Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ce faci,Cuscra,nu dormi??

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Zic si eu LA MULTI CU SANATATE SURUBEL...SA FUGA BOLESNITELE DE TINE para siempre!!
Cata,imi pare asa rau ca nu a trecut bolesnita!Sanatate multa sa treaca repede!
Cristina,wau ce impresionante primele emotii de test
pozitiv...si zici ca v-ati protejat?
Luny,sarcina usoara si felicitari pt curaj pretenei!
Cris,sa-ti traiasca finuta!
Ioana,m-ai pus pe ganduri ca Tea abia bea 50 ml lichide pe zi si nu mereu.Dar cum a observat ca e deshidratat?
bitza,ce fetita mare s-a facut Antonia!Cate zici tu ca face!
Alice,sper sa nu fie nicio problema la tiza,chiar daca se scarpina..
Mimo,cate bunatati ai facut mami azi?!
Nicol,ce nasol cu asa ghinion.macar sa va intoarceti la pui cu bine!
Naty,da,ma,asa m-am speriat azi si mi-am adus aminte ca povesteai si tu asa ceva.La noi nu prea merge,din pacate,fara curele,ca nu are acel ceva (ce-o fi)intre picioare si se poate prelinge sub masa cand o apuca batzaiala si o cam apuca....Asta-i nasolia, dar Doamne ajuta sa nu se mai intample la nimeni.
Ma bucur ca Iulia sta de buna voie in fund..asa creste si speranta in mine ca va sta si Tea de buna voie!
Cuscra,un mare si o.Of,prin ce ai trecut tu,eu cred ca ar trebui sa tac.. dar cateodata ma gandesc ca nu am suficienta rabdare si ea e si putin dificila dar Doamne ajuta sa fie asa si nu mai rau.Bine ca gineremeu e cumintel si nu mai treci prin ce ai trecut.
Raluca,draguta tare Briana.Super nume mai are!
Nico,brava Mateiului!
Mai,CE E CU BUBU???
Sovi,tu nu mai dai niciun semn??
kyaSanzi sa fie mai rezonabila.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Am vazut Adrienul cadorisit,pui de Nico la serbare,am vazut-o pe Andreea cataratoare pe scaun si la serbare agatata de nasul clovnului..am vazut si printesa de cami,pui de Cristina (nazdravan mai e baietul!)si botez de Luca de mihatp,familie frumoasa de clau (Rebe are combinezon ca al Teodorei,dar nu-l suporta Tea deloc)..

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Nu dorm Cuscra,imi "trag si eu un pic sufletul" cu ochii in laptop...dar tu ce faci?Iar e cuscrameu la baie?

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

M-am intors! Uf!
Mai stiti ce e ala un Hopa-Mitica? Da? Fii-mea in seara asta. Am fost plecata cu ea in oras, si am mai intarziat. Ea a dormit bine merci in masina, si acum ora de culcare s-a decalat. Evident numai joaca vroia.
Eu o puneam culcata in pat, ea se ridica in picioare in secunda urmatoare.
Dubla 2: eu o puneam culcata in pat, ea se ridica in picioare in secunda urmatoare.

... Dubla n-shpe... Copilul ametit de atatea miscari circulare, aluneca cu capul pe grilaj, si intr-un final apoteotic adoarme! Aleluia!!!

Luny felicitari prietenei tale, si sarcina usoara. La un moment dat cred ca intra ceasul biologic in tzaraieli, si tot se intampla

Cris curajoasa mica care nu s-a speriat de Mos! Sa-ti traisca finuta! Auzi, da' tu te-ai tuns? Ca parca asa vad din pzoe, nu? Iti sta foarte misto!

Tuchi imi pare rau de Surubel, dar vorba ta, macar ai ce sa-i dai pe gura si nu trebuie intepat.

Ia uite, Simo vorbeste cartitzeste... Si i-a spus sa se duca la vecini Mey, mey, mey, cum ai putut?

Stela sunt horror fazele astea cu inecatul... Brrr, bine ca ati scapat cu bine! Eu daca ii pun masa la scaun, nu o mai leg in cureluse. Doar daca nu are masa in fata, ca asa aluneca.

Am vazut poze mumoase de copilasi la serbare. Frumosi si scumpi! Abia astept sa vina si la noi vremea serbarilor!

Nicoleta felicitari pentru Matei!

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Siiiii.... nu m-a mai durut spatele nici ieri, nici azi-noapte, nici azi! Cred ca s-a speriat ca l-am parat la voi

Oricum stiu ca trebuie sa ajung la un doctor, dar dupa sarbatori. Tuchi, ma trimiti pa prietena ta?

Raluca mamica de Sanziana - o mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am reusit si eu sa ajung la taste. a trecut si ziua asta... vad ca nu-mi prinde bine sa nu merg la serviciu

intai sarbatoresc si eu ... si pentru ca e trecut de 12 noaptea imi cer scuze de intarziere...

Sebastian de ziua numelui

Vlad, pui de Mimo
Vlad de Ursu
Eric Stefan de Bubu
Andreea Georgiana de Cris
Diana Andreea de Cleme
Sasha de Sovi
Honey Ioana de Mami_papatot
Alexandra Ioana de Ali_bia

si pentru puii care n-au mai dat pe crenguta...
Robert de Roxana-Claudia
Alexia de LyMaria
Mara Sofia de Varuna
Maria Clarinda de Clabuc
Briana Andreea de Nikol1986
Lucas Cristian de Serryann
Medeea Elena de Miradi

Si pentru Cleme

pentru Mimu de Mimo am zis, da' mai zic, ca nu strica...

sa va fie viata plina de soare si fericire!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Eheeee,a aparut Miha!

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mimo zicea ca e party in seara asta, dar ne-a lasat fara pralina, fara maslina..ma duc

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am o intrebare pentru randunelele care au ajuns din timp pe craca... din 2006, 2004...

ati fost si cu celalalt bebe pe odisee? sau de cand startul vostru? daca da, mai rezista grupul de atunci? sunt tare curioasa...
am sentimentul ca am capatat un grup de prietene aici si mi se pare trist sa se estompeze in timp, ca teme de discutie o sa fie si cand o sa se casatoreasca, ca barfe despre nurori sau gineri sau cine-stie- ce proteze de cumparat o sa fie si pe atunci.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput