Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

liana m-ai terminat cu dorintele tale de maine! hai ca e o scupa teo, sa-i pui rosu, ca mai repede ti-o deoache cineva! tare-mi place ca-i zvarluga

deci e clar, de povestit nu terminam veci, teme ne-or tot furniza scumpicii... parca vad cum ne numaram geamurile sparte, genunchii juliti, sau inimile frante (sa zic si ceva de bine) asa ca stau linistita...ba chiar cred c-o sa pot sa dorm linistita

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

cris, e greu in perioade d'astea. le-am simtit si eu, dar in cazul nostru nu au durat mult. numai ca au revenit. asa ca le mai astept, ca o sa mai apara din cand in cand.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

no, emisiunea mea se incheie aici... sper ca dimineata sa am parte de un linistit

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citesc un subiect despre cheful femeilor pentru sex dupa o zi grea, obositoare, stresanta si plina de griji, si ma stric de ras.

Un mic citat:

"Noi (femeile si barbatii),in marea majoritate,suntem cam asa
noi "ah,azi ma doare capul/sunt obosita...ce atita sex,imposibil,am nevoie de odihna!"
Ei,"wow,azi am avut asa o zi grea,sunt frint de oboseala...singurul lucru bun care o sa mi se intimple pe ziua de azi va fi sexul!"

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

stela, cami, luny, mimo, liana, cris

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eheee,,uite ca aparu Mimo..si e cuminte,care zicea ca e ocupata cu Mimonixu?Si cum mai Mimo,tot la torturi esti si acum?Si mie mi-ar placea tare sa nu rupem legatura dintre noi si sa mai scriem aici,care cum putem de mult,si sa ajungem batranele peste n ani tot scriind aici si cautand tastele:"Unde-o fi maica litera L sa-i scriu Lianei?".
Eu am citit un pic la odisee si tocmai aparea Cuscramea!Ce vremuri...m-au apucat emotiile si in timp ce citeam imi doream bb2...dar NU ACUM,Doamne iarta-ma,asta mi-ar lipsi.Daca ma aude Cristina?
Asa ca,peste cativa anisori cand ar fi cazul de bb2 si nu voi avea curaj,va trebui sa bag nasul la odisee si imi va veni curaj.
NBSper sa ma lase Te(r)o maine sa bag si eu un ochi pe aici pana seara..cu toate ca am de facut mancare de spanac,de mers pe la Biserica si de spalat geamul la dormitor MUSAI.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

miha dormi linistita ca am eu grija ...pai da, de ce credeti ca ma cheama si liana? ca sunt ca o liana, ma incolacesc "de subiect" si gataaaaa, nu mai scapa de mine ("subiectul" sunteti voi, da ?)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Aaa, ati devenit sentimentale?!
Si voi sunteti primele pentru mine si sper din tot sufletul sa vorbim si peste muuulti ani de gineri si nurori, dar, tare ma tem ca va fi cum a zis Mimo. In schimb, mi-ar placea sa ramanem prietene, macar cateva dintre noi. Chiar vorbeam cu randunoiul ca noi la capitolul prieteni stam ff prost!
Gata, si vorbim maine, ma duc la nani. Noapte buna!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

kya

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kya
"Noi (femeile si barbatii),in marea majoritate,suntem cam asa
noi "ah,azi ma doare capul/sunt obosita...ce atita sex,imposibil,am nevoie de odihna!"
Ei,"wow,azi am avut asa o zi grea,sunt frint de oboseala...singurul lucru bun care o sa mi se intimple pe ziua de azi va fi sexul!"
Raluca mamica de Sanziana - o mititica

.....taaaare

Mergi la inceput