Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

va mai o data pe toate...ca n-am putut pleca asa brusc

stela, poate continuam odiseea cu bb2 tot aici ca ne-om strange cateva si n-are sens sa ne relocam si eu vreau inca unul, dar tare mi-ar placea mai pe la 3 anisori ai lui...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Acelasi lucru ma gandeam si eu la odiseea 2. Ca tot aici pe crenguta vreau sa mi-o petrec!

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

gata Cuscra! v-am vazut! chiar ca e tare aia cu mopul si ce tricouri cu mesaje de mesaje are!.. e un frumusel Adrianul.. si l-a vazut si Andra si radea la el in poza ...

ma duc sa pregatesc o mamaligutza si ii dau si Andrei azi pt prima data..

fetele!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya

Acelasi lucru ma gandeam si eu la odiseea 2. Ca tot aici pe crenguta vreau sa mi-o petrec!

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

si eu voi retrai alaturi de voi emotiile odiseii, ca alt bebe nu mai am de gand sa fac

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

aa si pt mine voi ati fost primele..si prima experienta de forumeala! si imi pare tare bine ca am dat peste voi!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eu din pacate nu cred ca voi avea odiseea 2, dar cum n-am impartasit-o cu voi nici pe prima, cu draga inima as vrea sa fiu langa" voi in frumoasa calatorie spre bb2

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata! for everybody!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neatza....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata!!

Peste vreo doi ani sper sa am si eu o noua odisee. Poate ne punem de acord sa fim mai multe.

Stela, nu a zis pediatra ca e dezhidratat David. A zis ca arata f bine. A zis doar ca nu bea destule lichide, ca si cantitate. Si el bea dimineata 300 ml, la pranz 180 ml si seara 330 ml. Bine, cred ca nu i-am zis de laptele de la pranz, ma gandesc ca de-aia a zis ca nu bea destule lichide.

Aaa, intrebare: De cand i-am introdus cate o lingurita-doua de Nan in lapticul Humana David nu mai bea ca inainte. Bea cu 30-60ml mai putin. Oare care sa fie motivul? Nu-i place?? Sau o fi mai consistent Nan-ul? Nici unul din motive nu mi se pare plauzibil, avand in vedere ca sunt 9 masuri de Humana si una de Nan sau 8 si 2. Voi ce parere aveti? Daca continua sa nu bea ii iau iar Humana, n-am ce face, nu vreau sa risc sa nu mai bea laptic.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza si de la mine saru'mana de .

Referitor la grupul nostru cand mai cresc copilasii, la cel cu copilasi de varsta lui Vladut s-a intamplat asa cum a scris Mimo dar nu era atat de ciripitor, si nici atat de unit cum e crenguta noastra cu randunici, asa ca eu sper din suflet sa nu se intample acelasi lucru si aici. Si tot privind grupuletul nostru, atat de mult ma bucur sa vad crenguta reunita de numa'! , asta-i semn ca intr-adevar suntem cea mai tare craca! La alte grupuri de pe forum, odata despartite, grupuletele n-au mai putut fi refacute, din pacate. Of, ce m-am emotionat acum! Tare tare va iubesc! (no, ca am scris-o si pe asta, sa stiti ca rar de tot fac declaratii de dragoste)

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput