca ai primit mail de confirmare.La noi toate comenzile au venit a doua zi, mai putin cele facute vineri care vin luni.Te suna ei inainte cu 15-20 de minute sa vina la usa.Pe site poti vedea statusul comenzii...iti trimit si un mail cand comanda e in curs de livrare.Acum nu stiu daca tu fara cont (?!) ai istoric de comenzi pe site sa verifici.....Dar oricum sunt foarte prompti!

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Buna fetelor.
M-ati molipsit si pe mine... Am facut si eu o comanda la chic bebe ptr niste produse, dar fara sa-mi creez cont. Sper sa mearga si asa... Am primit mail de confirmare si acum astept!
Voi ati avut vreo problema cu livrarile de la ei>? Cam in cat timp ajung?

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Eu ultima comanda am dat-o telefonic. Cand o sa primesti un mail de la ei cu "comanda in curs de livrare" inseamna ca "e pe vine". De obicei sunt foarte rapizi, a doua zi ai produsele la usa :) Imi place de ei

Nerantula offff am ametit printre atatea site-uri

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput